aya adlı üyeden alıntı
bu hyosung'ın ST&kanuni olmasına niye bu kadar takılınıyor anlamıyorum. marka sadece türkiye'deki ismi itibarıyla st&kanuni oldu. yoksa aletler aynı aletler, dünyada halen aynı markayla satılıyorlar, aynı fabrikada, aynı işçi ve mühendislerce üretiliyorlar.
"türkiye'de ismi değişti, parça temini zorlaştı" derseniz de alakası yok. ben hyosung motorum için lazım olan her parçayı, kuralkan.net'e girip bizzat kendim seçip, on-line satın alıyordum. hatta parçayı direkt adresinize göndermiyorlar, en yakınınızdaki kanuni bayisini seçiyorsunuz, oraya gönderiyorlar ve ordan gidip teslim alıyorsunuz. teslim alırken kimse size, "bu parçaları hyosung motora mı takacaksınız, st&kanuni'ye mi" diye sormuyor. soramaz da. sorarsa da onu ilgilendirmez. istersem hyosung'a takarım, ister honda'ya(!). istersem satın alır, dükkanın kapısında benzin döker yakarım, istersem alır koleksiyon yaparım, kimseyi bağlamaz. kaldı ki, satıcı kanuni de olsa canına minnet. para kazanamak üzere faaliyet gösteren ticari bir işletme müşteriye ayrım yapıp, parça satmaktan imtina eder mi? akıl var, mantık var... rahat olun, dert etmeyin. ister st&kanuni alın, ister hyosung alın. aynı kapıya çıkarsınız...