viper ben yarın saba riva da viraj çalışıcam. muhtemelen edy de gelir.
uyar mı sana?
viper ben yarın saba riva da viraj çalışıcam. muhtemelen edy de gelir.
uyar mı sana?
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
kardes riva yi bilsem inanki gelirdim,(anca kadikoy-besiktas-taksimi biliom)ben sana soyle bi guzellik yapiim,seni ve arkadaslarini,sapancaya davet ediyim(yerim var),kartepeye cikarken ki virajlarda calisalim 20km ye yakın viraj var,kalk yat kalk yat,asfalt kalitesi iyi.Belki bu taraflara gelen olursa haberim olsun.benim tel 0555 6068671
Öncelikle iyi akşamlar , benim bir sorum olacak (motosiklet'ten iyi anlayanlara). Sizce 2000-2001 model 1000 lik racing lerden hayır gelirmi ? Yoksa elimde mi kalır ? Yani almak istiyorum da sizce alsam param boşa gider mi ? Malum o modelleri bile 10 küsür milyar Arabalara benziyorsa motosikletler bence bakımları tam ise hayır gelir ama üstad'lar olarak sizlere de danışayım. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum
merhaba arkadaşlar SS fanı olarak beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Kendimi hazır hissettiğim an SS alacağım.
@dinmeyen
Riva'da viraj çalışmak? Nasıl oluyor bu? Bir gün ben de geleyim de bakayım ne yaptığınıza?viper ben yarın saba riva da viraj çalışıcam. muhtemelen edy de gelir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
valla şu anda şekerpınar virajı üstüne tanımıyorum.acayip bir havası var ya , viraja girdin mi çıkasın gelmiyo..merak edenlere orayı öneririm.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
@Peril
Vaaaay Çiğdem, sen de CBR125 ile viraj mı yapıyorsun? Herkes profesyonel olmuş bizim haberimiz yok yaaavalla şu anda şekerpınar virajı üstüne tanımıyorum.acayip bir havası var ya , viraja girdin mi çıkasın gelmiyo..merak edenlere orayı öneririm.
kullanıcıya göre değişir ii bakıldığını anlayacak arkadaslar ile gitmende fayda var mutlaka çizik ezik olacaktır o yaşlarda motorlarda fakat
benim motordan örnek vereyim 1000 cc 130 bg. 12000d/d çift silindirli V twin SS hiç boya yapılmamış , bakımları ilk sahibinin oldukça hassas olmasından sebeb düzenli yapılmış (servisin söylemesi ) henüz 50000 km. ve daha 10 sene banamısın demez..
ancak piyasada öle makineler var ki sahibi hiç bakmamış motordan anlamayan bile durusundan dolayı anlıyor bitik olduğunu
çift silindir bir makine istersen gel göstereyim hem o kadar da pahalı değil
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Hmm... cevabın için teşekkürler.Yani bakımları tam olursa hiç başımı ağrıtmaz Zaten aldığım zaman mutlaka bir ustaya göstererek alırım yoksa alınmaz zaten. Bu arada senin motor kaç model ? Ve de 1000 lik ss lerin ortalama ömrü kaç km ? 100.000-150.000 rahat yaparmı ?
Arkadaşlar merhaba;
Ersin ben.
Forumunuzun adı super sport olunca ilanımı size de ulaştırmak istedim?
motorumu satıyorum;
Lokasyon: Adana
2005 model CBR 125R
10.000 km de
koruma brandası + alarm
bakımları tam
kazası yok, hatta çiziği yok diyebilirim.
fiyatını cidden ilgilenenlerle görüşmek istiyorum.
Eğer ciddi anlamda ilgileniyorsanız,
e-mail : ersin.gokcen@gmail.com
mobile : 0 505 393 79 97
Çok sık bu forumlara giremiyorum bana cevaplarınızı e-mail adresimden gönderebilirseniz sevinirim.
Etrafınızda ilgilenenler var ise iletirseniz sevinirim.
Görüşmek üzere . . .
[B][FONT="Impact"][/FONT][SIZE="1"]CBR aşkı bambaşka ...[/SIZE][/B]
walla ben sarıyere tasıncagım icin zekeriyakoye giderken yaklasık 10 km lk yol var..sizi kesmez edy ama idare eder hergün o yolu gitmek bnm icin ii pretk olcak.özellkle hayabusayla viraj pratigi ii oluoo.tasınınca sizleride cagırmak istiorm hayrlısıyla bi yerlessek..temmuzda kısmetse..su kstrmaca azalsa sizinle görüsmek istiorm ama en kısa zamanda insallah
arkadasm sölediğin sey icin forumda satılıklar die bi bölüm var..genlde orası kullanılıo ...( hos ben forumda aktif bile sayılmam benden aktif üyeler var ama herkesten duyccagın cvp aynıdr sanırım ..)
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
@Peril
Motoru sattın mı? Eh artık R6'ya binme zamanın gelmiştir, yeterince piştin CBR125'te... Sen MotoGP'deki 125'lik motorların CBR125 gibi birşey olduğunu mu sanıyorsun? Onlar iki zamanlı ve maksimum süratleri 240 km/h... Yani senin CIBIR ile uzaktan yakından alakası yokyok yavrum ben m otorumu satmadan önce yapıyosum ama orada değil,unutma ki moto gp de de125likler yarışıyor
Evet motogp'deki 125likler hyo gt650 ile aynı gibi birşey
Bu aralar çok fazla koşuşturma ve stres içindeyim , bir buluşma yapsak hepimiz için nasıl olur?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
üstad piste çıkamadık bi türlü biliyorsun. 27 si için aldığım senelik izni de iptal etmek zorunda kaldım. TEM de bas bas zevk vermiyo motorun tadı virajda çıkıyo sonuçta.viraj için istanbula yakın mesafede asvaltı yeni ve fazla trafik olmayan riva dışında bir yer bilmiyorum.
alternatif önerilere açığız.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
ya valla alanyadada iyi yerler var gelin çalışalım yaz oldu zaten 2 arkadaş var gelecek.hem boş bir hava alanı var tek teker arifin gösteri yaptığı yer motorları orada ibre kırarsınız..bende hızlı gitmeyi severim zaten. az once 30 km bi yoldan geldim 125 likle son hızına dayadım hiç inmedim. altımda daha iyi kaçan olsa onuda zorlarım .ne varsa yüklendim sonuna dayadım motor ateş gibi oldu 10 dk damı ne geldim. birde az yokuş tan iner gibi olunca 130 a bi geliyo süper oluyo..her hafta pikniğe gidiyoz zati .dimçayı na denize gelirseniz karşılarım size iyi bir tatil yaşatırım. .arkadaşın pansiyondan mekanı da ayarlattırırım.
bence son model olmayan race motorlarda en önemli şey motorunun sağlıklı çalışması(yolda bırakmaması bakımından),ikinci olarak yüksek hizda stabil gidebilmesi(vibrasyon başa bela),üçüncü olarak da görselliğinde fazla bir kusur olmaması.Detaya girersek titiz birisiysen 2.el alma
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)