Tabi o konuda haklısın, F1'de güvenlik aracı giriyor haliyle...Kimsenin pisti temizleyecem diye ortadan ikiye biçilmek isteyeceğini sanmıyorum.
Tabi o konuda haklısın, F1'de güvenlik aracı giriyor haliyle...Kimsenin pisti temizleyecem diye ortadan ikiye biçilmek isteyeceğini sanmıyorum.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Erdem bu Cuma akşamı bir buluşsak ya. Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhalde Ama bu sefer Kahve Dünyası olmasın da sahilde çimlerde buluşalım, az önce Leyla ile yürüyüşten geldik. Caddebostan'a kadar yürüdük sahilden, millet çimlere yayılmış muhabbet içki çok güzeldi.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Ben de gelebilirim caddebostan sahil olursa, yayan olarak.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Kesinlikle mükemmel bir fikir... Kahve dünyasında buluşmalara gelmeden önce her defasında o sahilde yürüyüş yapıyorum ben de... Orada buluşup çimlerin üzerinde oturup muhabbet etmek iyi bir fikir...
Maslağa gidersen haberim olsun abi , şu boya hakkında danışıcam... Hoş Cuma buluşursak konuşuruz enine boyuna...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hava kararınca ne yapacaksın ?Ben büyük ihtimalle yarış motoruyla gelebilirim. Dayayacak bir yer buluruz herhalde
Fener tutucaz
Caddebostanda zaten her taraf aydınlık , o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum...
Artık evin sokağına girdiğinde hisleriyle yol bulur
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yer: caddebostan migrosun arkası
saat: 19:30
katılım şartları: en az 1 beygir : )
katılım listesi
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.
10.
katılacaklar varsa listeye isimlerini eklesin
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
@Luxor
Savaş en hızlı makina sende, sen de SS'çisin olm!bu davet bizler için de geçerlimi yoksa sadece 600cc ve üzeri kullanıcılar mı geliyor?
@Shrieker
Sanki daha önce çok uzakta buluşuyorduk. Göztepe ve Feneryolu... Oraya da çok kolay gelebilirdin bence. Buluşmalara gelmek için SS sahibi olmak gerekmiyor, fanları da kabul ediyoruzBen de gelebilirim caddebostan sahil olursa, yayan olarak.
@GorkeM
Bugün iş çıkışı uğrayacağım, istersen damla...Maslağa gidersen haberim olsun abi , şu boya hakkında danışıcam... Hoş Cuma buluşursak konuşuruz enine boyuna...
@Nemrut
Heryer aydınlık ama yine de tehlikeli olur. Ufaklıkla gelirim olmadı.hava kararınca ne yapacaksın ?
Benide eklerseniz sevinirim arkadaşlar.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
katılım listesi
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.
katılacaklar varsa listeye isimlerini eklesin
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Cuma ben de gelirim......
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
1. Edy
2.Boy
3.luxor
4.Shrieker
5.Gorkem
6.Nemrut
7.Dinmeyen ???
8.Neco??
9.Marlboro Man
10.Shamyl
11...?
Bu sefer biraz kalabalığız anlaşılan
Leyla ve ablası Didem de gelecek büyük ihtimalle. Savaş sen de eşine söyle, o da gelsin, biz bizim sahilden yürüyerek geleceğiz. Savaş bu arada resimleri CD'ye çekip getirir misin?
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)