Bu daha çok büyüyünce naked olacak gibi görünüyor
Demin aYe ile bostancı-maltepe civarlarındaydık... Jardine egzoz gerçekten hoşuma gitti Sadece görüntüsünden egzozu alman sonucunda bayağı iyi sese de sahip olduğunu duyduğuma da sevindim
Bu daha çok büyüyünce naked olacak gibi görünüyor
Demin aYe ile bostancı-maltepe civarlarındaydık... Jardine egzoz gerçekten hoşuma gitti Sadece görüntüsünden egzozu alman sonucunda bayağı iyi sese de sahip olduğunu duyduğuma da sevindim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkem bu ne hız abi???
Ben daha işyerime yeni girdim, sen ne zamanda karşıya geçtin?
Kaza haberini duyunca biraz hız kesersin sanmıştım.
Hayırdır ne kazası?Bu hafta var bi terslik ya...Bu gece arkadas tekerde ters döndü ya...Motoru da daha yeni toplayıp çıkarmıştı ilk günden...Allahtan bişe olmadı kendisine..Bu haftaki ikinci ters dönen
AKIN FİDAN
İsmini net hatırlamıyorum, arkadaşlarımın arkadaşıymış, Görkemle bostancıya oturduğumuzda haberi geldi, kavacık civarlarında SS ile önce otobüs, sonra bariyer, sonra diğer bariyer şeklinde kaza yapmış.
Boynu kırılmış ve olay yerinde vefat etmiş, karnında da bir delik varmış vs. vs..
İstanbulda onun üstüne SS kullanan yoktu dediler, açıkcası artık biraz korkmaya başladım.
off kendimi çok kötü hissettim şimdi ya... Allah geride kalanlara sabır versin...cidden tüylerim diken diken oldu...Ya yazıktır ya.Ben bile soğudum vallahi artık pür dikkat gidiyorum gereksiz atraksiyonlara girmiyorum.Altımızda küçücük bişe var ama allah göstermesin olabilecek herhangi bir kazada ölmem için yeterli bir makina açıkçası...120km/h lik bir hızda seyredebiliyor ve o hızdaki bir kaza hiç de hoş olmayan şeyler getirebilir..Allah kazaları uzak tutsun insanoğlundan...
AKIN FİDAN
aYe
Altımda cbr olunca bu yavaş halim abi
Neyse ki 2 aya kurtuluyorum Kiev'de kendimi kayağa vericem
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bende ekleyeyim bari topic e SS sahipsiz kalmasın çoğalalım ;)
Bu benim Siyah İncim .
Bu da her nekadar SS sayılmasa da ekleyeyim bari
vayy demek bı ben kalmısım motosıkletı olmayan
senın ıncın hangısı alttakı mı usttekı mı hangısının sahıbısın sen ??
GoRKeM sen kıev e gıdınce daha turkıyeye gerı donmıcen mı ?? yoksa bı zamanlıgına mı ??
forumu takıp et olur mu
Merhaba arkadaslar nasılsınız acaba?Bugün bir telefonla mutlu oldum...Telefonumu arayan patriote İlkay abi...Sağolsun Bursa'da imiş beni aradı...Bi kaç saat birlikte oturup muhabbet ettik.Herkesin ondan öğrenecek çok şeyi olduğuna inanıyorum.Kendi çok iyi biri.Onunla tanıştığıma çok memnun oldum.Uçakla gelmiş Fransa'dan kiralık otomobile ihtiyacı varmış.Onu hallettik şimdi Altınoluk tarafına doğru yola çıkacakmış bikaç günlük kaçamak.Ardından geri dönüşü varmış...
Ayrıca sizlere çok çok selamı var.Buluşmaya gelememiş geçen haftaki, çeşitli iletişimsizliklerden dolayı.Görkem istediğin Fransızca kitap daha yayına çıkmamış (oğlum çocuk kitapları mı okuyorsun ya )
AKIN FİDAN
2008 1000 RR dan daha çok racing e benzediği kesin
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
eylül ayı için pist işi yalan oldu herhalde.
biri bana cbr125 bulursa ben de gelirim
@aYe
Abi bu hurafeleri kimden duyuyorsun? Onun üstüne SS kullanan yoksa neden öldü? Bu tip insanlar hep kendilerine fazla güvenir ve bir gün bu güvenden dolayı hayatlarını kaybedip göçüp giderler. Peki hiç şunu düşündünüz mü; madem bu kadar kendilerine güveniyorlar neden yarışa katılmıyorlar? Hemen cevabı vereyim... Bu insanlar ne teknik bilir, ne de motordan anlar. Bunlar "...ötüne güvenen basar..." mantığı ile bilinçsizce, riskin dibine vurarak motor kullanırlar. Evet bu tiplerin üstüne motor kullanan olmaz, tabi hayatta kaldıkları sürece... Bunun gibi birçokları öldü gitti... En son hatırladığım Murat Kadayıfçıoğlu..İstanbulda onun üstüne SS kullanan yoktu dediler, açıkcası artık biraz korkmaya başladım
@ghost1000rr
Hayabusa üstündeki sen misin? Çünkü ilk resimdeki kişi ile alakası yok. Çok kısa boylu biri ikinci resimdeki. Oysa ilk resimdeki iri gibi duruyor. SS grubuna hoş geldin. Buluşmalara gelirsen tanışırız.Bende ekleyeyim bari topic e SS sahipsiz kalmasın çoğalalım ;)
@dinmeyen
2008 1000RR'ın tam olarak neye benzediği hala belli değil. Ortada bir resim dolanıp duruyor. Hele bir belli olsun ona göre ben de yorum yapacağım. Ama görünüşten çok ağırlık, cüsse ve güç önemli benim için. O yüzden teknik özelliklerini dört gözle bekliyorum. VFR1000 konusuna gelince... VFR800 800cc motor hacmiyle bence optimum motor hacmine sahip bir motordu. Eğer 1000cc yaptılarsa yazık oldu o motora da.2008 1000 RR dan daha çok racing e benzediği kesin
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Bakın Japon offical siteden translate ederek ne buldum... Japoncadan translate olduğu için bazı cümleler devrik fakat az çok anlayabiliyorsunuz.
The service campaign of CBR1000RR
Target date of repair
2007 April 19th
Contents of trouble
Because the calorific value of the stay tar coil of the generator is large, when low-speed travelling is repeated, the coil becomes high temperature, the insulating material carbonizes and there are some where part shorts, becomes charge and insufficient. Because of that, the battery discharging, when the engine becomes out of order, it is worst, the engine stopping, there is a possibility of becoming not be able to restart.
Contents of improvement
The stay tar and the flywheel of the generator are exchanged with the measure item.
Measure because known fact it can point in the user
It notifies with the direct mail.
Car name
HONDA
Type
BC-SC57
Alias name
CBR1000RR
Under carriage number of object car Range and production period
SC57-1000004~SC57-1001976
2004 April 7th ~ 2004 September 17th
SC57-1100003~SC57-1102131
2004 October 7th ~ 2006 January 16th
Quantity of object car
1,973
2,128
Kişisel olarak bir iyi bir de kötü haber aldım arkadaşlar...
Iyi haber ; Kiev'de Honda bayii var...
Kötü haber ; sanırım fiyatlar Türkiye ile aynı... Cbr125 fiyatı 20150, 00 UAH yazılmış bu da sanırım 5.000 ytl ediyor...
avrupada 2. el almak çok avantajlı çünkü vergi ödemiyosun.
motorun fiyatı = motosikletin ücreti + vergi
türkiye de 2.el alım satımında vergi düşülmüyo ama avrupada 2. el alırken vergisiz sırf motorun ücretini ödüyorsun.
CBR 125 in vergi düştükten sonraki fiyetı nedir?
ukrayna daki 2. el fiyatlarını araştır.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)