Honda Cbr R125 Yardım !!!
Reklamlar
-
30 Haziran 2011, 23:40
Merhaba Arkadaşlar yeni modeli bekleme sabrim olmadiği için 2 nci el 2010 model honda cbr aldim. Yanliz teknik acidan 0 bilgiye sahibim. Kullanirken nelere dikkat etmeliyim. Yağını kac km bir değiştirmeliyim. Tecrübesi olan arkadaşlarin yorumlarini bekliyorum. Birde unutmadan önerdiğin motor yaği varmi. ilginiz ve cevaplariniz için şimdiden tşk ederim.
Reklamlar
-
30 Haziran 2011, 23:57
her 2 bin km de bir değiştirirsen olur.hayırlı olsun rengi çok güzel yağ olarakta castrol racing 4t iyidir.
-
Kullanımına göre yağ değişme zamanı değişir.
Motorunu çalıştırmadan önce yağının rengini kontrol et. Rengi koyulaşmaya başladıysa değiştir.
-
gursus adlı üyeden alıntı
her 2 bin km de bir değiştirirsen olur.hayırlı olsun rengi çok güzel yağ olarakta castrol racing 4t iyidir.
arkadaş 2000 az değil mi biz çinlilerin yağını 4 km değişirtiriyoruz da o sebeb le sordum servisler 4000 km bir değiştiriyor diye biliyorum.. yeni motorun hayırlı olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
motorun hayırlı olsun.... allah kaza bela vermesin.... yağ değişimi kullanıma göre değişir... bulunduğun mekana görede değişir. 1040 veya 15/50 senin motoruna uygundur bence... tam sentetik almamanı öneririm...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
motorun hayırlı olsun.... allah kaza bela vermesin.... yağ değişimi kullanıma göre değişir... bulunduğun mekana görede değişir. 1040 veya 15/50 senin motoruna uygundur bence... tam sentetik almamanı öneririm...
yorumunuz için tşkler.
-
Her 1000 km de bir degismiyormu yag ?
Savaşan, kaybedebilir. Savaşmayan, çoktan kaybetmiştir.
Ernesto Che Guevara
-
her 1000 km ye para mı dayanır azizim. 2000-2500 idealidir.
Cbr 125 için castrol 10w-40 önerilir. Ama ben pek memnun değilim. İlk 400 km çok iyi sonrasında vitesler bi acayip oluyo. Shell 15w-50 daha iyi ama oda tam sentetik. Motulda çok pahalı. Castrol kullanıyorum hala ama memnun değilim. Bende şaşırdım ne koyacam sürekli değiştirmekte istemiyorum yağın markasını. Hayırlısı bakalım.
-
13 Temmuz 2011, 00:40
Her 1000'de 1 yağ değiştirmek israf olur.
-
15 Temmuz 2011, 17:07
yanılmıyorsam 2008 evveli modellerde yağ yakma sorunundan mütevellit çok sık değiştiriliyordu.
ama bu yeni modellerde uygun aralık kullanıma bağlı olarak 2000-3000 diye biliyorum.
-
07 Ağustos 2011, 15:04
Arkadaşlar bu far olayi canimi cok sıkıyor. Gündüz yanmasi hiç hoş olmuyor. Bazi arkadaşlar far kapatma düğmesi koydurabileceğimi söylemişlerdi. Yaptirsam sizce nasil olur. Kullaniclardan buna benzer yöntemler deneyenler var mi ?
-
07 Ağustos 2011, 21:37
Super Moderator
Honda CBR125R Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı'ndan devam edebilirsiniz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler