o değil de gece milletin kafalar çok iyi heralde son 5 mesaja yarıldım ahahahaha
o değil de gece milletin kafalar çok iyi heralde son 5 mesaja yarıldım ahahahaha
Kolpa Adamları
bugun gözlerimle şahit olduğum başka bir ilginc olayıda ben yazayım,aöf sınavından döerken çiğli kipa kavşağına gelmeden önce yanımdan yunuslar geçti,2 kişiydiler bmw gs650 ile gidiyorlardı sonra peşlerinden bir tane volvo araba geldi bunları taciz etmeye başladı yunusların plakaya kadar sokuldu adam arkadan selektör filan yaptı,yunuslar yana kaçtı eleman geçti ve çevre yoluna döndü ,yunuslar ise düz gitcekti,ayırmı geçtiler ilkten ama adamın yaptıgını yediremedilerki heralde geri dönüp peşinden gittiler sonu ne oldu bilemiyorum artık
İnandım yada inanmadım, ama hikaye güzel kısmına katıldım
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hız belki olabilir ama polisin o tavrı hikaye bence... bi polis rüşvet aldığı için 40yıl hapis cezası verilirken o polis hem ceza kesmiycek hemde onun motoruna binip tur atcak ha :D bırakın bunları ya
bi ara bende yazim bişeyler oraya :D
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
Dün akşam cep telefonuma, her halinden tiki bir genç kızın attığı belli olan ''Slm Mine nbr bz glr msn bu akşm.'' şeklinde bir mesaj geldi. Kendisine cevap olarak ''Ssli hrf satn almk istyrm Mmt Ali By'' şeklindeki mesajı gönderdim. Gelen cevap Türk gencini sorgulamama vesile oldu: ''Bn Mmt Ali dğl yaa, Tgce ben tgceee!'' Şimdi tikilere bir kat daha uyuzum.
bu daha ii bence
burası turkıye hersey olur.....
adam arada giricek 312 le o telsizden bildirti gelicek motoru cek diye..o polis o motoru salıcak he...adamı polislikten atarlar...radar cihazının 0 lanma gibi bir ayarı yok.. merkeze gidildiğinde cihaz incelenir ve verilen cezalar teeek tek karsılastırılır..yalanda olsa güzel bir şehir efsanesi..:D mesela bende geçen gün hayabusayla gidiyordum ibrem 300 gördü çıkarttım zippomu yaktım sigaramı yoluma öyle devam ettim :D
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
yaw arkadaşlar polisin salma sebebi plakayı alamamaları olabilir,benim arkadaşım R1 le giderken polis sahil yolunda dur demiş basmış kaçmış sonra bahçecik ışıklarda aynı şekilde devam etmiş gölcükte önünü kesmişler oda köy yoluna çıkmış memurlar jandarmaya haber vermiş onlarda yakalayamamış bu olayı kocaelideki polislerin çogu bilir motor kırmızı beyaz 98 R1 pilot Ertürk abi :D
Bazı arkadaşlar batı avrupa ya da amerikadan yeni geldiler sanırım, yok radar merkeze bağlıymış yok polis bırakamazmış, yok hayabusa kaç yapamış mış mış ...
Buna benzer onlarca hikaye var motorcularda niye herşeyin sonuna kadar ıcığını cıcıcığını çıkarıyoruz anlamıyorum yani ..herkes araştırmacı gazeteci Uğur dündar olmuş maşallah... gülüp geçmek bu kadar mı zor ...
al sana hikaye ; arkadaş CBF 150 i le bahçelerinden gazlamış evine gelirken bir virajdan döner dönmez kendine el eden polis ekibi ile karşılaşır, ve asfaltı yırtan bir frenle durur, saat gecenin 10. nudur, ehliyet yoktur, ruhsat yoktur, polisler gelir ve - delikanlı abinide merkeze bırak tamam der...
yedek kask olmadığından ağbi polis arkaya biner ve merkeze kadar da gazla gazla diye bağırır...
Eğerkim radar kaydına girmişse hepsi işinden olmuştur heralde )
(Arkadaş bizzat kendim oluyorum)
Pek inandırıcı gelmedi......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
olabilir her polis bir değil bazısı agresif bazısı da işinin stresinden eğlenceli bir şeyler arıyor anını yakalayınca başımada geldi birçok olay yalnız bazılarıda bahsetmiş radara yakalanmışsa kamera kayıt yapıyor araç çevrilmesede daha sonra ceza kesilir kamerasız radara yakalanılmışsa tölerans olabilir çok enteresan konu değil bu ve benzeri vakalar çok
Evet itiraf ediorum o arkadaşı salan trafik polisi bendim. Napım benim hiç Hayabusam olmadı
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
hasta oldum bu mesaja kim yazdıysa kesin akşehirli nede olsa Nasreddin Hoca'nın memleketi. diğer kısma gelince de radarların belirleyebildiği son sınır yok mu muhakkak kalibrasyondan dolayı belli bir limite kadar belirleyebiliyorlardır sürati daha üzerine ise err cevabı veriyorlardır. öğrenmek lazım
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
tamamen yalan . hayabusa 312 yapar buna itirazım yok. ama telsizden anons edilen hiç bir vasitaya ceza kesmemezlik yapamaz polisler . bunları kayıda gecer (telsiz kaydına) eğer ceza kesmezse bunu cepten finanse etmesi lazım polisin. hız limitini %de 100 ün üzerinde aştığından zaten müthiş bir ceza cıkacaktır ortaya. ayrıca ilk defa binen bir artcıyla o hızlara cıkmak imkansız gibi. radarda 312 görmeniz için ,en az göstergede 350 gibi bir rakam yazması lazım ;) iki kişiyle biraz zor beeeee
bi de bu arkaya atlayan polisin taktığı yedek kaskı nerden bulmuşlar? hayabusanın arkasındaki top case'den mi çıkarmışlar...
polisin de kafa ölçüsünü biliyorlarmış herhalde ya da ne biliim, top case büyük ya, her bedenden bir yedek kask vardır orda belki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)