Sizlerin Bilgilerine ihtiyacım var Şimdiden Teşekkürler
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar Ben Önümüzdeki Hafta İçinde Bi motor almayı düşünüyorum.. 5 milyar Bütcem Var Ben Hyosung gt250r Diye plan yaptım kendi kafamda ancak Sizlerden Gelecek Her türlü Bilgiyi değerlendirmek istiyorum Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..(henüz vitesli motor tecrübem yok) (:
Reklamlar
-
İlk önce yoksa ehliyetini al...Sonrada yoksa koruma ekipmanlarını al.Daha sonrasında'da 125cc lik yada 150cc lik bir motosiklet alman kafi diye düşünüyorum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
cbr 125 de bakabilirsin bence hem daha ekonomik olur hem de yeni başladığın için güvenli olur,bütçen ucu ucuna yetiyorsa kasma bence hyo alıcam diye ,ayrıca gt 250 başlangıç için biraz fazla gibi ,başkaları ne der bilmiyorum ama nisbeten daha hafif ve güçsüz bi motorla başlasan daha iyi olur galiba.
-
verdiğiniz Bilgileri dikkate alıcağımdan emin olabilrsiniz Ama Ben Öğrenme Konusunda Pek zorluk çekiceğimi düşünmüyorum Yeniliklere açık bi insanım ayrıca Boyum 1.70 kilom 65 hyo yu kaldırabilirmi bünyem bu konuda da sizden bilgi bekliyorum Saygılar.
[B]Küçükken Tanrıya Hep Dua Ederdim Bana Bi Bisiklet Versin Diye.. Daha Sonra Tanrının Çalışma Stilinin Bu olmadığını Anladım ve Kendime Bir Bisiklet Çaldım.. Şimdi Tanrıya Dua Ediyorum Hergece Beni AFFETSİN Diye. ScarFace::kalbim:: Al Capone[/B]
-
Boyun 1.70 ise GTR 250R parmak uclarında dengelemen gerekecek bu da sana
bayağı zorluk çıkaracaktır acemi olduğun için tecrüben olsa sorun olmazdı.
Bence cbr 125,cbf 150 veya ybr 125 ile hem boy sorunu yaşamazsın hemde
daha ağır büyük motora geçiş yaparken zorluk çemkezsin.Elindeki parayla hem
motorunu alır hemde full korumalı kıyafet ile güvenli motor kullanırsın.Ehliyet de şart tabiii unutmadan.
-
arslanfb adlı üyeden alıntı
Boyun 1.70 ise GTR 250R parmak uclarında dengelemen gerekecek bu da sana
bayağı zorluk çıkaracaktır acemi olduğun için tecrüben olsa sorun olmazdı.
Bence cbr 125,cbf 150 veya ybr 125 ile hem boy sorunu yaşamazsın hemde
daha ağır büyük motora geçiş yaparken zorluk çemkezsin.Elindeki parayla hem
motorunu alır hemde full korumalı kıyafet ile güvenli motor kullanırsın.Ehliyet de şart tabiii unutmadan.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim arkadşım Dikkate alıcam söylediklerini..
[B]Küçükken Tanrıya Hep Dua Ederdim Bana Bi Bisiklet Versin Diye.. Daha Sonra Tanrının Çalışma Stilinin Bu olmadığını Anladım ve Kendime Bir Bisiklet Çaldım.. Şimdi Tanrıya Dua Ediyorum Hergece Beni AFFETSİN Diye. ScarFace::kalbim:: Al Capone[/B]
-
bende motora 250r da başladım, boyum 179, kilom 78. önceden sadece uzun yol bisiklet tecrübem vardı, ufak tefek aksaklıklar dışında pek bir sorunla karşılaşmadım motorda.
