[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Bugün 1-2 haber karıştırırken yabancı sitelerde bunu buldum... Kısaca başlık olarak yazayım....
Stotz Racing , 2006 AMA/Prostar Drag Yarışı Şampiyonası'nın 5'inde turbo-charge'lı 1000RR ile başarıya imza attı.
Devamı:
http://www.cmsnl.com/news/stotz-raci...l_news326.html
Boy
Senin motoru da yapalım mı böyle... 7.75 saniyede 190mph hıza çıkarsın Ama gerisini bilemem
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
foto, orjinal foto. tulumda da yazılan gibi doohan, michael doohan kısaca mick doohan. adamın teknigine ve motorun yer ile olan açısına dikkat çekmek istedim.
erdem buralarda daha.
yarın akşamleyin buluşalım o zaman.
İstanbul gurubu!!!
Zaten başka yok galiba.
Eylül 1 ile 10 arasında bir tarih ayarlayın,
görüşelim.
Ortaköy'de Kumpir yemek istiyorum.
Çooook özledim....
arkadaşlar Kaş' dan selamlar
1 hafta akdeniz deyim. pek ümidim yok ama SS ci arkadaş var mı buralarda tanışırdık.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
evet makinayı yarın teslim alıom işallah ufak ufak yazalım buralara
işin garibi bu topiği yeni gördüm
akın zeytinliyi bende duydum istanbuldan feribotla çok daha kısa bi şekilde gidilebilir sanırım
GKN MOTORS
arkadaşlar uzun zamandır yoktum. işler biraz yogunlaştı. eğitmenlik için bir kaç adım attım. bu işe ciddi ciddi girdim artık. eğitmenlik işi gerçekten zor bir iş ama ben kafama koydum ve yapacam. geçen günkü buluşmayı kaçırdım. en kısa zamanda bir buluşma daha yapalım. bu arada bir motor daha aldım, bir supermoto yamaha xt125x sehir içinde kullanımı çok kolay, ve zevkli bir motor, biraz yavaş kalıyor ama kıvrak olması ve kontolunun kolay olması aradaki farkı kapatıyor.
@patriote,
kumpir benden!!!
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
edy
Hayırlı olsun... Merak ettik nerelerdeydin diye... Xt125 iyi seçim... Supermoto aldın ha... çok zevkli makinedir o ya.
patriote
2-3-4 olmasın da... Konserler var Madem kumpir Erdem abiden, içecek de benden olsun bare
video çok hoşuma gitti...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yemek işini hallettik.
Şimdi kalacak yer lazım.
Biraz daha ağlanırsam onu da bulurum sanırım.
Arkadaşlar bizim plan biraz daha değişikliğe uğradı.
Kızkardeşim İzmit'te yaşıyor.
Aslan gibi bir yeğenim var.
30 Ağustos'ta yeğenime sünnet yapacağız.
Ben 28 ağustos sabahı büyük ihtimalle Sabiha Gökçen'e ineceğim.
Sünnet 30 ağustosta olduğu için, direkt Bursa'ya geçmeyip, İzmit'te kalabilirim.
Bu nedenle 29 ağustos buluşma günü olabilir.
Kesin olmamakla birlikte.
Size uygunmudur?
Aslında plan bir kaç gün İstanbul'da kalmaktı ama şu an belli değil.
Tabii sünnete hepiniz davetlisiniz....
@edy
Olm bir motor daha almak için çok mu çalıştın? Haftalardır yoktun ortada. Birgün şu aletle gel de bir tur atalım. CBR125R almadan önce Leyla'ya bu aletten mi alsak diyordum. Gerçekten çok zevkli bir makina, güle güle kullan.bu arada bir motor daha aldım, bir supermoto yamaha xt125x
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bende geldim motor yok ama sadece ss hastasıyım ilerde olcak inşallah
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
125 yerine 250 veya 400 cc olsa daha iyi olurdu.
