Ben de aynı siteye bakıyordum şimdi...149$*36 şeklinde ödeme ile sahip olunabiliyormuş....Yol asistanı 3yıl garanti ve honda montu şekinde bir paket yapmışlar...Bizim burada nie 2yıl garanti hayret bişe ya...
Ben de aynı siteye bakıyordum şimdi...149$*36 şeklinde ödeme ile sahip olunabiliyormuş....Yol asistanı 3yıl garanti ve honda montu şekinde bir paket yapmışlar...Bizim burada nie 2yıl garanti hayret bişe ya...
AKIN FİDAN
Muhterem cemaat:
Daha doğrusu İstanbul eşrafı;
Tatil planım kesinleşti.
30-31 ağustos tarihlerinde İstanbul'dayım.
Eşim ve oğlumla birlikte, Taksim'de bir otelde konaklayacağız.
2 güne İstanbul'un güzelliklerini sığdırmaya çalışırken, sizlerle de tanışıp, biraz vakit geçirmeyi çok isterim.
Sizin için de uygunsa, bu iki tarihten birine bir buluşma ayarlayalım.
Kontak kurabileceğim bir arkadaşım, özelden cep nosunu yollarsa herhangi bir aksiliğin önüne geçmiş oluruz.
Görüşmek üzere....
Selam Dostlar Ben Kayseriden.. Şimdilik Motorum Yok ama Kayseride Buluşma felan olursa aranıza Katılmak İsterimm Şimdilik herkese iyi günlerrr
İYİ gezmeleeeeerrrr......
patriote
O halde hem buluşup tanışır , aynı zamanda da istanbulun güzelliklerini gezeriz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
patriote Senin İstanbul'da bulunduğun haftadan bir hafta önce ben istanbulda olacağım ne yazık ki...Karacabey'di sanırım ikamet ettiğin yer.Bi de nilüfer'de vardı sanırım evin.Yanlış hatırlamıyorsam.Seni ziyarete gelirim artık Bursa'da...
AKIN FİDAN
Mustafakemalpaşa'dayım.
Ataevlerdeki evi otel gibi geç kalırsam kullanıyorum.
Tabii bu bekarken geçerliydi.
Artık geç kalamıyorum.
Bursa yakın bana problem değil. Canım sıkıldımı basıp gittiğim yer.
Her zaman buluşabiliriz.
15 Eylül'e kadar Türkiye'deyim.
Büyük ihtimal görüşürüz.
Görkem;
Edy saolsun telefonunu bıraktı.
Dediğim tarihlerde bir Ortaköy buluşması ayarlayalım o zaman.
İki gün oradayız Allah nasip ederse...
patriote Ben de telimi göndericem pm olarak...İstediğin zaman arayabilirsin görüşmek isterim.Türkiye'de acaba varmı motorun?Ayrı kalmak zor olmuyor mu?Ayrıca Zeytinli-Bursa arasını alırken kemalpaşadan sora sağanak sinekten sora motorumu hala temizleyemedim kalıntıları duruyor incik boncuk her yerde...O yol çok koymuştu bana gözüm gibi baktığım montum kaskım motorum özellikle berbat olmuştu...
AKIN FİDAN
Mehmet
Senin bu kabak lastikler ilişti gene forumda gözüme.Ne yapçaz yahu değiştircezmi bu lastikleri?Bugün biraz lastik baktımda pirelli diablo süper corsa ya benim makina için 1025 ytl fiyat çekti adam.Balans dahilmiş.heheheheh.Şu tanıdıklardan devreye soksak gene.buz motordada pirelli yok.Ne alacaz?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Ben sorduğumda buz motorda pirelli vardı...
Yarışlara az kaldı biraz daha sabredelim yarışlardan sonra değiştirirsiniz artık
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@Marlboro Man
Olm senin lastiklerde bişi yok ki. Baba gibi tutuyor neyini değiştireceksin? Ben senin motoru kullandığımda bir sorun yaşamadım. Biraz kayma oluyor ama o havanın çok sıcak olmasından kaynaklanıyor. Asfalt sıcaktan eriyor ve kaygan bir zemin oluşuyor. Buluştuğumuzda tekrar bakayım duruma. Ona göre eğer cidden eskimişse alırız birkaç yerden fiyat. Eğer alacaksan Pirelli Corsa'dan şaşma derim.Mehmet Senin bu kabak lastikler ilişti gene forumda gözüme.Ne yapçaz yahu değiştircezmi bu lastikleri?Bugün biraz lastik baktımda pirelli diablo süper corsa ya benim makina için 1025 ytl fiyat çekti adam.Balans dahilmiş.heheheheh.Şu tanıdıklardan devreye soksak gene.buz motordada pirelli yok.Ne alacaz?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
@Marlboro Man
Kaç bindir kullanıyorsun üzerindeki lastikleri?
eee SS cemati müslimin nerelerdesiniz sesiniz solugunuz cıkmıyor
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bende motor yok ama kabul edıyosanız artcı olarak sıze eslık edebılırım...
cerrahi abı mıllet cuma ya gıttı sen hala ewde mısın o yuzden yok ss cemaati
Bridgestone BT-014 aklımı kurcalamakta.Alırım.Takarım.Kış geçer.Gene slickleri takarım.Heheheheheh...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Zaten diablo var üstünde.
Metin ÖZKUL
Çekin motorlarınızı
slm gencler
Gectigimiz hafta türkiye´deyken, yine dün geri dönüs yaptim.
Cesmeden italya´ya gemi , yani deniz yolu ile.
2 hafta , tabiki bir kisa süre, ama güzel bir tatil gecirdim.
Bir kac ,degerli motorcu arkadaslarla tanisdim ve saygilarimi, selamimi sunuyorum.
Hakan
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)