MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Haziran 2007, 15:46
@Tderida
Hayırlı olsun
derya_motor
Normal şartlarda diğer motorlarla yaklaşık olarak aynıdır... Ha derseniz ama bu motorlar hep yüksek devir kullanılıyor, zorlanıyor , bu motorlar bunun için yaratılmıştır... Bunun dışında örneğin eğer bakımlarını yapmıyor , motoru yerden yere vuruyor , sürekli tekere gelip sert birşekilde bırakıyorsanız motorun ömrü çok daha kısa olacaktır...
SS motorların kısa sürede ömürlerini yemesinin nedeni motor değil kullanıcıdır, bunu unutmayalım...
Reklamlar
-
06 Haziran 2007, 15:54
Benİm Cbr 18000 Km De Acaba DeĞİŞtİrme Zamani Geldİmİ. Ondan Dolayi
Sordum KaÇ Km Gİder Dİye
-
06 Haziran 2007, 16:04
derya_motor
Tabiki hayır... Ne yazıkki bizim ülkemizde bu şekilde bir kanı var...
"Ohooo 20.000'de mi? Bitmiştir o motor" Bu bir şehir efsanesi...
20.000'de 30.000'de bitiyorsa bir motor , o firma hiç motor çıkarmasın piyasaya daha iyi...
Motorun , sen ona iyi baktığın sürece gitmeye devam edecektir... Gözlemlediğim üzere çoğu Avrupa ülkesinde hala eski kasa motosikletler kullanılıyor.... Ve onlarda bizdeki gibi bir inanç yok...
Ne yazıkki bizdeki bu hurafe yüzünden motor 20.000'den sonra değer kaybetmeye başlıyor... Motor tertemiz olsa bile km'si yüzünden satılınmaya zorlanıyor...
-
06 Haziran 2007, 16:32
görkem çok sağol.temiz binersen problem yok bencede
-
06 Haziran 2007, 16:55
-
06 Haziran 2007, 17:44
Forumda ankaradanda birileri varmı ?
varsa ankarda toplantı gezi vs. yapıyormusunuz yapıyorsanız katılmak isterim
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
-
06 Haziran 2007, 23:44
tderida adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun tamerr kardeşim!! sonunda boyuna göre bi makina buldun. Burada seni tanıyan arkadaşlar ne kadar efendi bi adam olduğunu biliyor.Ben onların yardımıyla ve tecrübeleriyle seni destekleyeceklerine inanıyorum. Unutma ki güç bilekte değil yürektedir. sen de yürekli bir arkadaşımızsın. Allah kazasız belasız sürşler versin hepinize!
@EDY, dinmeyen, Görkem
selamlar
-----
Bu arada ben de 2004 600RR aldım bu yaz onunla idare edicem. Güneye çalışmaya gidecegim için toplantılara katılamayacagım için cok üzgünüm...
abi antalya ya felanmı geliyon hangi bölgeye geliyosun.
-
07 Haziran 2007, 00:51
merhabalar arkadaslar suzuki dl650 vstrom nasıl makına
-
07 Haziran 2007, 02:00
-
07 Haziran 2007, 02:04
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi diyecek söz yok gercekten mükemmel allah nazardan saklasın.birde 1,2 ve 3. resimlerde arkada duran mat siyah hayabusa ilginç duruyor.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
07 Haziran 2007, 03:05
-
07 Haziran 2007, 10:21
paylasimciturk adlı üyeden alıntı
abi antalya ya felanmı geliyon hangi bölgeye geliyosun.
Dostum didim'e geliorumsize daha yakın galiba
@TAMERR
İşte bu makina bu adamın boyuna göre gerçekten cok süper durmuş sevgili kardeşim. 10 numara adama 10 numara motor!!
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
-
07 Haziran 2007, 10:29
onr.sual adlı üyeden alıntı
abi diyecek söz yok gercekten mükemmel allah nazardan saklasın.birde 1,2 ve 3. resimlerde arkada duran mat siyah hayabusa ilginç duruyor.
onurcum sanada alalım artık şundan daa rahatlayalım hepimizz
-
07 Haziran 2007, 10:37
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
-
07 Haziran 2007, 10:41
-
07 Haziran 2007, 10:53
Arkadaşlar kolumdaki ağrı geçmediği için dün hastaneye gittim, adam gibi bir ortopediste göründüm. Altı tane röntgen çektiler. Sol dirseğimde çatlak varmış, ağrının uzun sürmesi bu yüzdenmiş. Doktor biraz daha sakat düşseydin ameliyat gerekirdi, ucuz atlatmışsın dedi. Bu arada doktor da motorcu, yani derdimizden iyi anlıyor. Yarışa katılabilirsin ama kolunu fazla zorlama ve tekrar üzerine düşme dedi.
