honda cbr 125 r ve uzun yol
Reklamlar
-
rijkaarda_10[/COLOR] hocam motorun bakımlıysa hiç bir sıkıntı yaşamazsın bursa adapazarı karasu arası benzin almak ve sadece benzinlikte lavabo ihtiyacı durmadan ve yoldada 120 130 ile kesintisiz gaz ile gittim geldim tık yok.
bir seferinde ise 3,5 saat kesintisiz yağmurun altında karasudan bursaya geldim yine bişey yok.
3 şey tavsiye ederim;
1 depodaki yakıtı az aldığı için mecbur duracaksın ve paranı yada kartını çok derin bir yerlere koyma çantana falan koyarsan almak için uğraşırsın
2 belli bir kilometre gittikten sonra motor açılır rampa aşşa 150 yi rahat görürsün o yüzden ibreye dikkat et yol gidiyor diye asılma durmakda sıkıntı yaşama
3 durmadan uzun gidersen durduğunda vibrasyondan dolayı ellerinin içini 1 yada 2 santim kabarmış ve karıncalaşmış hissediceksin şaşırma
Emrullah Kurtuluş
Reklamlar
-
asıgım ben bu motora yaaa
-
emilyan adlı üyeden alıntı
rijkaarda_10[/COLOR] hocam motorun bakımlıysa hiç bir sıkıntı yaşamazsın bursa adapazarı karasu arası benzin almak ve sadece benzinlikte lavabo ihtiyacı durmadan ve yoldada 120 130 ile kesintisiz gaz ile gittim geldim tık yok.
bir seferinde ise 3,5 saat kesintisiz yağmurun altında karasudan bursaya geldim yine bişey yok.
3 şey tavsiye ederim;
1 depodaki yakıtı az aldığı için mecbur duracaksın ve paranı yada kartını çok derin bir yerlere koyma çantana falan koyarsan almak için uğraşırsın
2 belli bir kilometre gittikten sonra motor açılır rampa aşşa 150 yi rahat görürsün o yüzden ibreye dikkat et yol gidiyor diye asılma durmakda sıkıntı yaşama
3 durmadan uzun gidersen durduğunda vibrasyondan dolayı ellerinin içini 1 yada 2 santim kabarmış ve karıncalaşmış hissediceksin şaşırma
Emrullah Kurtuluş
valla usta ben ellerde vibrasyon yaşamıyorum artık maşallah bir denge topuzu attım her biri birer kilo sıfır titreşim var herkese tavsiye ederim
-
Bir günde 900km yaptım. 10 günde 2700 kmden fazla yaptım cbr 125le. Sende yaparsın. Sabah erken kalk, motorunu hazırla kendini hazırla. Geceden güzergahı seç, yanında haritan olsun. Sabah güneş henüz tam doğmamışken marşa bas yola çık. O yolu çok rahat yaparsın ve vardığında kendini harika hissedersin.(Biraz da yorgun:D)
Bazı arkadaşlar vibrasyon problemi yaşamış. Ben kesinlikle böyle birşey yaşamadım, cbr 125 te öyle rahatsızlık veren bir titreşim yok.
Haa birde uzun yola mutlaka (en azından) Pantolon giy(şort ızdırap verecektir, bacak kılların rüzgardan bacağını acıtıyo en azından), eldivenlerin mutlaka olsun. Ceketi söylemeye gerek bile duymuyorum. Kask malum...
Keyifli sürüşler.
-
Yolu tek güne sığdırma. 2 güne yay. Arada bir yerde mola ver. Bu sayede daha rahat bir yolculuk yapmış olursun.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Yolu tek güne sığdırma. 2 güne yay. Arada bir yerde mola ver. Bu sayede daha rahat bir yolculuk yapmış olursun.
buna son derece katılıyorum
sana en yakın bu yolculu ben yaptım istanbul'dan karaman'a geldim sabah 6'da çıktım aksam üzeri 5'te evimdeydim motor konusunda gram sorun olmadı ama yorgunluk mahvetti keşke dedim 2 günde gelseydim diye ama gelmiş bulundum
sana şimdiden hayırlı yolculuklar
-
Gnusher : zaten cıbırda vibrasyon gibi bir sorun yok ama hızın 120 130 ve bu hızla 1 saat falan otobanda ilerlediysen durduğunda yere bastığını falan bile anlamıyorsun.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Evet çok rahat gidersin kardeşim..O şahıs bendim...Teşekkürler
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
-
yapılmazmı yapılırda yolda hacı muratta olsaydım keşke diyebilirsin sadece konforlu olmaz
-
bence bas gaza git ben izmire gitim 10 dk sonra tekrar yola çıktık istanbula döndüm git gel 1200 km yaptık tek seferde ve hafta sonları balık tutmaya kastamonuya gidip geliyordum hiç sıkıcı olmyo çok rahat 2 kişi ile 120 - 140 arası gidiyor uzun yolda devri yerine geldiği için..
rahatsız etmiyor ara ara mola ver sıkılırsan bileklerinde biraz yorgunluk oluyor sadece sırtına eger bellik takarsan bel agrısıda olmuyor ..
www.sesofset.com
www.sesinoks.com.tr
-
Bakimli ise makinan bi problem yaratmaz.
Herkes demis cok yorulursun evet bende katiliyorum indiginde ne oturdugunu ne de yere bastigini anlarsin.
Birde tek dert kamyon sollamak oluyor yokus yukari falan denk gelirse kamyon bekleki yokus bitsin hele ruzgar falan tersten esiyorsa o gun cikma yola gina geliyor tin tin gitmekten.
-
Biraz yorucu olabilir. Fakat ben geze geze gitmek istiyorum diyorsan neden olmasın
-
merhabalar ben sitenize yeni kayıt oldum bir sorum olcaktı ben honda 125 cbr almak ıstıyorum kullanımı nasıl rahatmı?
-
didemim adlı üyeden alıntı
merhabalar ben sitenize yeni kayıt oldum bir sorum olcaktı ben honda 125 cbr almak ıstıyorum kullanımı nasıl rahatmı?
öncelikle hoşgeldin umarım iyi vakit geçirirsin
seni biz böyle alalım
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-983.html
-
herkese merhabalar
şahsen ben cbr 125 ile 5 saat sürekli olarak motora bindim eve geldiğimde pert olmuştum
birde uzun yolu düşünemiyorum zevkli olur ama günlere yayman lazım birgünde olcak iş değil
-
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
arkadaşlar ilandaki motoru mu satıyorum düşünen olursa siteden bakarsa sevinirim fiyatta yardımcı olucam tabiki 600 lük makineye geçicem yardımlarınızı bekliyorum
-
ben honda activa ile 300km yaptım bakımları tam olduktan sonra sorun çıkmaz inş.
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
valla bnde istanbul-bursa(iznik) yaptım 2 hafta önce hiç bir sorun çıkmadı yorulmadımda öyle pek
-
1 günde 700 km ye yakın yol yapmıstım motordan sogudum artık her tarafım agrıyodu eve kendımı zor attım.. motorda sorun yok ama konforlu degıl maleseff..
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler