8000tl bu motora asla vermem :D
8000tl bu motora asla vermem :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Antalya'da olan Honda Akçor bayisine gittiğimde görevli arkadaş 2010 cbr 125 rr serisinin ancak 2011 de geleceğini söyledi .2009 serisi de aralık ayında gelecekmiş.Fiyat aralığında öyle çok fazla bir fark olmayacağını da söyledi.Dünyayı 1 sene geriden takip ediyoruz gibi geldi bana
S.a arkadaşlar, ben motorsiklet almak istiyorum ama bu ilk motorsikletim olcam çok fazla param yok ama honda cbr 125r istiyorum. Bu motor hakkında dikkat etmem gereken şeyler nedir? En fazla kaç para verilir? Kaç model önerirsiniz? Konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Tşkler.
honda kalitesi tartışılmaz ama müşreti memnuniyeti sıfır 0. nokta
beyler bu yeni kasa cbr 125in tüm fotolarının bulunduğu bir site varmı?
Böyle bir şey olmaz, hem fiyatını bilmiyorsun hem de işkembeden en aşağı 8000Tl olur diyorsun ey Honda yetkilisi
Honda Yetkilisi, Al sana fiyat.
Tahmini fiyatının böyle olması gerekir.
İnnova 125i İngiltere Fiyatı 5012Tl Türkiye Fiyatı 4270Tl
Cbr125 için orantı kurduğumuzda(vergisi vs. aynı) Türkiye fiyatı 6380Tl gibi bir miktar çıkıyor.
yeni kasasının kafa grenajını eski kasaya taktık mı al sana yeni cbr 125;)
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
eet bende ciddi ciddi düşünüyorum.yazın Allah kısmet ederse alıcam temiz bir cbr.inşallah kafa grenajı abartı bi fiyatta olmaz ve de uyumlu olur da güzel bi goruntu oluşur.eski modelin sinek kafasına benziyor kafa grenajı
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
emrah bana özelden haber verirsin yeni kafayı taktığınız vakit fotoları da isteriz ona göre
hayırlı olsun arkadaslar yeni kasa tr ye geldi fiyatı 5.995 tl
Kim alabiliyor böyle valla merak ediyorum satmaz diyede korkmuyo vicdansızlar millet gidio çinli alıyo ondan sonra
HONDA
2010 cbr gelmiş ben bugün tesadüfen gördüm sahibinden.com da. eminim bilenler vardır ama ben yine de linki veriyorum. fiyatı: 5995 tl
http://www.sahibinden.com/iste_bekle...XQQdisplayitem
Evet tahmin ettiğimiz fiyattan giriş yaptı...
Bence oldukca iyi satılacak
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)