dinmeyen
Hoşgeldin
Pist konusu açılmışken , SS'çular olarak pistte olmasa bile , yaza doğru bir eğitim düzenlesek hiç fena olmaz... (Ileri seviye sürüş)
Not: Her ne kadar yüksek cc'li bir motor kullanmıyor olsam da seneye katılacağım cbrcup için tecrubeli arkadaşlardan bir teknik bile öğrensem kardır diye düşünüyorum.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
teşekkürler arkadaşlar.
Allah izin verirse bu akşam korlas kızıltoprakda makineye akrapovic taktırıyorum. akşam yolu kadıköye düşen varsa tanışabiliriz.
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
dinmeyen hosgeldin!
Ben herkezle tanismak isterim valla gecen seferki tanismayi kacirdim hava da super bugun ayrica bugun den sonra havalar yine sogcak. Bu aksam gelmek isteyen herkez Fenerbahca taraflarinda bulusabiliriz ne dersiniz ?
dinmeyen ozelini mesaj attim.
tamam hocam bu akşam iş çıkışı direk kızıltoprak-korlas a gidiyorum. aksilik olmazsa saat 19:00-19:30 gibi orda akra yı taktırıyor olucam, bu saatlerde oraya gelebilirsen sonrasını orda konuşuruz. gelemezsen ben gece yarısına kadar müsaitim. fenerbahçede falan takılırız.
cebini not ettim, akşama doğru arıycam.
Tamamdir Baris 7bucukta gorusmek uzere. Buarada baska gelmek istiyen arkadaslar varsa biz Fenerbahce taraflarinda oluruz ve bekleriz hos sohbet olur hem tanismis oluruz boyle hava kacmaz beyler Carsamba kar geliyor ona gore
yeni arkadaşlar katılmış. yeni katılan arkadaşlar hoşgeldi. bende bu aksam fenerbahçede olabilirim. gelirsem size katılabilirim.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
edy
Seni bekliyoruz numarami gonderdim.
başlıga dünden sonra daha yeni bakıyoruz. kaçırdık buluşmayı. boş da vaktim vardı. napalım nasip değilmiş...
foto çekmişsinizdir inşallah...
Ben de HONDA 1100 XX var gerci sport tourıng sanırım bu guruba yakınım. Gerci ben her iki gurubada yakınım
Nemrut senin hakkinda da konuscak (iyi seyler merak etme ) cok guzel bir bulusmaydi cok keyif aldim ve cok memnun oldum arkadaslar. En kisa zamanda tekrar yapalim derim. Sevgiler Saygilar
Nemrut yeni duzgun birsekil okuyorum foto yok abicim onu sen gelince sakliyalim dedil birlikte cekeriz diye
@ Netzo
foto yoksa yok canın sagolsun.
olmasın da zaten. daha iyi olur(motorları alanı var alamayanı var. nispet yaparmış gibi olur vs.)
benimki sadece meraktan. zaten insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da ...
duygularıma tercüman olmuşsun netzo. 19:30 gibi buluştuk saat ne zaman 00:00 oldu anlamadık. bir süre sonra edy de bi arkadaşıyla katıldı böylece geçmiş olsun dileklerimizi şahsen iletebildik. çok keyifliydi hakikaten.
Nemrut senin ismin geçti daha çok güzel havalar olucak merak etmeyin.
hep seni konuştuk nemrut aslında toplanmamızın asıl nedeni sendin. çok güzel dedikodu yaptık. haftaya gün yapıyoruz bende toplanırız artık. şaka bir yana senin hakkında fazla bişey konuşmadık. seni ve boy'u tanıyıp tanımadığımı sordular söylemeyince işkence yaptılar. hakkınızda ne biliyorsam söylemek zorunda kaldım
netzo ve dinmeyen'le tanıştım. ikisinide çok sevdim. netzo ile hemşeri çıktık. biraz zorlasam dinmeyenlede akraba çıkardık ama fazla zorlamadım. ilk güzel bir günde bir buluşma daha ayarlarız hemde benim kolum geçmiş olur.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
ooo epey ünlü olmuşuz.
@ ANKA,
cbr 600f ne kadar racing ise
cbr 1100xx de o kadar racing. dedigin gibi sen her 2 gruba da yakınsın.
zaten sport touring diye bir sınıflandırma yapılsa kaçtane sport touring makina var ki...
@ edy,
ben motor yagı alacaktım. sana da sormuştum zamanında. ben 15-50 castrol gps (yarı sentetik) buldum yazın kullanmak için. şu anda da motorda 10-40 castrol gps var. sen mobil bulabildin mi?
fiyatlarını bana özelden yollarsın.
ben bir de elf buldum. bu sene yeni çıkmış. vizkositesini hatırlamıyorum ama full sentetikti. litresi de yanlış hatırlamıyorsam 15 YTL idi.
kaza yapmasaydım yağlar hakkında güzel bir araştırma yapacaktım. aklımda çıktı rodaj bitsin bende yağ değiştirecem. bu haftanın konusu yağlar olsun herkes bilgilensin.
o zaman ben yaglar hakkında düşüncemi söyleyeyim;
castrol ve mobil'den başka yag bilmem.
mobilin castrol'den daha üstün bir yag oldugunu kabul ederim.
bakımlarda şu ana kadar hep castrol gps yarı sentetik 10-40W yag kullanıldı. bir sıkıntı yaşamadım. o yüzden castrol ile devam edeyim diyorum. honda da zaten castrol'ü öneririmiş ama mobil biraz daha para verse mobil'i önerirdi.
bir de bu sene elf çıkmış ama ne içerigini araştırdım elf'in ne de kullanan birisini duydum.
lütfi kırdardaki fuarda da yaglar vardı ama ben castrol ve mobil'den başka yag bilmedigim için bakmadım.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)