Dişli boyutuyla sürekli oynamadıkça(piste girmedikçe oynamak gereksiz zaten) alışıyorsun vitesten çok devir ilgilendiriyor seni,devir ve hız bir zaman sonra kaçıncı viteste olduğunu anlatmaya yetiyor
Dişli boyutuyla sürekli oynamadıkça(piste girmedikçe oynamak gereksiz zaten) alışıyorsun vitesten çok devir ilgilendiriyor seni,devir ve hız bir zaman sonra kaçıncı viteste olduğunu anlatmaya yetiyor
artık alışcağız bi şekılde bi türlü binemedikki makınaya doyası..kuzu gıbı yatıyo bakalım garajında..sadece ara sıra calıstırıp sesını dınlıyorum.. gel yaz gel
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
@kozalak
Sen kışın binmiyor musun yaw? Motor öyle garajda bekletilir mi? Yazık motoraartık alışcağız bi şekılde bi türlü binemedikki makınaya doyası..kuzu gıbı yatıyo bakalım garajında..sadece ara sıra calıstırıp sesını dınlıyorum.. gel yaz gel
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
ben bı ara durma zahmetınde bulunmamıstım ve telefonla yarısa gırdım...ama her zaman oldugu gıbı gene ben gectım....
telfonumda bek saglammıs canım 2004 model 6230...parcaları topladım ve canavar gıbı calısmaya devammm
yani benım motorumda o yılların racinglerinden sayılır....88 model gs500
artık eskısı gıbı pıyasada jawa kalmadı galıba acaba yenısı varmı bunların
@ kozalak
motoru sadece çalıştırmak bir işe yaramaz. az da olsa yol yapman lazım (3-5 km). eger motorun sehpada değilse lastiklerin çatlar,eskir vs.
motorun bulundugu ortam nemliyse nemden etkilenen parçalar olacaktır.
kısacası işleyen demir ışıldar.
ben motora binmeden yapamıyorum. bu hafta çok güzeldi , her gün biniyorum. bahar havası var sanki . benim iş yeri 2 km mesafede ama her sabah yolu uzata bildiğim kadar uzatıyorum. otobanlardan dolaşarak gidiyorum. Nemrut'un dediği gibi işleyen demir ışıldar.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
benım de canım gidiyoo ama maleseff ...
Motosikletin kış bakımı ile ilgili forumda bir çok topic var. Motosikletini kullanmayan arkadaşlarımız oralara bir göz atarlarsa iyi olur diye düşünüyorum.
Lastikler çok önemli.
Onlara dikkat edelim.
Akü de uzun süreli kullanılmama olaylarında boşalacaktır.
Motosikletim 20-25 gün kadar yattı.
Geçen pazar öyle güzel bir hava vardı ki dayanamayıp motoru topladım ve küçük bir gezinti yaptım.
Boy'un dediği gibi insan dayanamıyor.
Vitesi gösteren ekran konusunda da bir şey söylemek istiyorum.
Bu zamanla alışılabilecek bir konu olsa da özellikle devirli motorlarda mutlaka bulunmalı diye düşünüyorum.
@kozalak
Lastiklerin altına tahta da koysan o lastik tabanı hep aynı yere bastığından dolayı düzleşir... Lastikte formasyon bozukluğu olur... Her gittiğinde lastikleri oynatsan biraz iyi olacaktır
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
selam arkadaşlar uzun zamandan beri bu konuyu takip ediyorum ama bir türlü race cilerin çoğunu göremedim nerdeler acaba
Gördün ya buradayız işte
Burdayız (Motor race olmasa da yarış ruhumuz var )
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
race çiler diye bağırmış biri duydum nete girdim
@patriote
Sen racer25 ile yarış, kategorileriniz onunla tutuyorhadi yarışalım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)