@GorkeM
İşin bitince sen beni ara. Getirebilirsen bana kask getir.boy Ben geçiyorum ara beni...
@GorkeM
İşin bitince sen beni ara. Getirebilirsen bana kask getir.boy Ben geçiyorum ara beni...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
güncelleme:
bu akşam 20:00 da SS kullanıcı/fanları buluşması yapıyoruz.
mekan: kahve dünyası (hayal kahvesi falan değil) : ))
fenerbahçe sapağını geçtikten sonra
zaman: 20:00
gelenler:
1.edy
2.dinmeyen
3.tayfun
4.boy
5.görkem
6.
...
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Olm ama ekip hep aynı... Yeni SS sever yok mu yaw?
az kaldı mehmet ekibi yakında çoğaltıyorum. galiba supersport başlığı altında ilk biz buluştuk. o günden beride hep buluşuyoruz. bence katılmayanlar çok şey kaçırıyor.birbirimize çok şey öğrettik ve buluşmada yeni şeyler öğreniyoruz. yakında pist günleride yapmaya başlarız. motosiklet tek başına keyifli ama grup halinde gezdiğin zaman daha da keyifli hele bide piste gittiğin zaman en çok keyif aldığın zaman oluyor. eminimki yakında çok daha fazla kişi olacağız.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
evet gerçekten bu tür buluşmalar gerçekten çok faydalı oluyor... hele ki pist günleri...
mehmet abi 1 saat sonra geliyorum oraya... 6-6:30 gibi geçeriz karşıya...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yeni açılan kahve dünyası değil mi orası?
valla ayak üstü ben de mi uğriim acaba?
SS ci değilim, kabul edermisiniz beni de bilmem ama
dediğim gibi uğrayabilirsem tabii
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
S.S. serseri sportcular anlamına mı geliyor acaba? Ben de merak ederdim hep 'bu serseri racingciler kimdir ne yapar, nasıl gazlar' diye Bugünkü bulaşmanıza değil de, bir sonraki buluşmanıza geleceğimden şüpheniz olmasın
Sizin gibi serseri değilim ama benim makineyi sport diye satıyorlar, bir S eksik yani, umarım aramızda problem çıkmaz Zevkli gezmeler...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl
Istanbuldan Izmit istikametine giderken Kerpe dönüşü vardır... Oradan çıktıktan 1 km sonra bir yol ayrımına geleceksin... Yol sağa doğru kıvrılır... Alabildiğine uzuuun bir düzlük çıkar karşına... 6-7 km dipgaz ilerledikten sonra bir köy çıkacak karşına... O köyden 4 köy ilerde bir dede vardır... Kime sorsan gösterir , "SS'çu dede derler" ... Zamanında MotoGp'de boy göstermiş , şanssız bir kaza sonucu buraya yerleşmiş huzur aramaktadır...Çok güzel S takar kendileri... Ona bir danışırsan derdine derman bulacaktır
Luxor
bekleriz...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tek s'le problem çıkacağını hiç sanmıyorum benim babamda da tek s var, ss'çileri hiç aratmıyor. her zaman bekleriz buluşmalara, bu sitede en çok buluşup gezen grubuz. her hafta sonu bir yerlere gidiyoruz. senide aramızda görmekten mutluluk duyarız. bu hafta sonu kim bilir nerelerde olacağız . bu haftaki programı öğrenmek istiyorsan cep telefonuna ss yazıp 3434 gönder haftalık ss'çi gezi programı cebine gelsin şaka bir yana
bu gün veya yarın şile veya riva'ya gidebiliriz. bir sonraki haftasonuda körfez pistindeyiz. katılmak istersen özelden mesaj atabilirsin
luxor senide tanıdığıma çok memnun oldum. iyi ki mehmet'di görmeye geldin.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
gerçekten arkadaşlar çok güzel bir buluşma oldu
ben çok keyif aldım valla
elimden geldiğince buluşmalarınıza gelmeye çalışırım,
riva gezisine beni ekleyin diicem ama bilmiyorum benim motorun hızına yetişebilirmisiniz,sonra yolda yalnız kalmiim,
malum göz açıp kapayana kadar 22 0 km ye çıkıyor alet
@Luxor
Abi sen altındaki motoru değiştirmediğin sürece hep yalnız kalacaksın.riva gezisine beni ekleyin diicem ama bilmiyorum benim motorun hızına yetişebilirmisiniz,sonra yolda yalnız kalmiim
Zaten motorun feci hızlı, bir de yattın mı üzerine hiç yetişemiyoruz
Ben de motoru yarış modundan normal moda dönüştürdüğümde gezilere katılacağım. Temmuz ve Ağustos aylarında yarış yok.
dün iyiydi ya
özellikle mehmet in capitol kartı hikayesi kopardı beni.
hala aklıma geldikçe gülüyorum
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Yaw bende gelmek istiyorum .. Cumartesi ya da pazar günü görüşme yapabilirseniz gelirim
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
boy
Eğer kolun iyiyse Cbr125 ile gel dolaşalım biraz.... Öte yandan pek zorlama yarışa kadar bence...
Yarın Red Bull Air race'i izlemeye gidiyor muyuz?
Ondan sonra eğer kabul ederseniz Riva yolunda size eşlik etmek isterim...
cayman malesef haftasonu çok az kahve toplantısı yapıyoruz. hafta sonu gezi zamanı. her gezi sonu bir çay içiyoruz ama ne zaman olacağı belli olmuyor. bugün riva taraflarında olacağız. ilk hafta sonu kahve buluşmamızda ben sana mesaj atarım.
biz Red Bull Air Race'se gidecektik ama sonradan kalabalığa girmek istemedik. tercihimizi motora binmekten yaptık. bugün 8-9 gibi riva yollarında olacağız. bütün gün oralarda olacağız. kavacık- riva arası bizi bulabilirsin yada rivada sahilde dinlenirken.
Selam
Arkadaslar bazen trafikte (baştan söyliyeyim net bilmiyorum) ani gaz acan race motorlu bazı arkadaslar görüyorum bu ani gaz açma esnasında motosiklet her ne kadar hareket halinde bile olsa arka tekerin kayna eğilimi gösterdiğini görüyorum tabi sürücü bunu hemen farkediyor ve gazı hemen kesiyor. benim gördüklerimde arka lastik hep sol tarafa doğru kayma eğilimi gösteriyor bunun nedeni sanırım zincirin sol tarafta olmasıdır diye tahmin ediyorum. Neyse bununla ilgili soracağım şudur bu ani gaz acan sürücü gazı kesmese motosiklet kesin devrilirmi (ki öyle olacakmış gibi gözüküyor). eğer devrilecekse sürücünün ilk gazı açtını andan itibaren bunu farkedip tepki gösterip gazı kapama süresi nedir. Birde bu arka tekerin kayma sebebi tam olarak nedir.
edy
Tamam... Dikkatli olun Riva yolunda... Belki uğrarım...
bilginozi
Genelde bunu zevk için yaparlar... Giderken ağırlığını öne verip gaz açarsın... Arkayı sallarsın... Motorun dengesi tamamen sürücüye kalmış... Isterse cadde boyunca burnout yapa yapa gidebilir.
Arka tekerin kayma sebebi ani gaz açışlarda ağırlık merkezinin önde olması sonucunda arka tekerin yeterince tutunamayarak pati çekmesidir... Eğer yere tamamen tutunsaydı tekere gelirdi.
Bunu diğer arkadaşlar daha iyi açıklayabilirler sanırım...
ss ci arkadaslari kıdemli bir uyemzi toplayip organizasyon yapablir mi,ama sadace ss makinalar olacak,cok fiyakali olurdu...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)