arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
ss topiğine girip zevke gelmen normal fakat biraz endişe verici
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
@yagmur26
Arkadaşım bu soruyu yanlış yere yazmışsın. Burada SS konuşuşuyor sadece...arkadaşlar bende motor alıcam bukadar zevkli olduğunu bilmiyodum hangisinden alımm
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yaw buluşma akşamından sonra sahibinden.com'da 2.el 600lük makinalara bakar oldum her gün böyle giderse, 3 buluşmaya daha katılırsam, kesin 4. buluşmaya bir R6 ile gelcem sanırım
seni pistte bekliyorum dreamdark. altındaki motoru keşfetmedin daha . Gt250R ile çok keyif alabilirsin ama sen daha farkında değilsin. R6 daha sonra alırsın.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
böyle bir teklife nasıl hayır diyebilirimki
bak sen sööliyince heves ettim şimdi, merak ettim benim makinanın marifetlerini, en kısa zamanda yapalım bir pist organizasyonu
hafta içi müsayit olma durumun nedir senin? mesela ben perşembe günü izinliyim
bu başlıkta pist günü kararlaştıracaz. gün daha belli değil. ama kararlaştıraqcaz
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...k-isteyen.html
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
@edy
Ne o Erdem? Artık R6 kullanmaktan utanıyor musun? Seni de Honda'cı yapmamıza çok az kaldı, işte o zaman başlığın adını MT Honda Kullanıcıları ve Fanları Buluşma ve Bilgi Paylaşımı Başlığı yapacağız. Marlboro Man de gruba girdikten sonra artık tek Yamaha'cı sen kaldın... Arkadaşına 600RR aldırmalar falan... Bence şu arkadaşının yeni 600RR'ına bir binip bak, R6'dan fazla keyif alırsın belki Ben de Honda'yı satıp Yamaha alacam zatenMotosikleti: Yamaha
arkadaslar kusura bakmayın ama bir sorum olacak.honda nın yeni yaptıgı 600rr modeli var ya 2007.hafif olan (155 kg).bu motorla 2004-2005-2006 modellerinin arasında ölçü farkları var mı?uzunluk,genişlik,ve yükseklik olarak.2007 600rr daha mı küçük.yoksa diğerleri de aynımıydı?
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
@edy
R6 hayranlığımı bir tek sen keşfedebildin, halbuki bir buçuk senedir o şekilde yazıyordu, kutlarımne kadar R6 hayranlıını yazılara gizlemeye çalışsanda, pek gizleyememişsin
takendy
bikez.com'da 600RR 'ların ebat verileri yok
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yok abi ne 600rr ı
bizi yalancı çıkardı
harbiden yokmuş iimi
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
bikez.com'da zaten çoğu veri yanlış... bir ara araştırmıştım da , garip garip verilerle karşılaşmıştım...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)