MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2007, 03:05
tderida adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim 600Fi sattım. Valla shadow var ama hiiiç işim olmaz onunla. SS yada SB ye terfi edene kadar Kinetix'e talim edecegim.
olsun hiç olmazsa 2 teker...
En güzeli varmış sende...Kinetix olsada binsem....Özledim keratayı......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
16 Mayıs 2007, 04:38
GorkeM adlı üyeden alıntı
tderida
Gül gibi shadow varmış işte daha ne istiyorsun... 600RR'a kadar onunla idare et...
Not: 600RR ha , R6 falan diil
Bu arada , benim motor serviste yatıyor yatmasına da , çıkana kadar ben de aklımda bulunan şeyleri yapma fırsatı buluyorum...
Mesela , Mehmet abimin yardımı sayesinde Cbr'a yeni bir kuyruk döktürttük...
Mehmet abiyi benim de yakalamam lazım... Şu işi kapmam lazım yaaa
Bu arada görkem motorun durumu ne
Harbi çürüdü alet ya
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
16 Mayıs 2007, 09:19
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
16 Mayıs 2007, 09:24
Dün bir arkadaşa honda alması için tavsiyede bulundum ve 2 hafta içinde 2007 600rr alıyor. honda almasındaki en büyük nedenlerden biride benim. bana gelecek olan eleştirileri şimdiden duyar gibiyim
demek sende doğru yolun farkına vardın.
-
16 Mayıs 2007, 09:35
ELINT adlı üyeden alıntı
demek sende doğru yolun farkına vardın.
aslında olay biraz değişik gelişti . bu arkadaş 2.el motor alırken hep dili yandı. yine 2.el gsxr 600 alıyordu bende 2.el alma git sıfır 600rr al dedim hondanın kötü bir marka olmadığını hatırlattım okadar , beraber honda bayisine gittik ve şu anda renk düşünüyor.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
16 Mayıs 2007, 09:46
edy adlı üyeden alıntı
aslında olay biraz değişik gelişti . bu arkadaş 2.el motor alırken hep dili yandı. yine 2.el gsxr 600 alıyordu bende 2.el alma git sıfır 600rr al dedim hondanın kötü bir marka olmadığını hatırlattım okadar , beraber honda bayisine gittik ve şu anda renk düşünüyor.
tebrik ederim gerçekten sağ duyulu yaklaşmışsın.
olay marka fanatikligi degil. 600rr den daha ucuz japon racing olsa onu tavsiye etmen daha dogru olurdu.
gerçekten bu satten sonra marka fanatikliğini bırakıp ekonomik olarak kişiye en uygun motor hangisi ise onu tavsiye etmek daha mantıklı.
bu yönden seni tekrar tebrik ediyorum r6 kullanıp arkadaşına 600rr önermen örnek bir davranış
-
16 Mayıs 2007, 11:10
@edy
hayırlı olsun hiç olmamasından daha iyidir , hepimizin böyle bir dönemi olur. rossi'de scooter'a biniyor, nemrut'da şu an scooter'a, boY'da cbr125,
neler oluyor bu ss'çilere millet büyütür motorları bizimkiler gittikçe küçülüyor
Susssss zaten deliriyorum. Motor sanayide öyle boş boş duruyor, biz CBR125 kullanıyoruz. Valla caddelerde binmeyi özledim beeee. Biri bana bir tur verse de içimi asfaltlara döksem yaaa. Temmuz-Ağustos aylarında hava sıcaklığı nedeniyle yarış olmayacak, ne yapıp edip motoru cadde versiyonuna döndürecem bu süre içerisinde. Yarış başka cadde başka aaaabicim
Dün bir arkadaşa honda alması için tavsiyede bulundum
Hadiiii canııımmmmmmm... Hayret bişi, çok şaşırdım Senin de almana az kaldı 600RR, zehiri verdik damardan bir kere
Bu arada bu haftaiçi birgün tekrar Kahve Dünyası'nda buluşma ayarlayalım. Meslea bu akşama ne dersiniz? Bana uyar. SS grubuna katılan yeni arkadaşların bazıları ile tanışamadım. Benim hatun da Ankara'da...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
16 Mayıs 2007, 13:36
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
16 Mayıs 2007, 14:12
boy adlı üyeden alıntı
@edy
Senin de almana az kaldı 600RR, zehiri verdik damardan bir kere
..
Benim tanıdığım edy hayatta honda almaz.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
16 Mayıs 2007, 14:22
ELINT adlı üyeden alıntı
tebrik ederim gerçekten sağ duyulu yaklaşmışsın.
olay marka fanatikligi degil. 600rr den daha ucuz japon racing olsa onu tavsiye etmen daha dogru olurdu.
gerçekten bu satten sonra marka fanatikliğini bırakıp ekonomik olarak kişiye en uygun motor hangisi ise onu tavsiye etmek daha mantıklı.
bu yönden seni tekrar tebrik ediyorum r6 kullanıp arkadaşına 600rr önermen örnek bir davranış
ben zaten marka fanatiği değilim sadece yamaha'ya sempati duyuyorum. benim hondacılara takılmamın nedeni topiğe renk katmak.
boy adlı üyeden alıntı
@edy
Susssss zaten deliriyorum. Motor sanayide öyle boş boş duruyor, biz CBR125 kullanıyoruz. Valla caddelerde binmeyi özledim beeee. Biri bana bir tur verse de içimi asfaltlara döksem yaaa. Temmuz-Ağustos aylarında hava sıcaklığı nedeniyle yarış olmayacak, ne yapıp edip motoru cadde versiyonuna döndürecem bu süre içerisinde. Yarış başka cadde başka aaaabicim
Hadiiii canııımmmmmmm... Hayret bişi, çok şaşırdım
Senin de almana az kaldı 600RR, zehiri verdik damardan bir kere
Bu arada bu haftaiçi birgün tekrar Kahve Dünyası'nda buluşma ayarlayalım. Meslea bu akşama ne dersiniz? Bana uyar. SS grubuna katılan yeni arkadaşların bazıları ile tanışamadım. Benim hatun da Ankara'da...
garajda motorun var ama her ay 1 saat binebiliyorsun , yarışmak gerçekten çok masraf isteyen bir iş türkiyede. hem bir ton para harcıyorsun hemde motora binemiyorsun. çok paran ve vaktin olacak ki bol bol antreman yapacaksın, yarış için ayrı bir motor alacaksın, aldığın motoru baştan aşağıya donatacaksın. bu imkanlar olsa türkiyeden çok yarışçı çıkar ama malesef bu imkanlar çok zor sağlanıyor.
ennginn adlı üyeden alıntı
Benim tanıdığım edy hayatta honda almaz.
hiç bir zaman asla dememem gerektiğini öğrendim.
bursa'da yaşanmaz diyordum 2 sene yaşadım.
hiç kemiklerim kırılmadı diyordum 2 ay önce kolum kırıldı.
-
16 Mayıs 2007, 14:28
edy adlı üyeden alıntı
ben zaten marka fanatiği değilim sadece yamaha'ya sempati duyuyorum. benim hondacılara takılmamın nedeni topiğe renk katmak.
hiç bir zaman asla dememem gerektiğini öğrendim.
bursa'da yaşanmaz diyordum 2 sene yaşadım.
hiç kemiklerim kırılmadı diyordum 2 ay önce kolum kırıldı.
hayatı öğreniyorsun .............................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
-
16 Mayıs 2007, 14:38
merhabalar ben bayılıyorum bu ss lara bu arada yeniyim ve bu forumda ilk yazım r6 yazdığına bakmayın aslında yok öyle bişey ama çok istiyorum.motosikletsizde katılınabiliyor değilmi buraya yani r6 ın yok git burdan demzsiniz dimi
-
16 Mayıs 2007, 14:44
işte sonunda bir yamaha'cı hemde R6'cı
tabiki katılabilirsin. motorun olmasına gerek yok. hoşgeldin. umarım katılımcı olursun.
-
16 Mayıs 2007, 14:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
edy adlı üyeden alıntı
tabiki katılabilirsin. motorun olmasına gerek yok. hoşgeldin. umarım katılımcı olursun.
edy sonunda bir yamahacı buldu ama bu başlığı değiştirmemek için hala geçerli bir neden değil
-
16 Mayıs 2007, 15:38
edy
bende zaten sana marka fanatigi demedim . başkası olsa öyle tavsiyede bulunmaya bilirdi. ama sen farklı davranmışsın onun için tebrik ettim.
-
16 Mayıs 2007, 18:23
@edy
Hahahahahaaa, R6'cıymış, arkadaşın motoru bile yok Tabi bu aramıza katılamaz anlamına gelmiyor. SS fanı olsa da yeter. Kendini kandırma Erdem'cim. Ben arkadaşa bir tur attırır Honda'cı yaparım
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
16 Mayıs 2007, 18:24
ELINT adlı üyeden alıntı
edy
bende zaten sana marka fanatigi demedim
. başkası olsa öyle tavsiyede bulunmaya bilirdi. ama sen farklı davranmışsın onun için tebrik ettim.
sağol elint.
@boy,
mehmet yarın antreman varmı ?? belki gelirim.
boy adlı üyeden alıntı
@edy
Hahahahahaaa, R6'cıymış, arkadaşın motoru bile yok
Tabi bu aramıza katılamaz anlamına gelmiyor. SS fanı olsa da yeter. Kendini kandırma Erdem'cim. Ben arkadaşa bir tur attırır Honda'cı yaparım
R6'sı yok ama R6 sevgisi yeter. senin honda hem 125 cc ondan bir zevk almaz. senin 1000lik garajda uyuyor.
-
16 Mayıs 2007, 19:21
-
16 Mayıs 2007, 20:05
-
16 Mayıs 2007, 21:37
Elif_r6 adlı üyeden alıntı
merhabalar ben bayılıyorum bu ss lara bu arada yeniyim ve bu forumda ilk yazım r6 yazdığına bakmayın aslında yok öyle bişey ama çok istiyorum.motosikletsizde katılınabiliyor değilmi buraya yani r6 ın yok git burdan demzsiniz dimi
öncelikle Hoşgeldin dielimm..edy !nın dediği gibi motorun olmasına gerek yok...SS i sevmen yteerliii...._?
Bu arada nerdensinn ELİF_?
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler