arkadaşlar honda cbr 125 r ile antalya - istanbul arası yolculuk yapabilirmiyim ?yoksa çokmu sıkıntılı olur !
arkadaşlar honda cbr 125 r ile antalya - istanbul arası yolculuk yapabilirmiyim ?yoksa çokmu sıkıntılı olur !
sıkıntı olursa şu yönden olur, oturduğun yerler biraz ağrır, yol bitmiyomu fln dersin içinden.Ben istanbul -çankırı arası yol yapmıstım 500 km civarı bu ay yine yapacam büyük ihtimal, bende böyle sorun olmustu.Yoksa motor seni yolda bırakcak değil ;).6 saatlik yolda ben 8 bin devirden düşmedim çoğunlukla 9-11 bin devirleri arasında seyrettim.Motor banamısın demiyo ama dediğim gibi oturduğun yerler ağrıyo belli bi saatten sonra.
hımm tamam kardeş teşekkür ederim...
yorgunluğun sorun olacağını sanmıyorum,ara ara dinlenirim canım :D
10 saate alacaksam yolu 12 saat olur geç olsun güç olmasın...
yorumun için tekrar saol bu tecrübe aktarımına ihtiyacım vardı bu arada allah yolunu açık etsin kaza bela vermesin inşallah sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
amin cümlemize inş.
motorunu uzun süredir kullanıyorsan çok sıkılacağını düşünüyorum.ama eğer yeniyse motorun heycanıyla anlamazsın bile.
Orgazma Dudak Büktürür
ya kardeş çinliyle biz 300 350 km gidiyoruz bişey olmuyor altınızda honda var be kardesim daha ne diyim
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
motordan sogursun başka birşey olmaz
Tötünün ağrıması dışında bi sıkıntı olmaz,ben ist-izmir yaptığımda 2 gün yattım tötümün ağrısından
MOTORDAN YANA Bİ SIKINTI OLMAZ
kardeş bu motor için o yolun lafı bile olmaz
Her asker yeşil bereli olamaz
cbr 125 ile 2700 km yapmış bir MT li vardı geçmiş zamanda...sen yapabilirmisin asıl mevzu bu...2700 km Çanakkale Van arası olmuştu...buyur buradan bak...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...tograflar.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi öncelikle bu görsel şölen için sana teşekkür ederim bu saatten sonra resimlerdeki yerleri karış karış gezip görmüş olan şahsiyete (her kimse artık) sonsuz saygılar...
abimiz resmen motor gezginlerinin efsanesi,yerim doldurulamaz taçsız kıralım adlı romanı yazıp biz yeni nesil gezginlerin suratına okkalı bir şekilde çarpmıştır...
bende kendimi bir halt zannedecektim antalyaya gidip gelince...
inanın bana söylenecek söz yok...
pc başında alkış tuttum ki sormayın...
ayrıca yorum yapan herkese teşekkür ederim...
Ben Diyarbakırdan Adana ,,Mersin ,,Antalya üzeri Manisa Somaya gidip gelmiştim20 gün kaldığım sürede 2.000 km kadarda orada yol yapmıştım..Banamısın demedik ne ben nede motorun kralı cıbır..Mükemmel rahat bir makina.Kalite zaten 10 numara..
fotolar çok güzelmiş arkadaşa helal olsun tek başına çok güzel bir gezi icra etmiş...
Bakımlı bir makina ile yol esnasındada gerkecek bakımları yaptığınız sürece istediğiniz mesafeyi gidersiniz.Makina ne olursa olsun fark etmez.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
kıçının altına bi minder al eğer benım gibizayıfsan...ben bursadan izmire gittim geldim iki gün yüz üstü yattım..makınadan yana sıkıntı yok ama sıkıntı olursada kullananda olur
aynen öyle kardeş
arkadaşın dediği gibi makinadan bir sorun olacağını sanmıyorum mola vere vere gidersin kendini yormadan.
ben adana malatya arası gitmiştim yaklaşık dört saat sürdü zaten yolun 140 kmsi otoban otobanda rüzgar arkamdaydı 120 130 gaz kesmeden gidebildim hatta bi ara 140 bile görmüştüm bir kaç sn olsa bile gördüm geri kalanı viraj falandı keyifli bir yolculuktu yazın o sıcağında gittim makina şişmedi bile cıbırdan yana bir sıkıntın olmasın bakımlarını düzgün yaptır taş gibi motor fizana gidersen
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)