MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Temmuz 2011, 18:51
Motosiklet Eğitmeni
Reklamlar
-
19 Temmuz 2011, 19:45
coq adlı üyeden alıntı
Bursali muhabbetini uzatmayalim.
Nemrut aramizdaki samimiyete dayanarak,bir espiri yapti sadece.
Yeni gelen arkadaslar da hos gelmisler....
büyük adamsın
ultraukala adlı üyeden alıntı
Abi bi video paylaşıcam ama tatile girmek istemiyorum =)) 1hafta banı garanti var Bursalılarla ilgili olarak ne diyorsun =))
bana da gondersene videoyu akın. bakalım neymiş
efe tolga adlı üyeden alıntı
Burada ssciler varmış duyduğuuma .
az buçuk var işte. idare edersin artık
gökhans16cbr adlı üyeden alıntı
Bursa da daha çok ssciler var arkadaşlar merak etmeyin buyurun gelin ss e nasıl binilir gösterelim ama çıkabilmisiniz buradan bilmem! Delikanlı olan adama lafımız yok ama bu muhabbeti uzatanlar buyursun gelsin Bursa ya burda konuşalım!
çok kral adamsın ya. kurdugun cümledeki vurguyu anlayabiliyorum. Bence bursa'dan başka bir yerde SS'e binilmemeli. biniliyorsa da inilmeli
-
19 Temmuz 2011, 19:51
coq adlı üyeden alıntı
Yok yahu bende 3-5 aydir motor yok.
1198 bir arkadasimin.
Buraya 185 km uzakta bir Ducati bayisi var, ordan aldi.
Benim evin önüne geldiginde motor tam 185 km de idi.
Yani adam kendini benim evin önüne dar atmis.
Motorun anahtarlarini uzatti, ben adalara gidiyorum bir kaç ay yokum dedi.
Eee dedim.
Eeesi sen rodaji yap, bakimlari yaptir ama besbini geçme dedi gitti.
Allah akil fikir versin.
Abi öyle arkadaş varsa istanbulada yollayın o istesin 999km de geri getiriyim
ducati nasıl peki çift silindir sesi torku ? şöyle ufak bi video çeksen dinlerdik senin ağzından
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
19 Temmuz 2011, 20:20
il il Türkiyemiz....
Nemrut adlı üyeden alıntı
büyük adamsın
bana da gondersene videoyu akın. bakalım neymiş
az buçuk var işte. idare edersin artık
çok kral adamsın ya. kurdugun cümledeki vurguyu anlayabiliyorum. Bence bursa'dan başka bir yerde SS'e binilmemeli. biniliyorsa da inilmeli
http://www.bursa.gov.tr/
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
-
19 Temmuz 2011, 20:31
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
Selamun aleyküm arkadaşlar bu sıralar gazlama varsa heber verirseniz seviniriz....
il il Türkiyemiz.
http://www.bursa.gov.tr/
-
19 Temmuz 2011, 22:13
arkadaşlar siz hakkaten bu iki teker aşkıyla dolu insanlarmışsınız ben bunu anladım. Delikanlılığınıza da laf yok hepiniz videodakinden daha da delikanlısınız aranızda benim işim olmaz hadi sağlıcakla...
cakal_gs19@hotmail.com
Honda
0531 953 03 88 (365/24)
Hayat
16 JE 885......................
Onda
-
19 Temmuz 2011, 23:34
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
La oglum hakki simdi burayimi karistican hakketen nic ine yakisiyor
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
20 Temmuz 2011, 03:39
Nemrut adlı üyeden alıntı
Eyvallah kardeşim tekirdağdan beri görüşemedik sevgler....hani benim en sondan geldiğim geziydi rahmetli aye de vardı...( allah rahmet eylesin )
-
20 Temmuz 2011, 12:34
-
20 Temmuz 2011, 15:13
Motosiklet Eğitmeni
Öndeki mavi motor ne zaman düsecek diye bekledim.
Allah'tan fazla bekletmedi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
20 Temmuz 2011, 15:19
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
ahaha yarış sonuna sadece 5-6 motor kaldı gerisi patır patır döküldü
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
20 Temmuz 2011, 15:48
-
20 Temmuz 2011, 16:02
coq adlı üyeden alıntı
Öndeki mavi motor ne zaman düsecek diye bekledim.
