Başlıkta yazdığm gibi yeni başlıcamda 250 cc motorla başlasam zorluk çekermiyim yani 250 cc ile başlama uygunmudur ?
Başlıkta yazdığm gibi yeni başlıcamda 250 cc motorla başlasam zorluk çekermiyim yani 250 cc ile başlama uygunmudur ?
scooter alcaksan zorluk çekmezssin vitesli alırsan onada alışırsın
uygundurda senın yetenegıne baglı bırazda bıde hangı tarz almayı dusunuyorsun?
supersport olcak ... vitesli olucak birde
250cc ninja yada Hyosung alıcaksın demektir.
Daha önce motosiklet kullandımı?Eğer kullanmadıysan bir eğitim programına katılmanı tavsiye ederim.
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
daha önce motosiklet kullanmadım ama baya bisiklet kullandım yani uzun yol , şehir içi .. ayrıca evt o dediklerinizden birisini düşünüyorum...tavsiye için tşkkürler peki nerde alabilirm bu eğitimi ?
Eğer istanbul'da iseniz honda ya bakabilirsiniz.
http://www.honda.com.tr/motosiklet/learning_center.htm
[COLOR="Red"]Ѻ[/COLOR] [COLOR="Red"]яedline[/COLOR]...the line between [COLOR="Green"]life ::fool:: [/COLOR]and [COLOR="Red"]death [/COLOR]::156::
istanbulda değillim ama yakınım tekirdağ... çok sağolun bir bakıyım
büyük bir ihtimalle honda olucak...tavsiye ve önerileriniz için çok teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)