-
boy 1.78 kilo 69 hyoyu rahat yönetiyorum
-
Ehliyet ve Aksesuarlarınızı tamamladıysanız tercih sizin, başlangıç motoru için düşük cc, hem deneyim kazanmak hem sürüşünüzü geliştirmek için iyi bir seçim olabilir, ancak ben 1 kere alacağım kafaya koydum bu hyo'yu diyorsanız aksesuar ve ehliyetten sonra binin üstüne bir kaç deneme sürüşü yapın derim, zor veya kolay gelmesi durumu o zaman ortaya çıkar,
Küçükken Tanrıya Hep Dua Ederdim Bana Bi Bisiklet Versin Diye.. Daha Sonra Tanrının Çalışma Stilinin Bu olmadığını Anladım ve Kendime Bir Bisiklet Çaldım.. Şimdi Tanrıya Dua Ediyorum Hergece Beni AFFETSİN Diye. ScarFace AlCapone diyor imzada, bisikleti çalmış adam, bu hoş değil
Comfirmation Bias
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Önce ehliyet, koruma eklipmanları sonra motor hyosung olur benim de ilk motorum kendine güvenirsen birde hyosun kullanabileceğin bir tanıdık falan varsa bir dene belki zor gelebilir
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
-
Boyum 1.70 kilom 68 söylediğin motoru değil ama granajı olmayan modelini kullandım. Vitesli tecrübem var ve kendi motorum BMW F650, buna rağmen ilk kullanımda kontrol zorluğu çektim. Bunun sebebi enduro motorun rahatlığına alışmış olmam olabilir ama senin gibi henüz vitesli tecrübesi olmayan biri için büyük risk. Ve gördüğüm kadarıyla yaş olarak genç olman nedeniyle (motosiklet seçiminden de belli olduğu üzere ) alacağın motoru 50-60 km hızlarla kullanacağını zannetmiyorum. Ayrıca geçenlerde 600 RR Movistar kullandım, yolda seyir halinde hiç problem yok ama gel gelelim manevralarda, ufacık hata, debriyajı kaçırmak gibi (ki bu sen ilk başta en çok karşılaşacağın sıkıntılardan bir tanesi) ters bir şeyler olmasına neden olabilir.
Bütün bu yazdıklarıma karşılık biz ne dersek diyelim GT 250 R senin gönlüne girmiş bir kere onu çıkaramayız. Ama senden ricam korumasız ve ehliyetsiz binme.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
-
Biraz ark.veya akrabalarından vitesli moto eğitimi al. Direk bu motosikletlere binmeye kalkarsan tehlikeli olabilir.S&T kanuni al hem Hysoungtan daha ucuz. Asıl güzel yanı enjeksiyonlu tasarruflu makina. Benzinin durumu ortada.
-
her şeyden önce ehliyet ve emniyet
:cat:MoToLeKtrA{eSrA}::alkiis::
-
Bak kardeşim öncelikli olarak abi tavsiyesi racing makina başlangıç makinesi olmaz. %100 bir yerlere patlarsın. Uzun uzadıya anlatmıyacağım çünkü bugün 5. tavsiyem olacak. Az araştır. Al bi esas başlangıç motoru ilk kazanı hem sağlıklı şekilde hemde daha az maliyetli şekilde yap. İleride dua edeceksin.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
-
deathan çok haklı.başlangıç için 5 milyara iyinin en iyisini alırsın bi de ben 6 sende boyunca crypton kullandım sizce bmw f 650 gs geçecemde
kullanabilirmiyim??tşkkürler
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Başlangıç için daha hafif kg ve cc li olan bir motor tavsiye ederim. Zevkine uyar mı bilmem ama Derbi Terra 125 e bir bak derim. 117 kg ağırlığı var
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
deathan çok haklı.başlangıç için 5 milyara iyinin en iyisini alırsın bi de ben 6 sende boyunca crypton kullandım sizce bmw f 650 gs geçecemde
kullanabilirmiyim??tşkkürler
yeterli deneyimin var tabiki kullanabilirsin ama BMW servislerinden çok şikayet gelmişti. Bir araştır istersen. Almak sorun değil sonrası asıl önemli konu.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
İlk önce yoksa ehliyetini al...Sonrada yoksa koruma ekipmanlarını al.Daha sonrasında'da 125cc lik yada 150cc lik bir motosiklet alman kafi diye düşünüyorum.
söylenen herseye katılıyorum..ehliyet-korumalar sonra motor..
-
DeathaN adlı üyeden alıntı
yeterli deneyimin var tabiki kullanabilirsin ama BMW servislerinden çok şikayet gelmişti. Bir araştır istersen. Almak sorun değil sonrası asıl önemli konu.
çok haklısın ben ilerisndinde gersinide düşündüm..bmw 650 gs y iben 2yıl boyunca gece gündüz araştırmıştım..hem sahipleriyle hemde yetkili servislerinde de yüzyüze gittim sordum..tmm parça sıkıntısı var ama motor enduro diye her gün dağa taşa vurmam..o motor sürekli bakım isteyen motor..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler