ya inanamıyorum,kask gerçeğim...S
Reklamlar
-
03 Haziran 2011, 13:16
hepinizin değerli yorumlarına teşekkür ederim.Kask takmaya çalışacağım hatta takacağım artık kaskımda şu : venom vf 301 beyaz
Reklamlar
-
07 Haziran 2011, 17:06
bir psikoloğa danış bence. hafif bir antidepresan çözer problemini.
-
07 Haziran 2011, 17:13
F54 adlı üyeden alıntı
bende kask a alışamam diyordum sonra bi alıştım ohh ne güzel yüzüme hiç rüzgar çarpmıyor rüzgar çarpmaması neden mi iyi ilerleyen yaşlar sünüzüt gibi hastalıkların pençesinde olmak istemediğim için çünkü rüzgar sadece suratına vurmakla kalmaz burun deliklerinden beynine gider ve sünüzüt olursun ve tedavisi yoktur her zaman başın ağrır her zaman hap içme ihtiyacı hissedersin ama bir zaman sonra oda fayda etmez zamanında takmadığın için pişman olursun hiç kaza yapmama gibi bi şansın olabilir fakat diğer hastalıkları da düşünmek lazım
Doğru söylüyorsun üsütürsün zaten ben alırsam kesın kask takıcam alerjim var hasta olurum göz enfeksiyonu olabilir gözüne sinek kaçar toz kaçar kask en iyisi
-
07 Haziran 2011, 17:42
utkan35 adlı üyeden alıntı
Doğru söylüyorsun üsütürsün zaten ben alırsam kesın kask takıcam alerjim var hasta olurum göz enfeksiyonu olabilir gözüne sinek kaçar toz kaçar kask en iyisi
kask olmadımı herşey kaçıyor. bende geçen pazar kask takmıyım dedim, polis çevirdi hani şu motosikletli trafik polisi diyo kaskı yanlış yere takmışsın dedim sıcamtan dolayı kafam çok terliyor, dedi çene açılır degilmi dedi dedim degil adam vizorcamını çene açılır kasktan zannetti sonra ben kaskı taktım soruyor; ehliyetin varmı dedim var A2-B var memur bey dedim tamam dedi çıkartıp gözüne sokacaktım ehliyet ruhsatı dedim bi keresinde yine böle olmuştu adam bakayım demedi bende çıkardım gösterdim trafik polisi degildi soran zaten inat degilmi adam arkadaşımla bana laf koydu biz giderkende söyleniyordu ozamanlar küçüktüm şuanki aklım olsaydı onu müdürüne şikayet edecektim kimki o bize laf koyuyor polis ise polis kendini başbakan zannediyor terbiyesiz böyleleri ile muhattap olmayada hiç degmez bazı polisler var çok iyi bazıları var insan degil, insan olmayanları polis diye gezdiriyor devlet
-
07 Haziran 2011, 17:58
Farukxtm adlı üyeden alıntı
kask olmadımı herşey kaçıyor. bende geçen pazar kask takmıyım dedim, polis çevirdi hani şu motosikletli trafik polisi diyo kaskı yanlış yere takmışsın dedim sıcamtan dolayı kafam çok terliyor, dedi çene açılır degilmi dedi dedim degil adam vizorcamını çene açılır kasktan zannetti sonra ben kaskı taktım soruyor; ehliyetin varmı dedim var A2-B var memur bey dedim tamam dedi çıkartıp gözüne sokacaktım ehliyet ruhsatı dedim bi keresinde yine böle olmuştu adam bakayım demedi bende çıkardım gösterdim trafik polisi degildi soran zaten inat degilmi adam arkadaşımla bana laf koydu biz giderkende söyleniyordu ozamanlar küçüktüm şuanki aklım olsaydı onu müdürüne şikayet edecektim kimki o bize laf koyuyor polis ise polis kendini başbakan zannediyor terbiyesiz böyleleri ile muhattap olmayada hiç degmez bazı polisler var çok iyi bazıları var insan degil, insan olmayanları polis diye gezdiriyor devlet
Birazcık daha bölerek yazar mısınız? Anlaşılmıyor...
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
07 Haziran 2011, 19:45
iki gün önce bir bayan arkadaş bir aracın sıkıştırması sonucu motorun hakimiyetini kaybedip düştü ve yolda sürüklenirken yüzünü taşa çarptı. yüzü epey hasar aldı çünkü kask takmıyordu. sende bunun başına gelmesini istemiyorsan ya kask tak ya da motor kullanmayı bırak.
[B][I][COLOR="Blue"]I believe I can see the future
because I repeat the same routine.[/COLOR][/I][/B]
-
23 Temmuz 2011, 19:13
F54 adlı üyeden alıntı
bende kask a alışamam diyordum sonra bi alıştım ohh ne güzel yüzüme hiç rüzgar çarpmıyor rüzgar çarpmaması neden mi iyi ilerleyen yaşlar sünüzüt gibi hastalıkların pençesinde olmak istemediğim için çünkü rüzgar sadece suratına vurmakla kalmaz burun deliklerinden beynine gider ve sünüzüt olursun ve tedavisi yoktur her zaman başın ağrır her zaman hap içme ihtiyacı hissedersin ama bir zaman sonra oda fayda etmez zamanında takmadığın için pişman olursun hiç kaza yapmama gibi bi şansın olabilir fakat diğer hastalıkları da düşünmek lazım
Katlıyorum. Sinüzit rahatsizliği olan bir arkadaşım var. Baş Ağrisi başladiği zaman görmelisiniz. Allah düşmanimin başına vermesin.
-
23 Temmuz 2011, 19:22
ozaman açık kask veya çeneden açılır kask alacaksın dostum, kask olmadan kesinlikle binme motora, önce güvenlik.
-
23 Temmuz 2011, 20:07
Farukxtm adlı üyeden alıntı
Biraz nokta/virgül kullansan hiç fena olmaz dostum... :D
-
23 Temmuz 2011, 20:10
kask takmadan 80-90 km ile bir biryere çarp ondan sonra alışırsın.
-
Em hafif olanını tercih et ama iyisi olsun
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
[MENTION=92103]kanmix_x[/MENTION]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)