Boy sanırım mesajları hemen hemen aynı anda yazmışız. Okumamışım.
Gelemesem de gönlüm seninle.
Başarılar dilerim.....
Boy sanırım mesajları hemen hemen aynı anda yazmışız. Okumamışım.
Gelemesem de gönlüm seninle.
Başarılar dilerim.....
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
pazar günübirlik artçı olunur
mehmete manevi destek sağlanır
ii tezahurat yalpılır
ee, varmı artçı arayan
GKN MOTORS
Kartal civarında oturan ve beni artçı olarak alabilecek 200 km/h'yi aşıp beni tırstırmayacak + kaskı olan bir kullanıcı var mı
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
annaaaa
rakip çıktı
bana sökmez abi, kaskımda var montumda
300 ü bile aşabilirsiniz
GKN MOTORS
Bence otobüs kaldıralım
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ben tek gidicem, artçı istemiyorum, biraz gaz açmak, ufak riskler almak istiyorum, tabiiki tek başıma.
Ve fekat ekurim gelirse arabasında 3 kişilik boş yer olucak, ordan yer ayırtabilirsinis.
şaka bi yana malum bende gelirsem arabala gelirim
3-4 kişi daha alırım tabiki..
GKN MOTORS
@patriote
Abicim benim motor yarış için hazırlandı, 2-3 gündür arkadaşın 600RR bende. Daha önce de sık sık kullandım. Sendekinin aynısı, rengi bile aynı. 1000cc den sonra gerçekten 600cc nin performansı içler acısı geliyor. Motor yürümüyor abiiiii...Sağdaki benim motor. Soldaki de iki önceki motorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Bu yoruma diyeceğim tek şey sen 600rr alma Mehmet.Alırsan bizden çekeceğin var.Sen kendi motorunla niye kıyaslıyorsun?1000 likler uçmuş hele senin zehir siyahta gaz boşluğu bile yok.Bizi kesiyo valla.Sen yeni 1000 liğe alışmaya çalış şimdiden.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Boy yok abi sen valla 600 RR alma sakın ha yeni kasa falan. onada dersin gitmiyo bu diye. sen 2008 1000RR al eniyisi.
Mehmet pazar gelemezsem şimdiden sana başarılar dilerim. Kalbim sennile.
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Valla ustamısın nesin beni sinirlendirme simdi baslarım senin 1000 rr ına haaa
Nedir ulan bu 600rr a ettigin bisiklet muamelesi. Gecenlerde cbr125 alıcam diyen sen degilmiydin nedir bu 600rr alerjin senin. sen bi dusurde cc yi hondada bak basına neler gelecek senin direk ciziciiimm sizi
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Cayman;
Ben soldakini 59000 km de satıp R1 aldım.
Pistte acınacak hale düşünce onu da satıp, 600RR aldım.
Boy gaz açarken haklısın ama piste bir gir de gör bak kıyas kabul ediyormu?
Pistte çok zevkli bir motor. 1000 likler gibi adamı kastırmıyor.
Oyuncak gibi oynuyorsun.
Veee en önemlisi,
viraj....
Bas basabildiğin kadar....
Hazır arkadaşının motor sendeyken piste bir gir dene.
Düzlükler dışında, çok zevk aldığını farkedeceksin..
herhalde şimdilik en yaşlı motorcu benim.53 yaşındayım 40 senedir motora biniyorum sırasıyla .çeyrek beygir ön tekerden sürtmeli velosolex le başlamıştık sonra beldesan mobilet al yaya kalma rahat et reklamına kanıp bi tane edinmştik .ve java station iki vitesli idi.sonra 100 lük java .150 lik mz .ve ensonda şu anda bindiğim honda magna 750 ccgerçekten motosiklet benim yaşam sevincim oldu herzaman arbada kullandım 72 senesinde ehliyet aldım ozaman etiler ulusta şoför imtihan yeri vardı sınava 53 pleymouth ile girdim iki senedir direksiyona elimi sürmüyorum nefret geldi .gece çalıştığım için hergün işe motorumla gidip geliyorum bir arkadaşımızın dediği gibi etrafımdaki herkesi deli farzediyorum .bismillah deyip adam gibi sürmeye çalışıyorum.neyse fazla kafa ütülemiim magnası olan varsa bana yazsın .
Ben daha çok memnun oldum keşke ülkemizde yaşiyor olsaydın senden öğrenilecek çok şey var...Fotoğraflar için ayrıca teşekkür ederim.
Bu arada 99 900rr alıyoruz babamın bi arkadasına..Motor yarı yarıya benim sayılır.Hatta ki benim beğendiğim motoru alıyoruz herif alternatif bile sunmadı.Farketmez dedi sen beğendiysen mesele yokGarajımda kalacak vs.Büyük cc deneyimine başlıyorum önümüzdeki günlerde kazasız belasız inş...
AKIN FİDAN
mehmet i desteklemek için oradayız. SS tayfasından Neco da geliyor.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Bugün benim zincirin dağılmak üzere olduğunu farkettim... Bir formul bulmam lazım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Barışçım yarın sabah antreman varmış, gitmek için yırtınacam.
Bir de cuma cumartesi antremanı varmış.
Siz sadece pazar mı gideceksiniz?
Formul yok kardeş.
Mutlaka ama mutlaka dişlilerle birlikte değiştir.
Her ne kadar küçük hacimli bir motosiklet kullanıyor olsan da şakaya gelmez.
Zaten
hars hurs şeklinde sesler duymaya başlamışsındır.
Dişli-zincir takım olarak değiştir.
Rahat et....
Ps:Çok kişi bu sesleri ön takımdan geliyor zanneder.
Bu tür sürtünme ve aşınma hissi veren sesler duyduğunuzda, ses önden geliyor diye düşünseniz dahi,
zincir ve dişlilerinizi kontrol edin....
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)