MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2007, 21:24
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Reklamlar
-
20 Mayıs 2007, 22:13
edy
videoyu ilk izledigimde farkına varmamıştım.patriote söyledikten sonra farkettim. gerçekten motora gösterilen saygı karşında şok oldum.
-
20 Mayıs 2007, 22:26
şöyle bir hayal edin;
yolda gazlamış gidiyorsun, önündeki bütün arabalar seni aynadan gördükçe kenara şekilip yol veriyor.
istanbulda yarım saat motora biniyorsan en az 5 taksi, 3 otobüs, 20 araba önüne kırıyordur ama biz okadar alıştık ki artık normalmiş gibi geliyor. biz böyle bir türkiye göremeyiz herhalde . umarım torunlarımın torunları görebilir.
bir mehmet video'su daha buldum.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
20 Mayıs 2007, 22:30
edy, senin r6 beyaz-kırmızı değilmiydi? Kararmış.
-
20 Mayıs 2007, 22:33
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
edy, senin r6 beyaz-kırmızı değilmiydi? Kararmış.
güneşte yandı kırmızı-beyaz olan kazada pert oldu.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...kaza-yapt.html
-
20 Mayıs 2007, 23:06
Edy, o üstümüze kıran şoförler olmasa Rossi'ye rakip pilotlar nasıl yetişecek benim naciz ülkemde! Hepsinden allah razı? olsun
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
-
20 Mayıs 2007, 23:24
-
20 Mayıs 2007, 23:39
-
21 Mayıs 2007, 00:54
-
21 Mayıs 2007, 10:17
tderida adlı üyeden alıntı
Ewt bi aksilik olmazsa geliyorum. t shirt olayını şablon ve sprey boya halleder (dur ben bi tane tshirtte deneyim edy
[/IMG]
İşte böyle bişey oluyor sprey boyayla boşuna baskı felan uğraşmayın
işte budur süper olmuş, evde eski beyaz tshirtlerle bile olur. bir kutu spreyy boya ile hem mehmet hem hakkı yazarız. kırmızı harflerle yazarız diye düşünmüştük. abi sen o tshirtü bozma üstüne kırmızı boya ile tekrar geçeriz. yarıştan önce bir gün toplanalım , hem bir kahve içeriz, hemde haftasonu için plan yaparız.
ELINT adlı üyeden alıntı
gerçekten zor bir yarış olmuş. birçok sürücü pist dışında kalmış bunların içinde hayden'de var.(motoru havada taklalar atarken içim gitti
).
böyle yagmur altında pist dışına çıkmayan sürücü olmasa süpriz olurdu zaten.
rossi'ye neler oluyor anlamıyorum motorundamı sorun var kendindemi sorun var.
suzuki pilotu Vermeulen'in yarışı lider bitirdigi görünce şaşırdım açıkcası.
dediğin gibi bir yerde sorun var , rossi galiba lastiklerden dertli . bu sene galiba casey stoner alacak kupayı. rossi her yarışta iyi başlayıp aradan 5-6 tur geçince birer birer geçiliyor. bir sonraki yarış bakalım nasıl olacak
-
21 Mayıs 2007, 15:47
buluşmayı son güne bırakmayalım.
mehmet ve hakkı arkadaşları destekliyoruz.
adamlar zaten sıfır imkanla bişeyler yapmaya çalışıyorlar en azından manevi desteğimizi hissettirelim.
bu gün kahve dünyasında buluşalım herşeyi planlayalım ok?
MOTO GP mükemmeldi. motorlar çatır çutur düştüler her tur 5 sefer sıralama değişti, son tura kadar nefes kesen enfes bi yarış oldu.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
-
21 Mayıs 2007, 16:23
Arkadaşlar ben bugün saat 16:45-17:00 sularında Mototal'de olacağım. Yarış lastiklerim gelmiş iki takım, onları alacağım. Oralarda olan olursa görüşürüz. Akşam Kahve Dünyası'nda buluşursanız belki kaçabilirim biraz. Erdem, giderseniz bana haber versene.
Hakkı parmağın nasıl oldu? Yarışa girebiliyorsun değil mi?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
21 Mayıs 2007, 21:04
Eee kahve dünyasında buluşacakmıyız...
Mehmet abi ne lastiği bunlar??? Ben de 5'de mototaldaydım ama seni göremedim... Servisteydim...
-
21 Mayıs 2007, 21:20
yeni geldim arkadaşlar daha yeni gördüm yazılanları, bu akşam biraz işim var
-
22 Mayıs 2007, 10:54
buluşma olmadığı iyi oldu. kimseden ses çıkmayınca bi arkadaşla küçükyalı sahilde tavla oynamaya gittim, saat 18:50-19:00 gibi bu senenin en sağlam sağanak yağmuru bastırdı.
-
22 Mayıs 2007, 11:54
dün kimse buluşamamış bizde bügün buluşmayı düşünüyoruz. gelmek isteyen varsa buyursun. bu sefer diyorumki başka bir yerde buluşalım. fikri olan yazsın
Günün Programı
1.hafta sonu planı
2.mehmet ve hakkı için yapılacak tshirtler
3. sohbet
4.kahve içmek
1.edy
2.dinmeyen
3.
-
22 Mayıs 2007, 12:22
Buluşma nerede olacak tam olarak? ve Saat kaçta?
-
22 Mayıs 2007, 12:39
büyük bir ihtimal anadolu yakasında olacak, saat 20:00-20.30 gibi buluşuruz. genelde bagdat caddesi kahve dünyasında buluşuyoruz. daha iyi fikri olan varsa oralarıda değerlendiriz.
-
22 Mayıs 2007, 12:46
kaya34 adlı üyeden alıntı
Buluşma nerede olacak tam olarak? ve Saat kaçta?
buluşma yeri : göztepe korlas ın yanındaki kahve dünyası.
saat: 20:00
hala forumdaki SS çi arkadaşlardan tanışmadığımız çok arkadaşlarımız var.
-
22 Mayıs 2007, 12:57
Cevap için teşekkürler ama ben avrupa yakasındayım,artık başka zamana veya 27 mayısta piste gelen olursa orada tanışırız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler