Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    patriote güle güle kullan motorun çok güzel... ileride yeterli tecrubeye gelince bize de nasip olur inşallah...

bu arada balata sorununda pek de bir cevap alınamayınca boşvermeye karar verdim zaten artık yapmıyor nerdeyse plakaları da yakar sonra değiştiririm artık eğer gerçekten sıyırıyorsa tambura da zarar vermeyelim de
    Bu arada motora iridyum buji taksam ateşlemede değişiklik yaşar mıyım?
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı the_cayman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu arada aranızda performans bujisi kullanan arkadaşlar var mı
    yaza girmeden alacam şimdilik idare eder benim bujiler. yaza girmeden çok değişiklikler yapacam motorda
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

Bu arada Cbr125'çiler için: Jiglenin kendi kendine inmesi sorununun tamirini Cbr125R forumuna yazdım... Resimlerle anlattım
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

arkadaşlar ben motorumu bu yaz biraz değiştirmek istiyorum. internette bu resmi buldum sizne nasıl olur boyle yapsam
    önerilerinizi bekliyorum

bu şimdiki hali

buda yaptırmak istediğim hali
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

hangi resmi?

çıkıtmı şimdi resim, adresi yanlış kopyalamış olabılırım

senin motorun resmini de altına koyarmısın bir düşündüklerimi söyleyebilim... Boyasını pek beyenmedim öncelikle çok basit olmuş...

Edit... Egsos'u kesinlikle değiştirme. Bu motorun kendine has egsos'u mükemmel... R6 için özel dizayn edilen bir egsos olursa olabilir... Arka seat cowl (sele üstü kapak) çok hoş duruyor onu yaptırabilirsin.. Muhtemelen de orjinali vardır , benim motorun bile var... Ön cam değişebilir , ama o resimdeki pek hoşuma gitmedi... Farlar Xenon mükemmel oluyor... Bunun dışında motorun boyasını kesinlikle bozma derim... Jant şeridi de hoşuma giden detaylardan biri.

resmi ekledim yukarıda

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Başka stile de sokabilirsin bu karmakarışık olmuş bence

Birçok sponsor logo olması motorun üstünde bence kötü bir görüntü oluşturuyor.

R1 camel replica nasıl ?
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

aynısını yaptırmayacam zaten bu tarz bısey dusunuyorum. yaptıracağım kısıyede danısacam. genelde bu işle uğraşan insanlardan guzel fikirler çıkıyor.

Motosikleti
    Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynısını yaptırmayacam zaten bu tarz bısey dusunuyorum. yaptıracağım kısıyede danısacam. genelde bu işle uğraşan insanlardan guzel fikirler çıkıyor.
    Evet bence de tuning ile uğraşan insanlar genelde çok güzel modifiyeler yapabiliyor . Motor siyah olsaydı carbonfiber vs.. çok güzel dururdu. Ama kırmızı beyaz yamahaya çok yakışıyor üstünü sponsor doldurmak yerine çeşitli şekillendirmeler yaparsan daha güzel olur

Bu arada egzoz fena durmamış . Orjinali de güzel diğeri de güzel . Orjinali bozma derim ama illa ki performans istiyorsan oraya karışamam . Çok kötü de durmuyor ama
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

resmin üstündeki egzosdan taktırmayacam aklımda başka bir marka var . ama daha düşünüyorum. 1-2 aya kadar başlarım işlemlere. yaptıklarımıda paylaşırım sizlerle.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Süper Sport Kullanıcıları,Fan ları Buluşma ve Bilgi Paylaşım

Kenancım SS nedir ne değildir...bu topiği açarken bu bilgileri yazmış olmalıydın...
    Kenan Müdür artık muhatapmı almıyorsun yoksa sallamıyormusun bilmiyorum ama bu dediklerimi ilk mesajına eklersen çok sevinirim...

topik cıbıldak ve sahipsiz bir şekilde geyiğe döner...SS nedir ne değildir...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Honda kanadı çiz

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kenan Müdür artık muhatapmı almıyorsun yoksa sallamıyormusun bilmiyorum ama bu dediklerimi ilk mesajına eklersen çok sevinirim...

topik cıbıldak ve sahipsiz bir şekilde geyiğe döner...SS nedir ne değildir...

Bu ne demek SS nedir ya da ne değildir
    Bir de şu geyik olayını anlamadım

bencede supersportun ne olduğunu herkes biliyor. bence burda geyikte olur , ciddi konularda konuşulur. bizde elimizden geldiği kadar bu başlığı sahipsiz bırakmamaya özen gösteriyoruz. umarım başarıyoruzdur

derra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125r repsol
    bende varııııımmmmmm))))
    :mrgreen:

sende hoşgeldin

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @donniedarko
    abi nerelerdeydin ya özlettin kendini bu başlık altında senin görüşlerine çok ihtiyacımız olacak
    @ELINT
    sonunda ss makinalardan sorumlu bakanımız geldi. millet seni bekliyo nerdesin sorun sorabildiginiz kadar hazır adamı yakalamışsınız. bu topic artık rahat 8-9 sayfa olur bu gece
    @the_cayman
    Aaaaa boy gelmiş . Abi hoşgeldin nerelerdesin kulağını çınlattık duydun herhalde Bu arada ne yarışı ??
    Merhaba arkadaşlar. Kusura bakmayın bu aralar çok yoğunum. Projeler ardı ardına geldi, devamlı kod yazıyorum Bir de bu yaz yarışa gireceğimden iş çıkışı spor salonuna gidiyorum haftada üç gün. Eee yarışta kondisyon önemli Ben bunca senedir sizlere bu konuda oldukça fazla bilgi aktardığımı düşünüyordum. Eğer sormak istediğiniz şeyler varsa sorun söyleyeyim...

@edy
    gecen sene yaptığımız istanbul-ayvalık-kuşadası gezisi. ss'le uzun yol yapılmaz diyenlere
    Sen buna uzun yol mu diyorsun? Bu yaz işten izin alıp 6 motor yaz tatiline çıkmıştık. Marmok ve Emok motosiklet festivallerine gittik. İstanbul-İzmir-Marmaris-Fethiye-Antalya-Alanya-Eskişehir-İstanbul toplam 2300 km yol yaptık bir haftada. Üstelik biz iki kişi gittik bunca yolu benim motorla. Senelerdir de senede birkaç kez çok uzun yol yaparım. SS ile uzun yol olur ama acı çekmemek için belli ince noktalar var. Bunları bildikten ve uyguladıktan sonra hiçbir şey olmaz
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı the_cayman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ne demek SS nedir ya da ne değildir
    Bir de şu geyik olayını anlamadım
    yazının muhatabı sen olmadığına göre düşünmenede gerek yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789101858108 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler