vay makro çekimler güzel olmuş
motorun yanına gittiğin bir gün motoru ne kadar yatırdığına bakalım... ben de çok merak ediyorum o açıyı...
vay makro çekimler güzel olmuş
motorun yanına gittiğin bir gün motoru ne kadar yatırdığına bakalım... ben de çok merak ediyorum o açıyı...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
masallahh diorm sadecee kardesimee
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
o bişey değil, ben motoru bi yatırdım direksiyon kolu aşındı. önce ben kalktım sonra gittim motoru kaldırdım
tamerr
Abi sen normal viraj alırken de dizler sürtüyordur heralde
Valla Görkem işte böyle bişi oluyor. Hatta biraz daha fazla yatırman lazım ki grenaj da değsin. Lastikleri görmeniz gerekir esas. Ortadaki kalıp izi duruyor hala çünkü lastik ortaya neredeyse hiç basmıyor, hep yanlardan aşınıyor. Benim anlamadığım bu açıda ben nasıl bir pozisyonda duruyormuşum. Kesin virajlarda resim çekmek lazım.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
tamerin fotolarını gördüm az önce. virajlarda değil de üstgeçitlerde zorlanabilir, maşAllah ı var.
@tigermbz
Hahahhaaa Bizim mavi 1000RR motoru olan Murrat arkadaşımız da öyle bir yatırdı ki motoru tüm grenaj çizildi, sonra kaskodan ödetmek zorunda kaldıo bişey değil, ben motoru bi yatırdım direksiyon kolu aşındı. önce ben kalktım sonra gittim motoru kaldırdım
@boy,
yarışlar bitince şanzıman kapagı oturdugu yere kaynamış olur, kimse çıkartamaz onu yerinden
Nemrut
Haklısın , o vida biraz daha traşlanırsa kapak kırarak çıkartılabilecek
Motorumdan arta kalanlar
Görkem senin motorun durumu ne
Çürüdü falan yazmışsın
Ben bu problemi duymuştum.. Ama hiç inanasım gelmedi.. Öyle gaza asılacak ve o motordan tık çıkmayacak ..
Saçmalık bana kalırsa.. Bir Yamaha R1 alın deneyin aynısı oluyor mu bakalım..
Ya bence bunların tamamı saçmalık @ELINT
Bir markayı karalamak bu kadar kolay değil ..
Diyorum ya R1 alıp denemek lazım .. Bakalım gazı kökleyince kendini yerde mi buluyorsun yoksa motordan hiçbir tepki gelmiyor mu ..
Ben şahsen inanmıyorum ve saçmalık olduğunu düşünüyorum
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
mehmet ve hakkı arkadaşımız yarışlarını izlemeye gittiğimiz zaman onları desteklemek için isimleri yazan t-shirtler giymeyi planlıyoruz. bize 6 kişi ve birde fotocu gerekli. yarışları seyretmeye gitmek içinde bir gezi planı yapalım diyorum ve t-shirtleride giyelim. bu arada t-shirtleri bastırmak için bir yer bilen varmı.
yarışı seyretmeye gelecek arkadaşların şimdiden bir listesini yapalım.
1-Edy
2-Dinmeyen
3-Gorkem
4-
5
6
7
önünde mehmet arkasında hakkı yazılı t-shirtler
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
fotocuda bulduk izmit pistinde foto çekmek kolay, tribünler yola yakın ve önü açık. mehmet bir sonraki yarışa katılacakmısın? kesinleşmemişti, varmı bir gelişme ?
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
@edy
Geçen buluşmamızda konuşmuştuk bunu da ciddi olduğunu düşünmemiştim. Gerçekten süper olurmehmet ve hakkı arkadaşımız yarışlarını izlemeye gittiğimiz zaman onları desteklemek için isimleri yazan t-shirtler giymeyi planlıyoruz.
Katılıyorum tabi. Bu haftaiçi (büyük ihtimal Perşembe günü) antreman var, işi olmayan, gelmek isteyen gelsin. Adam gibi fotoğraf makinası getirirseniz de süper olur. Adam gibi pozisyon fotosu çekemedik daha. Bir de antreman günü çok kişi olmadığından heryere gidebiliyorsunuz pist içinde. Virajlarda fotoğraf çekmek mümkün oluyor. Aksi taktirde yarış günü basın kartı olmayanları özel yerlere sokmuyorlar.mehmet bir sonraki yarışa katılacakmısın? kesinleşmemişti, varmı bir gelişme ?
@dinmeyen
Ben sana Paddock ve Pit alanına girebilmen için kart ayarlarım merak etme. Sen makinayı getir, geçen yarışta EOS400D ile resim çekildi ama üzerinde standart objektif olduğundan uzak resimler çok iyi çıkmadı. Sağlam zoomlu objektif var mı? Virajlarda resim istiyorum, düzlükte benim makina da çok iyi çekiyor.mehmet ilk yarışında EOS 350D ile geliyorum. piste girmenin bi yolunu bulabilirsem her türlü resmini çekerim hocam.
eğer gelebilirsemmm Bendede sony R1 var..fotolarıda cekmek isterimm...
@Edy , Barıs giderseniz haber verirsinizz dimii_?:D
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)