@tamerr
gereklimiydi konusua gelirseenn değildi ama bnm icin iyi oldu demeliyim..gücü konusunda idare edemiceğimi düşünmüorm cnkü boyum yeternce uzun ki bunu profesyonellerde söledi..cok kişiden fikir aldım..
Arkadaşım, bu tip makinalarda hakimiyetin boy ile alakası yoktur. Öyle olsaydı bütün motosiklet yarışçıları uzun boylu olurdu. Uzun boyun aksine avantajı değil, dezavantajı vardır racing tipi motorlarda. Hayabusa gerçekten tehlikeli bir makinadır, hakimiyeti 1000RR'dan daha zordur çünkü daha ağırdır.
@derya_motor
ArkadaŞlar Honda Cbr 600 Rr In YaklaŞik Motor ÖmrÜ KaÇ Km Dİr Yardinci Olabİlİrmİsİnİz
Hiçkimse bir araba veya motosiklet motoruna ömür biçemez. Ben Türkiye'de 1 milyon km de Honda 1000F gördüm, yanlış hatırlamıyorsam 1991 model falandı ve tertemizdi, sahibi hala 280 km/h sürat gördüğünü söylemişti. Özellikle motosiklet motorları yüksek devirde çalışması için üretildiğinden ve caddede yarıştaki gibi kullanılmadığından bence motorun ömründen söz edilmesi pek doğru değil. Bakımlarını düzgün şekilde yaptığınız sürece bir motoru ölene kadar kullanabilirsiniz.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
07 Haziran 2007, 11:42
boy adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kolumdaki ağrı geçmediği için dün hastaneye gittim, adam gibi bir ortopediste göründüm. Altı tane röntgen çektiler. Sol dirseğimde çatlak varmış, ağrının uzun sürmesi bu yüzdenmiş. Doktor biraz daha sakat düşseydin ameliyat gerekirdi, ucuz atlatmışsın dedi. Bu arada doktor da motorcu, yani derdimizden iyi anlıyor. Yarışa katılabilirsin ama kolunu fazla zorlama ve tekrar üzerine düşme dedi.
@tamerr
Arkadaşım, bu tip makinalarda hakimiyetin boy ile alakası yoktur. Öyle olsaydı bütün motosiklet yarışçıları uzun boylu olurdu. Uzun boyun aksine avantajı değil, dezavantajı vardır racing tipi motorlarda. Hayabusa gerçekten tehlikeli bir makinadır, hakimiyeti 1000RR'dan daha zordur çünkü daha ağırdır.
.
Boy öncelikle gecmis olsun dierek baslım.hayabusa boyun bi avantaj oldugu sölenio !!!!!! makınenin ne kadar tehlikeli oldugunun da farkındayım..ayrıca ben o makineyle ne piste cıkıcam nede kapatıp gidicem RR dada aynı sekilde sakin kullandım bundada farklı olmıcak...düsüncelerin icin saol
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
-
07 Haziran 2007, 12:03
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkese selamlar.bir sorum olacak yolda gördüğüm yüksek cc li racing tarzı motorların(600 ve 1000rr,r1,r6,gsxr600)sürücülerine dikkat ediyorum hep yavas hareketlerle kullanıyorlar motorlarını.agır agır gaz acıyorlar agır agır vites değiştiriyorlar.hiç cabuk gaz acan cok seri vites değiştiren aniden fırlayıp giden görmedim.yada cok az denk geldi.genelde yavas hareketlerle kullananları gördüm.bu kullanım sekli bu tip motorların kullanım seklimidir?bu gucu kontrol altında tutabilmek için mi bu tarz kullanım sergileniyor?şimdiden teşekkür ederim
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
-
07 Haziran 2007, 14:44
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
07 Haziran 2007, 15:45
Bu arada sahibinden.com'da o mat siyahın satılık olduğunu görmüştüm hayatımda ilk defa bir motora 15dk baktığımı hatırlıyorum tek resmine...Deli bir alet.Bu arada hayırlı olsun tamer allah kazasız belasız binmeye nasip etsin...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler