edy bu başlıkta bir çok şey paylaşabileceğimize inanıyorum...
Bu arada bir bilgi vermek isterim belki bilenler vardır ama bilmeyenler için...
Malum SS motorlar diğerlerine göre birazdaha riskli ve özellikle şehir içi sürüşlerde herzaman tulum giyme şansımız yok kullanışlı olmuyo malum iş güç kıyafet sorunu ancak belki gezilerde.. ve pantolon da giyemiyorsak yada yoksa kot pantolon üzerine de SS kullanırken dizlik takmak biraz görüntü açısından çirkin olduğundan pek tercih etmez SS çiler..
ama açıkçası üzerimdeki mont nekadar korumalı kaliteli ve kaskım eldivenlerim bir okadar kalitelide olsa bacaklarımda koruma olmaması endişe veriyor..
Pantolon altından takılan dizlik gördüm dün akşam ilk defa gördüm hatta alışveriş yaptığım mazaya yeni gelmiş hatta fiyatı belli değildi
slikon bir protek kalınlığında ve gayet esnek kesinlikle rahatsız etmiyor hem soğuktan hemde kaza anında sıyrıklardan koruyabilecek yapıda fiyatı da cazip olucak kanısındayım bilginize....
coşmuş buralar bakıyorum endurocular kıskanır şimdi
işyerinde kumaş pantolon kravat giymek zorunda olan biri olarak ben kendimce şöyle bir çözüm buldum bu konuda; gömleğimi kravatımı takıp üstüne hırkamı giyiyorum ve üstüne de korumalı montumu çekiyorum. bot ve kot pantolon giyiyorum mecburen, işyerinde de bir ayakkabım oluyor ve kumaş pantolonumu da çantama atıp işyerinde kotla değişiyorum. yaklaşık 5 dakikamı alıyor bu üstbaş değişimi ama olsun motordan vazgeçemiyorum
tam benım aradığım şeyden bahsetmışsın. söylediklerine katılıyorum. genelde en korumasız yerlerimiz dizlerimiz. ss çilerin bir çoğu kask ve mont giyor ama malesef dizleri unutuyor. bende bir kere kaza yapmıştım. butun korumam vardı, dizlik hariç. dizim biraz kötü olmuştu. o kazadan sonra dizlerin ne kadar önemli olduğunu öğrendim. bahsettiğin ürün nerede satılıyor. ürün hakkında daha fazla bilgi bulursan bizi aydınlat. ben bir tane almak isterim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
bende alıcam bir çift fotoğraflarını çeker resimlerini koyarım birde fiyatı belirlensin kiii belirlenmiştir onuda belirtirim etiket fiyatının altına alıyorum her ürünü
camdan atılan sigara ( yüksek hızda alev topu gibi geliyo )
birde bütün haftaiçi havanın süper olup, hafta sonu yağmur yağması beni deli eder.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
hafta içi hava güzel oldumu akşamları şöle çıkıp sahil yolunda keyf yapıcan bırak hafta sonu yağsın çamur içinde gezmesi gereken insanlarda var unutma
haklısın birisi yağmurda çamurda motora binmesi gerek
bizde.....
SS'çileri öksüz bırakmak olmaz. Dün foruma giremedim. Topiği bugün gördüm. Herkese merhaba..
Bu benim motor...
Bu da oğlum. Henüz 14 aylık. Bu fotoğrafı çektiğim gün, hayatında ilk defa motora bindi. Sanki motorla doğmuş kerata şu rahatlığa bakarmısınız.
Egzosu değiştirdim. Bence Laser Cbr de en iyi duran marka ve müthiş bir ses veriyor. Diğerleri görüntüyü bozuyor. Fransa'da ki satış fiyatı 585 Euro.. Orjinal egzos yandaki mukavva kutuda duruyor.
Bir detay daha vereyim.
Sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım. Hemen hemen tüm sportive motosikletleri kullandım. Bu günkü kullanım amacıma uygunluk olarak en beğendiğim motosiklet bu.
600cc motorlarda 2007 model R6 ve GSXR çok hoşuma gidiyor. Fakat daha önce kullandığım R6 ların hepsinde problemler yaşadım.
Honda özellikle şehir içinde çok rahat kullanılabilen bir motor.Bu nedenle değiştirirsem tekrar Honda almayı düşünüyorum.
Suzuki için bir şey söyleyemeyeceğim. 600cc Suzuki kullanmadım fakat 1000cc kullandım. Bir daha da almayı düşüneceğim bir motor değil.
Hepinize sevgi ve saygılarımla...
hoşgeldin patriote. yavas yavas çoğalmaya başladık
hoşgeldin patriote. evet yavaş yavaş ss topigi kadrosu genişliyor.
traktörcülerin kadrosunu katlıycaz inş.....
@EgeKnn motorunu değiştirmen gerekecek
Şöyle bir R6 veya R1 güzel olur hani
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
FZr 1000 de sıkı makinedir, küçümsenmıyecek bir motor.
Biliyorum fazer 1000'i ama fazer işte
görünüşü çok hoş fazerin
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
asıl şimdi senın motor alma zamanın geldi, artık kararını ver. gsxr1000 yada R1 al
Doğru söylüyorsun
içinde bu sevda olduktan sonra bügün olmasada yarın kesin motor alırsın.
Arkadaşlar bu arada aranızda performans bujisi kullanan arkadaşlar var mı
Bir arkadaşımız var maltepede gsx-r 600 kullanıyor performans bujisi taktırdım ateşlemeyi hızlandırdı canavar gibi oldu diye söyledi de ordan kafama takıldı
Bir de xenon ampül taktırmış görüntüsü gerçekten güzel olmuş
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)