Servis bana market oldu artık... 3 hafta motor orda kalınca insanın canı sıkılıyor her gittiğimde başka birşey alıyorum Motorun birkaç vidasını yeniledim , alarm da aldım , bugün de kuyruğu sökücem hani size de vida mida gerekliyse alim
dinmeyen
Leventten geliyorum ne yazıkki , sorman yeter
Ben şimdi çıkıyorum akşam 8'de dünyadayım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaslar merhaba.Ben Tamerr..bende 1000RR kullanıyorum ve sizlerle tanısmak istiyorum tabii aranıza kabul edersienizz..3 ay oldu 1000RR alalı ancak son 2 aydır sürekli binmeekteyim.acemı sayılabilirim..ama sizlerle tanısmak isterim tabii beniii aranızda istersenz_? iste benm ufaklık 2005 model 1000rr
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
Tamer hoşgeldin.
Güle güle bin motoruna..
Motorda bişeyler değişmiş gibi..
Değişiklikleri paylaşırsan seviniriz.
Ön çamurluğu görmesen 600RR sanacaktım.
tamer hoşgeldin , yeni bir hondacı, yine bir hondacı !!!! yavaş yavas topiği ele geçiriyorlar, yakında başlığı değiştirecekler ( MT Honda kullanıcıları, Fanları buluşma ve bilgi Paylaşım başlığı)
Tamer motorun hayırlı olsun, sen bana bakma ben hondacılara takılıyorum. cuma akşamı buluşup haftasonu planı yapıcaz. gelirsen seninlede tanışmış oluruz.
bu arada dün nemrut'un fotosunu çektim çok yakında deşifre ediyorum.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
beni senden önce deşifre ettiler zaten
bkz. http://www.motosiklet.net/forum/moto...asliyor-2.html
birisi arkadaşa sakinleştirici versintamer hoşgeldin , yeni bir hondacı, yine bir hondacı !!!!
öncelşkle herkese selam..
motordaki değişikleri kendi zewkime göre yaptım acıkcasıı..acemlilkte oldugu icin koruma topuzları var.ön cam Zero gravity elcikler harris..ekzos yoshı.hava filtresi chayenne(yanlıs yazmıs olabilirim )Xenon Far..hava filtresi haric hepsini ben taktım
Bende elimden geldiği kadar aranızda olmaya calısıcam..ancak SS kullanmama ragmen cok yuksek hızlara cıkamıorm daha...umarım uyum saglayabilirim..tabii tecrübeli arkadaslardan ögrenicek cok seyim olduguna eminim..
Elimden geldiği kadar aranızda olmak isterim ancak 12 martta babamı kaybettim kafa olarak tam toparlanamadım aslında..motor kullanmak kafa dagıtmak acısından super oluo....birde annemi cok yalnız bırakamıorm..ama elimden geldği kadar yanınız da olmak isterim
şimdiilk bu kadar herkese selam...
Not :Görkem bende 4.Leventteyim.
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
@edy
Erdem bak sana diyorum, eninde sonunda doğru yolu bulacaksın, Honda alacaksın. Zaten bir kez alsan bir daha başka markaya binmezsin hahahhaha Bak en iyi yarışçılar Honda kullanıyor, Sinan Sofuoğlu, Kenan Sofuoğlu, James Toseland veeeee tabi ki beeeeen Bu arada yarışta aynasız sürmeye nasıl alışacağım diyorken, bugün işe giderken bir kez bile aynaya bakmadığımı fark ettim, arkama neredeyse hiç bakmıyorum, iki sefer kafamı çevirerek baktım. Şu insanoğlu garip, çok kolay adapte olabiliyor herşeye.yeni bir hondacı, yine bir hondacı !!!! yavaş yavas topiği ele geçiriyorlar, yakında başlığı değiştirecekler
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
tamerr
Hoşgeldin Öncelikle başın sağ olsun....
SS kullanıp da yüksek hızlara çıkmak önemli değil , önce acemiliğini at üzerinden
Not: Ben 1.Levent'teyim ama Gezilere buluşmalara beraber gidebiliriz buradan , çünkü millet karşıda
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@GorkeM
Olm sanki senelerdir 1000cc makina kullanıyorsun. Sen yüksek hıza çıktın mı leyyn? Adamın altında 1000RR var, herhalde senden hızlı gidebiliyordur. Ben seni bir kez bindirecem benim motora merak etmeSS kullanıp da yüksek hızlara çıkmak önemli değil , önce acemiliğini at üzerinden
görkemi 1000 rr a bi bindirin bence :D nakedde 150 ye basarsın ama söylenene göre racing değişik
dediğim gibi ben uyarım sizlerie yerde cok mühim değil aslında..görkem tabiiiki geceriz karsıya tabiiki birlkte..acemilik dediğim yanlıs anlasılmasın 1000cc cok atik maine oldugundan acele etrmiorm 80-90 lada gitmiorm ama 140 km yi gecmemeye özen gösteriorum..yanlıs anlasılmasın kendımi kaybetmekten korkuorm.. arkadaslar Tamererdogan@hotmail.com[/email] Msn adresm isteyen ekleyebilir..herzaman giremiorm foruma bulusmalardan habersiz kalabilirim...bi sekilde haberdar ederseniz sewinirim..
tabii son bişiy bugun butun gün kızıltopraktaydım..biras eklenti yaptım motora ..on ve arka Celik fren hrtumları .yolcu ve sürücü ayaklıkları michelin lastikler jant yanakları..derkn acayip yoruldgumu farkettim..ama en kısa zmaanda resmlerini koyucam son halini makinenin bakalım begencekmisinizz?
@GorkeM
Yok yok seni bir kez benim motorun arkasına bindirmek farz oldubu haftasonu gidersek bmw'ye iletiriz raporları kim nasıl kullanıyor
@görkem Boy'un arkasına oturursa ne olur?
www.r1-forum.com
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
@edy
Erdem, Görkem arkama resimlerdeki gibi tanga giyip mi oturacak? Yok yani saçlar da tutuyor sonra arkamıza ordu takılmasınGÖRKEM -- Boy'un arkasına oturursa ne olur ?
@mehmet, gorkem tanga giymez zannetmiyorum ama eğer giyerse, polis kesin durdurur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)