bendeki lens 18-55 mm
bize 70-200 mm veya 75-300 mm lens lazım
eldeki imkanlarla ancak pirelli virajına yakın (10m civarı) bir yerde konumlanırsam istediğin pozu yaklarım.
bendeki lens 18-55 mm
bize 70-200 mm veya 75-300 mm lens lazım
eldeki imkanlarla ancak pirelli virajına yakın (10m civarı) bir yerde konumlanırsam istediğin pozu yaklarım.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
Perşembe günü artçı alan olursa ben de gelirim izlemeye ve yardıma...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Abi benim bildiğim war t-shirtlere baskı yapan bir yer ... Çift taraflı baskı + tshirt için 10 ytl falan alırlar en fazla .. İstersen çarşamba günü ya da cumartesi günü sahilyolundan kartala uğrayabilirsen yaptırırız.. Bende gelmeyi çok istiyorum yarışa.. Bu arada yarış ne zamandı ?
Ayrıca ben fotocu olurum .. Görsel iletişim tasarıma büyük merakım vardır zaten güzel foto çekerim
Aslında benim arkadaşımda nikon D50 var.. İstanbul parkta rossinin resimlerini de o aletle çekmiştik .. İş görür bence
Bu arada yarış cumartesi mi
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
ben gidersem seni alabilirim. bir gün önceden haber veririm
hatırladığım kadarıyla 26-27 mayıs demişti mehmet ,tshirtler için bahsettiğin yerle bir konuşup bize kesin bir fiyat alabilirsen süper olur. çok kaliteli olmasına gerek yok 6 tane tshirt olacak bir tarafta mehmet diğer tarafta hakkı yazılı olacak.
tshirtlerin renkleri nasıl olmalı ?
tshirt / harfler
kırmızı-beyaz
siyah-kırmızı
beyaz-siyah
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Yarışa daha çok var... 27'sinde... Ama bu perşembe antreman var
edy
siyah-beyaz veya
beyaz-siyah ... (not:beşiktaşlı değilim)
ama
kırmızı-beyaz da olabilir... önemli olan harflerin görünmesi... siyah-kırmızı olursa hiçbirşey görünmez... kontrast olmalı
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Hhahahahahahahahah bu güzeldi
siyah-beyaz veya
beyaz-siyah ... (not:beşiktaşlı değilim)
Abi zaten harfleri pc'de bizim ayarlamamız gerekiyor... Pc'de ayarladıktan sonra .jpeg dosyası halinde kaydederek bir stick'le veya cd'yle adama götürdüğümüzde o rahatlıkla baskı yapabiliyor tshirt üzerine zaten..
Mesela ben kendim yaptırdım şu üstümdeki tshirti ;
Resimleri kendim indirdim internetten... Hatta yerlerini bile ben ayarladım nerde olması gerektiğini
Ha bu arada yalnız bir sorun var.. Gittiğim yerde adamın elinde sadece beyaz ve siyah t-shirt var ..
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Arkadaşlar bence baskı olayına girmeyin. Çok ucuza dandik beyaz renkli t-shirtler var, onlardan alıp üstüne harf yapıştırın daha kolay olur. Baskı olayına girerseniz adet az olduğundan birim fiyat yüksek olabilir. Kırmızı-beyaz olursa da güzel olur benim motorun rengiyle uyumlu olur
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Gelecek herkes 10 ytl verse t-shirt yaptırmak pek sorun değil .Hatta 6 tane tshirt adam indirim de yapar.. Ben konuşacağım zaten eğer indirim de yaparsa erdem abiyle cumartesi veya çarşamba günü yaptırmaya gideriz en fazla 1 saat sürer yapılması hepsinin zaten
Yalnız adamın elinde sadece siyah ve beyaz renk tshirt var..
Bence şu şekil yapabiliriz .. Tshirtler beyaz renk olur Üsütndeki yazı da aynı şu şekil ;
Abi dandik tshirt dediğin adam önlü arkalı baskısıyla zaten 10 ytl istiyor.. Hatta 6 tane yaptıracağımız için indirim de yapar büyük ihtimalle..
Benim şu üstümdeki gibi olacak ..
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
Ulen MEHMET veya HAKKI 'nın içinde bi G yokki normalde de giyim t-shirti
tamerr
Teşekkürler abi , bir ara uğramak isteriz
@TAmerr
Geçen cafe dediğin buydu demek, ben anlamamışım ya, yeri nerde ?
Bir mum diger bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez
yolnuzun üstü olmasına gerek yok herzaman beklerizz..Bayrampasada yeni bi yer devraldık 4 arkadas sadece değişiklik olsun die şirin bi yer görmenizi isterim arkadaslarımda sizlerle tanısmak istio..gelirseniz memnun olurum(zzzz). gelmek isterseniz ben sizi mecidikoyde karsılarımmm....
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Tamam o zaman , birdahaki buluşmamızı sizin cafe'de yapalım , ne dersiniz?
Ben herzaman acıgım beklerim ne zaman istersenizz sorun değil..bEN hAZIRIM..
tAMAM abii karsı tarafta oldugunuz icin karsılarım dedim..Bayrampasada ( biliyorsanız yeri kolay )Sağmalcılar Metrosunun karsısı.....herzaxman beklerimm..benm tek bu işim olmadıgı icin sürekliii orda olmuorm..arkadaslarım basında duruolar..haber verirsenizz sorun değil bu acıdann
Ducati 1098 sahiplerine ( türkiyede 1-2 adet var galiba)
ducati firması 1098 sahiplerinin motorlarını güvenlik nedenlerinden dolayı servislere getirmeleri istiyor. 1098 modelinde 2 tane sorun bulunmuş.
kayışların gergilerinin olması gereken toleransdan farklı olmasından kaynaklanan bir sorun.
2. sorun ise benzin borularının klipslerinin tekrar kontroledilmesi ve değiştirilmesi
demekki arkadaşlar 50.000 ytl'ye alınan motosiklette sorunlu çıkabiliyor.
kaynak: http://www.motorcyclenews.com/MCN/Ne...ati1098recall/
tderida
Gül gibi shadow varmış işte daha ne istiyorsun... 600RR'a kadar onunla idare et...
Not: 600RR ha , R6 falan diil
Bu arada , benim motor serviste yatıyor yatmasına da , çıkana kadar ben de aklımda bulunan şeyleri yapma fırsatı buluyorum...
Mesela , Mehmet abimin yardımı sayesinde Cbr'a yeni bir kuyruk döktürttük...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)