boy
Buluşma olursa çağır abi ne zamandır sizi görmüyorum
Cuma günü patriot ile geliyorsunuz di mi?
boy
Buluşma olursa çağır abi ne zamandır sizi görmüyorum
Cuma günü patriot ile geliyorsunuz di mi?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
supersport buluşması olsun ben bile gelirim be abi
yani geliyimmi
Herkese selamlar. Bizim motor bu topice yetmese de Ben de bu topic i takip ediyorum artık. Umarım müsait bir gün tanışırız. 600 cc ye geçerken fikir ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim. He bir de yeri gelmişken insanlar enduro ya nasıl biniyor yıllardır bir türlü anlayamıyorum.
how can you know what the things are worth?
ıf your hands won't move to do a days work.
Arkadaşlar SS buluşmalarına herkes gelebilir tabi ki. İlla SS sahibi olmanıza gerek yok.
Bu akşam saat 20:30'da her zamanki buluşma noktamız olan Göztepe Kahve Dünyası'nda buluşuyoruz.
Yağmur olmazsa motorla geliyoruz, orada biraz oturduktan sonra biraz gezeceğiz. Yağmur olursa da yine buluşuyoruz ama oturup muhabbet ederiz sadece...
aYe, GorkeM, edy, Nemrut, dinmeyen, metalgod ve gelmek isteyen diğerleri... Hepinizi bekleriz...
Görkem, Cuma akşamı ben geliyorum. patriote ailesi ile olacağından onu karşıdan buraya arabayla getirecek birini arıyoruz. Halis abinin eşi gelecekmiş sanırım...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Tamam abi yağmur olsun olmasın ben gelirim motorla beni bilirsin
Boy
GorkeM
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
F4i Sport'a laf yok Bence 600F'lerin içinde en güzeli... Şahsen birleşik koltuk hiç hoşuma gitmiyor özellikle de SS'lerde... Hoş 600F SS'lik ile ST'lik arasında gidip gelse de , yine de F Sp'un kuyruğu F'ler arasındaki en güzel kuyruk...
Bu arada , SS başlığına bir sorum olacak...
2 zamanlı 125lik ve 250lik makine gördüm... Peki 2 zamanlı 600lük neden yok... Depo mu yetişmiyor
Boy
GorkeM
Cerrahi
bırınız benı artcı olarak alabılırse seve seve gelırım yok mu aranızda oyle bırı mehmet abı eger leyla ablayı aratmam yanı merak etme artcılıkta ıyıyımdır ve dıgerlerı duyunn yok mu kımse....
@CERRAHI
Ne var olm 600F Sport kullanmışsak? Sanki anamızın karnından 1000RR ile mi çıktık? 1000RR 2004 yılında çıktı, 2002 yılında 600F Sport vardı bende. Bu arada buluşmaya tabi ki gelebilirsin, herkesi yazmaya kalksam bu sayfa dolar. Bekliyorum akşama.Hem zaten o nostalji resimlerde seni F sport a binerken gordum tüm karizman gitti haberin olsun
Göztepede
Bağdat caddesinden Kızıltoprağa giderken Göztepe ışıklarını geçer geçmez sağda...
Göztepe parkının karşısında bu yer... Göztepe Korlasın yan taraflarında...
aYe bu sefer gel de tanışalım
arkadaslar istanbul park ta bu yıl moto gp yapılmayacak hepinizin bildiği gibi.peki superbike takvimine girecek mi istanbul bu yıl? bu konuda bilgi sahibi olan var mı acaba?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
SS'lerin arkası çok rahatsızdır
@by_moto
Benim buluşma saatine kadar işim var, ne zaman nerde olacağım belli değil. O yüzden benimle gelemezsin.benı kımse ıstemıyor mu ??
Ben alırdım ama bende bi artcı var zaten. o olmassaydı ben alırdım seni kardesim. Gerci herseyin yolunda planladıgım gibi gittigini varsayarsak. eger aksilik cıkarsa bende gelemeyebilirim :(
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Ne biçim istanbulluysam isimlerden adres bulamıyorum, neyse gelirim bularım orayı heralde olmassa tel açarım birilerine
Gelicem üstadım ama söz ver yüklenmicen bana, niye diye sorma nasılsa akşam niyesini öğrenceksin
Söz vermessen kaçarım
Bu arada hava durumuna bakan var mı? Akşam yağmur olcakmıymış?
Kaç tekerle gelceme karar veremedim henüz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)