125 biraz güçsüz kalıyor. ya da çok sık kullanmayacaksan 2 zamanlı bir şey de olabilirdi. neyse hayırlı olsun, güle güle kullan.
xt125x'in cbr125'e göre gaza tepkisi nasıl?
bir gün xt ile gel de görelim bakalım makina nasılmış.
ben de cuma veya cumartesi nasipse bmw g650x supermoto'yu test etmeyi düşünüyorum. vakti olan varsa beraber gideriz.
sağolun arkadaşlar. yeni motorum çok keyifliymiş.
bir sonraki buluşmaya xt ile gelirim. bu aralar bir buluşma ayarlayalım.
cbr125'den daha rahat bir motor. motor yavas ama çok rahat. ben zaten alırken hızlı gitsin diye değil, hesaplı ve rahat olsun diye aldım.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
edy Kedin hayırlı olsun...Fuarda üstüne bindiğimde ahaa süper bu ya demiştim...Düşündüğüm bir motosikletti fakat ikinci eli pek bi rağbet görmüyordu sanırım.O yüzden cbr125r aldım...
Bu arada bugün arkadasın tl1000 ile biraz turladık da.O nasıl bir torktur öle akıllara zarar...Bi de şöle altımızda chopper tarzı motor ile dolaşıyormuşçasına ses çıkarmasa mükemmel olacak.Yurt dışında arrow egsozları varmış v motor için.Arkadas görmüş videolarda çok ii ses çıkartıyormuş.Yakında alıcak yurt dışından.Ayrıca yarım grenajlı onun ki alt sakal yok.Ağustosta o da geliyor...Çok tatlı bir renge boyanacak bakalım fotolarını yayınlarım.İşi bitince eğer biterse :D
AKIN FİDAN
olabilir ben iki akşamda gelebilirim
bu arada size bir sürüş teknikleri kitabı ama ingilizce.
kitap I
http://download3-8.files-upload.com/...6/10/twow1.pdf
kitap II
http://download3-8.files-upload.com/...6/10/twow2.pdf
Hava filtresini falan deiştirecektin görkem naptın.Bu arada cr9 demiştin ya aptal aptal şeyler söledi servisteki teknisyen kaçtım oradan.Onun için performans egsoz ve hava filtresi de takman gerekli dedi...
AKIN FİDAN
Nemrut
Benim Cbr çok bakımsız bu aralar... Hava filtresi değiştirmem lazım , orjinale onca para bayılmaktansa K&N alıp temizler temizler kullanırım dedim fakat Türkiyeye cbr125 için getirmemişler , şu anda yurtdışından getirtmeye çalışıyorum. Filtre değiştirmedikçe de bakım yapmak istemiyorum çünkü karburatörü temizlettirmem lazım. Filtre değiştirmeden hiçbir önemi kalmaz.
Lastik de arıyorum ama istediğim lastik Türkiyede kalmamış , onu da yurtdışından bakıyorum. Lastik yüzünden zincirim de bozuldu...
Bahtsız bedevi durumundayım yani
Bunları saymazsak motor yeni yeni açıldı diyebilirim... Sorduğun için sağol
ultraukala
Yok öyle birşey... Cr9E cbr125'in klavuzunda önerilen bujidir... Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Iridyum olmadığı için bobin ile de sorun yaratmayacak , voltaja uygun olduğundan gerekli yanmayı sağlayacaktır.
Sadece bu buji serviste satılmıyordur dimi...Dışarıda bulabilrim kendim takıcam..Yağını da kendim deiştiricem zaten onla uğraşırken bujiyi de deiştircem...Bi kaç ufak işi var fren maneti yamuktu bi de denge topuzu yoktu onu da tornacı bir arkadasım ile halledicez.Hatta nie gelmedin şimdiye kadar dedi hallederdik.Bi ara onlar ile uğraşıcam öle yane.Yağını da artık zeytinliden geldikten sora deiştiririm...
AKIN FİDAN
Yağ değiştirmek çok kolay halledersin... Buji de Ngk satan heryere sipariş verebilirsin. Fren manetini ısıtarak düzeltebilirler fakat metal yorgunluğundan kırılma riski var , veya düştüğünde kırılabilir , çok önemli değil. Denge topuzunu tornacıya yaptıracaksan çift olarak yaptır ve ağırlığını iyi ölçtür. Orjinalinden farklı ağırlığının olmaması iyi olacaktır.
Cbr125 topicinde devam edebiliriz konuya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)