Hayabusa bu..Radar cezası vız gelir..!
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 12:28
printman adlı üyeden alıntı
ya bırakın bu isleri,
yok yedek kaskı almıs polis,
motora binmis, bizde beklemisiz, sonra gelmisler, ispat etmis bilmem ne,
yok berkide 6 polisin ikisi gelimis gitmis sonrada zırt olmus zort olmus yok deve olmus.
hayabusa abi bu 312'dende fazla gidiyor, zup yapıyor zop yapıyor,
biz de oturmus bunları okurken salakca vakit geçiriyoruz.
vallahi vurun dibine. yok böyle bir cosku, hadin 320 km ile kolbastı oynayalım biz, Türküz ya biz herseyi yaparız biz.
sizinle aynı fikirdeyim..
ne diyeyim bazen öyle bir zaman geliyor ki burada ve daha birçok platformda akıl denilen aygıtın çalışmadığına veya hiç mevcut olmadığına inanmaya başlıyorum.şimdi biliyorum bir sürü insan "ya se nasıl konşuyordun diye efelenecek,omuz atma moduna girecek"..bunu da göze alıyorum.her neyse daha bu 300-312'ler devam ettikçe siz de lütfen şaşırmayın "imamın nasıl bilirdiniz sualine"..unutmayın ki trafikte sadece biz yokuz..demokrasi düşüncesinin gelişmesi başkasının varlığının onaylanması ile başlar..trafik çoğuldur.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Reklamlar
-
01 Haziran 2009, 13:11
Saçma...(Bu yazdıklarımı dikkate almayın yazığım kısa olduğu için site istiyor bende boşu boşuna yazıyorum.)
-
01 Haziran 2009, 13:28
radar kayıt yaptığı için polisin ceza yazma zorunluluğu var yazmadığında hakkında soruşturma başlatılır
-
01 Haziran 2009, 14:17
Arkadaşlar olabilir bencede ben iki kez yaşadım birkez üsküdar sahilde 600rrım vardı ışıklarda yunuslarla yanyana durduk güzel motor falan muhabbet ışık yandı gazlada sesini duyalım dediler dedim ceza yazmayın sonra asıl sesini az duyarsak yazarız dediler bende topuk birkerede maltepede çevirme var r6 m vardı bende ehliyeti ruhsatı bel çantamda taşıyorum ama motora bindiğimde ceketin altına asarım çanta düşmesin diye benide durdurdular memur arkadaş geldi ehliyet ruhsatın varmı dedi ha önce bune biçim motor ya bizim yunuslar motor görsün dedi hemen aşşada bir kaç yunusda çevirmeye destek veriyolar dedim var ama şimdi ulaşmam zor çantanın içinde dedim tamam tamam çıkarma ama şu bizimkilerin önünden geçerken bağırttırarak geçte feyz alsınlar dedi gülerek bende gülerek ok dedim sonra malum gazladım gittim yani olabiliyor bunlar bazı çevirmelerde araçları çevirirken bana böyle gülerek kafa sallayıp geç geç dendiğinede şahit oldum olabiliyor bunlar.312 ve ceza konusunda bir yorum yapamam ama ilgi göstermiş olması muhtemel bence.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
-
01 Haziran 2009, 14:28
bir arkadaşım hayabusa ile tekirdağda 264km ile radara girmiş. polis cezayı yazdıktan sonra arkadaşıma 300 km den sonrasını radar okumaz demiş. dediğim gibi miş miş. gerçekliğini denemeden anlayamayız
-
01 Haziran 2009, 20:15
geçenlerde(1 sene filan olmuştu) bi bakanın makam otosu radaramı eds yemi ne girmişti ceza yemiştir onu bile geri çeviremedi sır 300+ yaptı diye ceza asla iptal edemez edilemez ben inanmadım
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
01 Haziran 2009, 20:17
itiraf ı ben yazdım
-
01 Haziran 2009, 20:21
Süper Moderatör (BBRR)
bill gates servetini dağıtıyo tadında fake bi yazı ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
01 Haziran 2009, 20:23
Bizdemi Hayabusa alsak ne yapsak.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
01 Haziran 2009, 20:32
Çok sallamışlar hep hikaye..bizim radarlarımız 240km hizin üstündeki hızları göstermiyor.aynı zamndada radar giren araç eyer plakası gözüküyor ise ceza makbuzu kesilmek zorundadır.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
01 Haziran 2009, 20:37
arkadaşlar kızmayın ama
o kadar yazı okudum neyi tartışıyorsunuz onu bilem anlamadım arkadaşlar neden gülüp geçmiyorsunuz ki olduysa olan oldu olmadıysa niye dert edeyim kendime demek bu kadar mı zor
-
01 Haziran 2009, 20:37
printman adlı üyeden alıntı
ben de Bandit'le 380 yaptım ne var,
salla sallayabildigin kadar,
ispat ederim, yedek kaskı alıp binin motora, 10 dakkada Torba, 20 dakkada Çuval kavsağına atarım sizi
büyüksün atarsın valla
-
01 Haziran 2009, 20:44
o bişemi benim motorla düzceden eve 20 dakkada gittim ben.heheheheheh
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
01 Haziran 2009, 20:45
Biz de bisikletle kırıkkaleye giderken elmadağ yokuşunun altında iki polis bekliyodu.Neyse geldik geldik el kol yaptı durdurdu.Radara yakalandınız bi tur atarsam ceza yazmam dedi verdik biz de
-
01 Haziran 2009, 20:50
Yanılmıyorsam TAXI 2 filmiydi. Adam Peugeot 406 ile radara 306 km/h hızla giriyordu. İtiraf sahibi burdan esinlenmiş gibime geldi Hayabusa o hızı yapar mı bilmem hiç hareket halinde Hayabusa görmedim
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
01 Haziran 2009, 20:52
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
01 Haziran 2009, 21:00
bu şahsın mermisi bolmuş alanıda boş bulmuş ha bire sıkıyo .dışin dışin
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
01 Haziran 2009, 22:06
O na bakılırsa Antalyada bi efsane var Ankara Antalya arasını 40 dk da gelmişler Hayabusa ile
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
01 Haziran 2009, 22:30
bende de bi hikaye var:
radardan çevirme noktasına anons yapılıyor, burdan bişey geçti diye, çevirmedeki polis amcam da cevap veriyor, burdan da geçti olaya konu motosiklet 1100xx
-
01 Haziran 2009, 22:49
explosion999 adlı üyeden alıntı
olabilir
burası Türkiye
abi bunlar Tr ye has :D ciddiyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:44 PM ----------
mterayes26 adlı üyeden alıntı
adamlar gidon kamerası koydu orda gozukuyordu . Ben hız pisti olmadıkça o süratlere çıkacak kadar gerizekalı degılım . Çıkanlara da saygılarımı sunarım
10 dakıka da teneşire , 20 dakikada imamın kayığına geri kalanı da kör kuyuya atarsın anca
sadasdsadasdasdasdasdsa sdasd sahane yahu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler