Bence aerodinamasi hiç güven verici deil çünkü spoyleri adam akıllı deil...türbülansa yol açabilir belirli bir süratten sora...Sees için bişe diyemem bakaraktan...kendi şahsi fikrim olmakla birlikte vs. vs. vs.
Bence aerodinamasi hiç güven verici deil çünkü spoyleri adam akıllı deil...türbülansa yol açabilir belirli bir süratten sora...Sees için bişe diyemem bakaraktan...kendi şahsi fikrim olmakla birlikte vs. vs. vs.
AKIN FİDAN
Tabi karbon alaşımlı kasklar fiber kasklara nazaran daha sağlamdır...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Ya sağlamlık konusuna gelince allah göstermesin kaskı taşıyacak bir bir boynumuz olmayabilir kaza anında o yüsden bu kadar kasmaya gerek yok die düşünüyorum...aerodinamisi ii olan türbülansa sokmayacak race'ler için tabiiki.Benimki cıbır zararı yok Kaliteli bir kask kafayı kollar die düşünüyorum...
AKIN FİDAN
En ucuz olan kasklar hammaddesi sadece ABS olanlar. ABS, bildiğiniz plastik. Kaskta karbon, kevlar gibi malzemeler kullanıldıkça kaskın hem güvenirliliği hem de fiyatı artar. Fiyatı 150-200 EUR olan ortalama her kask kafanızı koruyacaktır. Shoei, Arai, Nolan, X-Lite, AGV, v.s.. gibi bilenen markaları tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Daha ucuza ne olduğu belli olmayan kasklar var. Kask korumada en önemli aksesuar, paranız yettiği kadar en iyisini tercih etmeniz gerekiyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Benim kaskım nolan n62 ama çene altı rüzgarlığı yok o da yedek parça olarak satılmıyor sanırım.Bi de boyun için rüzgarlık ikisini birden bulsam çok süper olacak.kullanan bile var mı n62 modeli için böle bir rüzgar önleyicisi var mı?
AKIN FİDAN
Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
Hani bi arkadaşımın R6 sını koymuştum hatırladınız mı ? Biraz evvel geldi de kendileri 2004 model R6 sını 13,500 e vermiş, yerine 2005 model 14,000 e almış Biraz binip 15,500 e satacağım, sıfır alacağım diyor Fotoğraf çekmeden yollar mıyım ? Iıhh ıh yollamam
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
@tugcetugce
Yahu yarış motoru üstüne oturmakla şanslı hissedecekseniz, buluşmalarda istediğiniz kadar motorumun üstüne oturabilirsiniz. Ama giderken tavsiye etmiyorumtubiş süpersin yahuuu kızdaki şansa bakkk
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Bana oturmak yetmiyor Tuğce cim sen bakma Memo ya, o biraz artisttir Benim kadar olmasa da
Hadi diyelim geçerli, uyacak mısın ?
Abi abi ben de oturabilir miyim üzerine
Yarın akşama kahve için toplanalım diyorum , uygun olan var mı?
1-2 arkadaşım da konser için istanbula gelmişken , güzel bir buluşma ayarlayalım diye düşündüm...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@GorkeM
iyi fikir yapılcaksa böyle bir buluşma gelmeye çalışırım bende, Ehliyetimi bugün aldım artık motoru çıkartabilirim
Anadolu yakası olursa bende gelebilirim, zaten her akşam kartal-fener arası dolaşıyorum.
Yorumlarınızı okuyorum ama benim bir Racing im yok Ama scooterim var satılık ins seneye bir SS alacağım ozaman daha aktif olacağım şimdilik Fan grubuna dahil oluyorum heralde...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
23 Ağustos 2007 Perşembe SS buluşması...
1-Gorkem
2-Ultraukala
3-Tanju
4-aYe
Başka?
Koordinatlar belli mi?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Her zamanki gibi Bostancı-Göstepe arası
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)