Ben yokum o zaman, 9'dan itibaren karşıda olmam gerekiyor...Kendine torpil geçersin de yarının anlam ve önemini göze alarak Avrupa yakasında oluruz, ben de bir ara uğrarım diye umutlanmıştım, bir sonraki sefere artık...İyi eğlenceler.
Ben yokum o zaman, 9'dan itibaren karşıda olmam gerekiyor...Kendine torpil geçersin de yarının anlam ve önemini göze alarak Avrupa yakasında oluruz, ben de bir ara uğrarım diye umutlanmıştım, bir sonraki sefere artık...İyi eğlenceler.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ben bu akşamda bi geçerim ordan, yolda toz felan kalmıştır buluşma öncesi temizliyim
Torpili yar etmem size, benim olacak torpil Hatta alacağım torpili, bineceğim üstüne, vuracağım kırbacı, vuracağım kırbacı...(nereden aklıma geldiyse)
Neyse SS'çilerin toplu gazabına uğrayacağım galiba, fazla saçmaladım topicte...
Görkem o zaman şöyle yapalım, erkenden buluşun, hatta buluşalım, saat 9'da beraber Levent'e geçelim?
Prometheus was here
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
olcan138
Olabilir dee olmayabilir dee...
Zaten buluşma 19:30 gibi olur 21'e kadar takılırsın
Prometheus
Go home yankee...
Bu arada motosiklet güzelmiş moto guzzi'ye benziyor ama saçmalama şansım da var... ne o?
Bu arada;
Şu speedometer , yani km okuyucu SS motorların neresindedir tartışmasının cevabını ultraukala arkadaşımız sayesinde öğrendim...
Size de sorayım... SS motosikletlerde hız nereden okunur?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@ GorkeM,
fotograftaki motor: BMW HP2 Enduro
GS1200 hastası bir adamdan başka bir marka beklenir mi
Evet hakkı demin olcan kafama vurdu 1-2 tane bende çaktım bmw olduğunu sonradan (boxer motor - amblem - adamın giysisinin rengi - tek maşa )
ama utandığım için değiştiremedim
Sen benim yukarıda sorduğum sorunun cevabını biliyor musun?
*not , ne bmwsi... honda bi kere o
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Prometheus
Go home yankee...
Bu arada motosiklet güzelmiş moto guzzi'ye benziyor ama saçmalama şansım da var... ne o?GorkeM istifa...!
Bu arada 21.00'a kadar kalma fikri mantıklı olabilir, yarın olsun kesinleştirir söylerim.
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Başlığın son 13 sayfasından genellikle buluşma konulu, önemini yitirmiş ve günlük konuşmalar, selamlaşmalar gibi toplan 118 mesaj temizlenmiştir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Öhöm ben bundan bahsediyordum aslında...
MGS-01 Corsa
Engine Type VGuzzi 4 stroke, 2 cylinder, V 90°
Cylinders 1.225 cc
Bore and stroke 100 x 78 mm
Compression ratio 11 : 1
Valve timing:
intake open 36° B.T.D.C.
intake closes 70° A.B.D.C.
exhaust open 64° B.B.D.C.
exhaust closes 28° A.T.D.C.
Maximum power 122 CV a 8.000 giri/minuto
Maximum torque 11,5 Kg-m a 6.400 giri/minuto
Valvole Ø 36 mm intake
Ø 31 mm exhaust
Piston Cosworth Racing
Injection electronic Marelli IAW 15M
Throttle Body Marelli Ø 50 mm
Airbox 15 litri
TRASMISSIONE
Gearbox 6 speed
Transmission shaftdrive
Internal ratios 1° = 1:10,82
2° = 1:7,98
3° = 1:6,14
4° = 1:5,01
5° = 1:4,35
6° = 1:3,84
Clutch dry, 2 Sinterized discs with hydraulic pump
Chassis
Frame rectangular section single-beam
Wheelbase 1.423 mm
Trail 95 mm
Inclinazione cannotto di sterzo 23,5°
Front suspension Öhlins up-side down fork 43 mm, fully adjustable
Front wheel travel 120 mm
Rear suspension aluminium-plate swinging fork with Öhlins shock absorber, fully adjustable
Rear wheel travel 110 mm
Front brake double floating disc, 320 mm, 4 pads radial caliper
Rear brake Sigle disc, 220 mm, double piston caliper
Rims forged aluminium 5 arms
Front rim 3,50 x 17”
Rear rim 5,50 x 17”
Front Tyres 120-70/17”
Rear Tyres 180-55/17”
Electrical equipment
Battery 12 V – 8 Ah
Dimensions
Length 2.010 mm
Width 780 mm
Height 1.180 mm
Seat height 820 mm
Footboard height 400 mm
Handlebar height 850 mm
Dry weight 192 Kg
Fuel tank capacity 20 litri
ss motosikletler hızı nereden ölçer bilmiyorum ama bunun tekerleklerden olmadıgı kesin.
Yarın buluşmaya gelenlere açıklarım
Eee başka gelen yok mu?
Yarın öğle vakitlerinde tam olarak buluşma saatini ve yerini buraya yazacağım...
Ben zaten orada olucam katılmak isteyenleri beklerim
Saat 19:30'da Göztepede olacağım orada olacaklar arasınlar...
5359433730
O saatlerde orda olmaya çalışıcam, ilkkez geldiğim için farkedemezsem telefon açar imdat yaparım
Selemde kırmızı karanfil olcak
Görüşmek üzere...
Bu akşam 7:30 bostancı göztepe arası sahil yolunda buluşuyoruz, dolayısıyla güncel...
Arkadaşlar bir hafta boyunca bekarım, isteyenle akşamları buluşabiliriz... Hadi SS takımı... Çıkıp gazlayalımmmmmm
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
30 Ağustos tatil, büyük ihtimalle herkes 31 Ağustos da izin alıyor. Birşeyler yapmak isteyen, biryerlere gitmek isteyen bana mesaj atsın. Buluşup biryerlere gidelim.
@ultraukala
O buluşmaya gelemedim. Yarın akşam birkaç kişi buluşacağız belki.Ben taaa İstanbul Mt SS'cileri ile buluşmaya Bursa'dan geldim sen yoktun
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)