[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Hız yapmak ve yakışıklı bir motora sahip olmak istiyorsan R6 harika bir seçim olur.
Akrobasi yapmak içinse bu tür motorları tavsiye etmem.
Bu topicte bu konuyu daha önce tartışmıştık diye hatırlıyorum. Bir göz gezdirirsen bulursun.
Bunun dışında Forumda stunt diye aratırsan çeşitli başlıklar var.
Orada dikkatini çekmesi gereken şey, stunt için ne tür motosikletler kullanıldığı olsun.
Güzel bir motora göz koymuşsun.
İnşallah olur....
mesajın için teşekkür ederim patriote . galiba stunt için ucuz bir motor almak lazım.onun için bu tür motorları tavsiye etmem dedin heralde.doğrumuyum.?
Hem onun için hem de teknik konular için tavsiye etmem.
stunt için motosikletlere bazı modifiyeler yapılması gerekiyor.
Bu tür motorlarda hem bu modifiyeler lüks olur, hem de amaca tam olarak hizmet etmez.
Düşe kalka öğreneceğin için harcayacağın parça parası da cabası.
Yok ben arada önünü kaldıracağım,arkasını kaldıracağım, arka lastiği kaydırıp arkadaşlarıma hava atacağım. Bu arada da hem kendi hayatımı hem de başkalarınınkini tehlikeye atacağım diyorsan bu tür basit işlemler içinde R6 uygundur.
Tavsiyem ne alırsan al, kendini motosiklete çok hakim hissetmedikçe bu tür olaylara girme.
Genelde böyle şeylere çok ters yaklaşırım ama bir faydası olmadığını gördüm.
Yapcam diyen yapıyor.
er yada geç ne demek istediğimizi de anlıyor.
Bu zevk meselesidir. Artık karışmıycam.
Hiç olmazsa motosiklete iyice alış sonra bu tür denemeler yap...
haklısın bişey demedim birilerinin canını tehlikeye atacağım yok arkadaş başka motorlarda kullandım yapabildiğim harketler var ama burda iptal edilen hava alanı var orda yaparız
Geçelim lastiklere,
şu anda pirelli diablo corsa kullanıyorum. Isındıgı zamanki davranışından gayet memnunum.
yabancı forumlarda çoğunlukla bu lastigi kullandıklarını gördüm.
Bir de metzeller sportec M3'e güzel diyorlar...
Komik olacak ama bende Pirelli Mt75 ile Sport Demon arasında kararsızım... Sizce Sport Demon boşa mı para harcamak olur 140'ı geçmeyen bir motosiklette...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bridgestone bt-002
ön-arka yeni değiştirdim, gaza abanınca teker boşa dönüyodu şimi motor fırlıyor. çabuk ısınıyor, yan-orta farklı malzeme-çift hamurlu
öneririm başarılı tasarım
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
buradan motogp'ye kimler gidiyor?
benim gelip gelmeyecegim muamma. gelirsem ayıptır söylemesi vip veya gold olur sadece.
ki gelirsem zaten etrafta gazlayanları video'ya çekecegim (video kamera bulabilirsem)
@ edy,
çengelköydeki apaçi de gelir mi acaba motogp'ye
senin motorun rodajı bitti mi bu arada?
pazar günü ben de gitmeyi düşünüyorum ama henüz davetiye beklemekteyim kimler gidiyo bir buluşma ayarlanırsa birlikte gidilebilir belki
950 km oldu. bugun yada yarın yağını ve yağ filitresini değiştirecem. motogp konusunda dergiler okadar çok bilet dağıttiki herkes aynı yere sığacakmı bilmiyorum. ben gold almayı düşünüyorum ama elimde silver biletide var pisttin her yerini gezebilecem . nemrut hangi apaçiden bahsediyorsun. benim tanıdığım çok var. dükkanı olan apaçimi?
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
@ edy,
dükkanı olan 1 tane apaçi yok. 3-5 tane dükkan var. ama sen hangisi oldugunu anladın. (yerini tarif etmeye gerek yok. reklam olmasın)
bu arada gold biletle heryere girebiliyor musun vip gibi?
tahminim bütün apaçiler motogp'de olur. gold bilet ile heryere girebileceğini zannetmiyorum. bende hem gold var hem silver yani heryere girerim diye tahmin ediyorum.
bu arada lastik konusunda Michelin Pilot Power ve Bridgestone bt modelleri çok iyi. kullanan hiç kimse şikayetçi değil. bende ileride lastiklerim biterse Pilot Power 2CT almayı düşünüyorum tabi ben alana kadar yeni bir model çıkmazsa.
cuma akşam bir kahve içmek için buluşalım isterseniz hemde motogp için görüşürüz.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
20-04-2007 cuma akşamına bağdat caddesi korlasın yanindaki Kahve Dünyasında buluşalım saat 20:00'de
Michelin pist için çok güzel lastikler üretiyor.
Fakat yol için farklı bir modeline bakmak lazım.
Michelin Pilot alır hemen gazlarsanız arkayı kontrol etmek için bayağı uğraşmanız gerekebilir.
Bir kaç kez yolda dans ettiğim için uyarayım dedim.
Benim arka lastik önden daha çabuk bitiyor.
Bu nedenle iki arka lastikte bir ön değiştiriyorum.
Yakında ikisini de ya da motoru değiştireceğim.
Eğer motoru değiştirmezsem, Bir takım bridgestone cadde için alacağım.
Fakat pistte yine de Michelin'den vazgeçmeyeceğim.
Eğer piste çıkmıyorsanız zaman zaman farklı lastikleri denemekte fayda var.
Tabii bu deneyimleri paylaşırsanız sevinirim....
güzel buluşma oldu.
1 aydır binmiyordum bu motora. bu kadar aradan sonra binince motor yordu beni.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)