Selam arkadaslar, yeni bir motor aldim ve birkac sorun yasiorm. 2003 Kawasaki ZX6RR hakkinda bilgisi olan veya genel anlamda anlayan arkadaslar lutfen yardimci olsun.
Bu yilin zx6rr'inda slipper clutch yok aslinda ama benim motoruma adam slipper clutch taktirdigini soyledi. Dogru mudur degil midir bilmiyorum.
Yuksek rpm'lerde ara gaz vermeden down shift yaparsam kesinlikle bir assagi vitese dusup 1 saniye durup hemen bosa atior. Ara gaz vererek yaptigimda ise cougunlukla yapmasa da yaptigi zaman oluyor. Simdi tekrar belirtiyorum, vitese atip sonra bosa geciyor yani lastigi asla kitleme olayi yok.
Ayrica, egimi yukari dogru olan duzluklerin sonunda'da viraj geldiginde on fren'in neredeyse hic tutmadigi oluyor ama diger virajlarda hic sorunsuz calisiyor falan. Celik fren hortumu oldugu icin fren sismesi olmamasi gerekir herhalde? Ayrica fren yagi seviyesi de gayet yerinde duruyor.
Quickshifter'in bazen calisip bazen calismamasi gibi bir durum soz konusu. Sensor algilamiyor diye dusunuyorum. Bu sorunu nasil cozebilirim? Senor'den mi yoksa sensor'un yerinden mi nasil anliyacagim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Ayrica bir sorun daha.. Eskiden forum'da bu konuda uzman bir abimiz vardi umarim hala bakiyordur ara sira buraya
O anlar diye umuyorum..
coq
Gaz kesmeden duzluge ciktigimiz yerlerde kafa surekli saga sola oynuyor. Iste Head Shake dedikleri olay. Bunun sebebi arka suspansiyon'un veya on suspansiyon'un hangi ayarina baglidir?