hakkı ben anlamadım sen mi yol vermiyorsun yoksa onlar mı sana yol vermiyor...
bu sene ben de girseymişim güzel olurdu , ben önünü kapardım sen de adamları yandan dışarı atardın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@Nemrut
Abicim, dediğim gibi adam sana tur bindirmiyorsa yani mavi bayrak kaldırmadılarsa, kimseye yol vermek zorunda değilsin. Sen bunu nerden çıkarttın? Kim sana yol vermedin diye ceza verecekmiş? Yok böyle birşey! O zaman herkes herkese yol versin, "buyur kardeş yol senin, eee daha daha nasılsınız?" şeklinde mi olacak yarışlar anlamadım?yol vermemekten ceza yersem ödeyecek misin?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Bencede yol verilmez alınır... Son GP'de rossi 10 tur kovaladı stoner'ı bir çok kez geçecek gibi oldu ceza verilseydi stoner'a verilirdi...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
yaw arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bir SS ci olarak ??
yeniyimde buralarda
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
Kusura bakma sadece pistte yarışmış tecrübeli arkadaşlar paylaşıyoruz bilgilerimizi burda.
Bu arada 600rr da saat ayarlanmasını bana sevabına biri anlatabilirmi acaba?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
@leto
Vayyyy koçum! Sen buralara uğrar mıydın beee? Olm makinayı cadde versiyonuna dönüştürüyorum, 2 ay yarış yok. En kısa zamanda buluşup bir gazlasak yaaa. Ama mutlaka Murat da gelsinnnnnnyaw arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim bir SS ci olarak ??
yeniyimde buralarda
yeniyim diyo tekteker arifin kankisi
Benim motora başka bir sistem taktığımız için farkında değildim.
Motoru satacağım için orjinal hale getirdim.
Önceki gün mevzuyu fark ettim.
Hakikaten bu meretin saati nerden ayarlanıyor?
Ne yaptıysam kar etmedi.
İki gündür kullanma klavuzunu arıyorum.
Nereye koyduysam yok.
Her boku biliyozya.
Napcam ben bunu deyip fırlatıp atmışım.
Bi de geçen gün ilk defa benzin lambası yandı.
Lamba dediysem, pompa resmi çıktı.
Bir daha da kaybolmadı.
Kafayı yiycem.
Sen motoru dağıt topla.
Bi saati ayarlayama.
Ulen bu elektronik sistemi icat edenin!!!
Neyse;
Pazartesi ya da salı günü lastik değişimi için servise gideceğim.
Orada sorarım.
Sonucu sana bildiririm.
2 butonu da aynı anda basılı tut ve bekle... Saat yanıp söymeye başlayacaktır , sonrasında ayarlayabilirsin...
Eğer ayarlanmıyorsa plastik butonları sök ve bir kürdan yardımıyla bastır... Ayarladıktan sonra geri takabilirsin.
Olmadı akünün bağlantısını sök gece yarısı tekrar tak
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Görkem ben bu muhabbeti denedim.
Göstergenin içinde sanırım dahili bir pil var.
Saati kafasına göre ayarlıyor.
Yani işe yararsa sadece şans olur.
Benim ilk denemem de 2 saat,
son denememde yaklaşık 1.5 saat fark attı.
Mehmet belki biliyordur. Ona da bir soralım.
Fakat ilk verdiğin yöntemi de denedim.
Bi şey olmadı....
Belki ben yanlış yaptım.
Yarın tekrar deneyeceğim.
mehmet, muratı almadan olmaz zaten gazlamak. Sen bi tatile git gelde buluşalım özledim valla yaw sizleri.Vayyyy koçum! Sen buralara uğrar mıydın beee? Olm makinayı cadde versiyonuna dönüştürüyorum, 2 ay yarış yok. En kısa zamanda buluşup bir gazlasak yaaa. Ama mutlaka Murat da gelsinnnnnn
tanışıyoruz sanırsam sanki ucundan acık ??paylasimciturk
yeniyim diyo tekteker arifin kankisi
hımm o zaman ben gidim. marlboro manMarlboro Man
Kusura bakma sadece pistte yarışmış tecrübeli arkadaşlar paylaşıyoruz bilgilerimizi burda.
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
@patriote
Abi aynen Görkem'in dediği şekilde oluyor. Zaten iki tane düğme var, ikisine birden bir süre elini çekmeden basıyorsun, zaten saat kısmı yanıp sönmeye başlıyor, sonra dakikaya geçiyorsun.Mehmet belki biliyordur. Ona da bir soralım.
Tatil demişken bi selam diyeyim dedimmehmet, muratı almadan olmaz zaten gazlamak. Sen bi tatile git gelde buluşalım özledim valla yaw sizleri.
Mehmet ; motorla gelseydin keşke, arkana binip hayatımın hatasını yapmak istiyorum da
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben bu saati bu akşam ya ayarlarım...Yada....Allahın izniyle görkem in dediği gibi gece 12 de akü sökecem.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
yok aküyü sökme şöyle düşün fırınlı ocaklar var yeni evlerimizde elektirik gidince daha hala saat leri çalışıyo.sökme onun pili vardır.
@dishy
Motor tam da yarıştan çıkmışken, ben de yarış havasını üzerimden atamamışken emin misin?Mehmet ; motorla gelseydin keşke, arkana binip hayatımın hatasını yapmak istiyorum da
@onr.sual
Sen Nemrut'un 1000RR'ının koltuğunu görmüş müydün? Ben bu koltuğun üstüne koltuk tanımam1 adet hayabusa koltugu.paylaşmak istedim.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)