hihohaaaaaaa
hihohaaaaaaa
yol gördükçe basarım...
bunlar ingilizceden çeviri. kaliforniyayı, koloradoyu, maşaşuşeşi çıkarıp yerine izmir, torbalı, kızılcahamam koyuyolar, al sana mis gibi şekillisinden itiraf. inanmam ben arkadaş.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
en son edindiğim bilgiye göre ( trafik araçlarının radarlarını kalibre eden firma yetkilisi ve radar operatöründen)
trafikte kullanılan radar mesafesi =1860 mt
radar algısı minimum sürati = 20 km/sa
radar algısı maksimum sürati = 299 km/sa
yani arkadaşın savunduğu 312 km/sa için radar "err" cevabını veriyormuş. bence hikaye bir şehir efsanesi
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
sıfır motor aldım şu ana kadar hiç bir polis daha ceza yazamadı durdurmak gibi bir hata yapamadılar bile benimle yarışacak baba yiğit yok diyebilirim ne suzuki nede yamaha tanırım kimseyi rakip bile görmüyorum bu yazdıklarıma belki ukalalık diyeceksiniz ama ben canımı sokakta bulmadım paşa paşa kenardan giderim yanımdan geçenler motor bağırtır 2 kilometre sonra bakarım o artisin parçalarını cımbızla topluyorlar çok üzücü bir durum ama gerçek. bırakın bunları arkadaşlar kim kaç kilometre yapmış boşverin daha güzel şeylere bakın mesela motorla piknik yapmak için en güvenli şekilde nereden gidebiliriz akşam sahil kenarında motorumun üzerinde nerede daha keyifli çay içebilirim bunları paylaşın kimseyi hıza teşvik etmeyin.
saygılarımla
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
böyle sitelerin reklamları böyle oluyo zaten yalan . . ..
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
hic hayabusaya binmemiş bir polis olarak nasıl altına yapmamış onu merak ettim
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Ben Bişey Sormak İstiyorum Adam Yedek Kaskı Çıkarıp Polise Veriyor Ya...
Peki Yedek Kaskı Hayabusanın Neresinden Çıkarıyor???
Arkasına Çanta mı Takmış Hayabusanın Ev İş Arası Falan Kullanıyodur Belki.
Bence haberi Aldığınız Sitedeki Arkadaş Biraz Hayalperestmiş.Burda Türk Polisini Küçük Düşüren Bir Yazı Var.Gerisini Size Bırakıyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 AM ----------
Aynı Fikirdeyim Bende.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
bak bu çok komik işte ))))))
peki ben başka bişey sorayım:radara giren emniyet amiri, savcı, milletvekili ve konvoyu olunca işlem yapabiliyorlar mı? hiç sanmam.(vali de olabilir)
buyrun devam edin derler.yukarda saydığım makamlara ceza kesilme vakasına rastlayan varsa yazsın.ya da şöyle oluyor.
"vali bey 200 km ile ..................mevkine geliyor radarı kapatın"
Siz ege bölgesinin polislerini anlamazsınız :D
ben bu hikayeye inanıyorum
dogru olabılır benım bıldıgım 340 km nın ustunde kamera sensorlerı farkedemıyomus bı efsanede olabılır
Zannetmiyorum Böyle bir TR polis memuru olacağını. Allice Harikalar diyarımıki burası?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
valla ben gerekirse denerim dayımda hayabusa var 2006 sağlam da rodajlı hafif te modifiyeli hava filtresi bukiler ıvır zıvır çeşme otobanında bi basıyım 320 bakalım geliyolar mı
yedek kaskın markası neymiş ki ?
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)