Allah'tan fazla bekletmedi.
John Hopkins oluyor kendisi. Bu sezon İngiltere Superbike Şampiyonası'nda yarışıyor.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
20 Temmuz 2011, 17:26
Motosiklet Eğitmeni
Shrieker adlı üyeden alıntı
John Hopkins oluyor kendisi. Bu sezon İngiltere Superbike Şampiyonası'nda yarışıyor.
Dikkat ettin mi?
Yanlış çizgide ve deli gibi gidiyordu.
-
21 Temmuz 2011, 14:16
Jubaa adlı üyeden alıntı
linke basınca diyoli:
This video has been removed by the user.
Sorry about that.
tam içimin açılmasına ihtiyaç vardı
sen hiç gözlerinde korku olan bir kartal gördün mü ?
-
24 Temmuz 2011, 01:48
Arkadaslar merhaba,
2 yildir uyeyim ama yazmaktan cok yazilanlari okumakla gecti zamanim. Su anda topicte yazilanlari bastan tekrar okuyorum. 135. sayfada falanim. Uygunsa ben de katilmak isterim araniza. Ilk basta cruiser bit motor alirim diyordum kendime. Daha sonra once hondanin GVS egitimine katildim ve almak istedigim motorun (Intruder M800) fazla agir olacagini dusunerekten GT250 R'da karar kildim ve kasim 2009da kirmiz siyah ikinci el 2000kmde olan motorumu aldim. 3000de motoru virajda yan yatirip ilk makyaji yapmis oldum
aradan gecen zamanda GSV2'ye de katildim. Hatta motor almadan DD'nin yazilarini ve bilimum yorumlari da netten okudum. Aradan neredeyse 2 yil gecti ve her yolun hatta o yolun gunun her saatinde degisen yogunlugun insana farkli seyler ogrettigini gordum. Su yaz sicaginda bot, mont, eldiven, mont ve kaskin ne kadar buyuk bbir iskence oldugu dusunsemde vizoru dahi acmadan kullaniyorum (malum sinekler habire vizorde patliyor). Uygun ise araniza katilmak isterim.
Bu arada ben de daha buyuk bir motora gecmek istoyorum ama 2013 basina kadar eknomik acidan farkli hedeflerim oldugundan simdilik dusunmuyorum. Cruiser olayina ise birdaha girmem sanirim. bu motor bile TEM'de (is-ev arasi) yerince yavas kaliyor. Cruiser ile herhalde hem yavas hem deli ruzgar yiyecegimdan kafayi siyiririm.
Her neyse fazla uzun oldu. Herkese tekrar merhaba. Arada mesajlarim olmustu ama yenilerini yazariz artik. Bu arada Bostanci tarafindayim.
Her turlu bulusmaya acigin. Fazlaca sorum olacak sizlere.
Iyi Geceler
-
24 Temmuz 2011, 03:18
Motosiklet Eğitmeni
dptlk adlı üyeden alıntı
Arkadaslar merhaba,
2 yildir uyeyim ama yazmaktan cok yazilanlari okumakla gecti zamanim. Su anda topicte yazilanlari bastan tekrar okuyorum. 135. sayfada falanim. Uygunsa ben de katilmak isterim araniza. Ilk basta cruiser bit motor alirim diyordum kendime. Daha sonra once hondanin GVS egitimine katildim ve almak istedigim motorun (Intruder M800) fazla agir olacagini dusunerekten GT250 R'da karar kildim ve kasim 2009da kirmiz siyah ikinci el 2000kmde olan motorumu aldim. 3000de motoru virajda yan yatirip ilk makyaji yapmis oldum
aradan gecen zamanda GSV2'ye de katildim. Hatta motor almadan DD'nin yazilarini ve bilimum yorumlari da netten okudum. Aradan neredeyse 2 yil gecti ve her yolun hatta o yolun gunun her saatinde degisen yogunlugun insana farkli seyler ogrettigini gordum. Su yaz sicaginda bot, mont, eldiven, mont ve kaskin ne kadar buyuk bbir iskence oldugu dusunsemde vizoru dahi acmadan kullaniyorum (malum sinekler habire vizorde patliyor). Uygun ise araniza katilmak isterim.
Bu arada ben de daha buyuk bir motora gecmek istoyorum ama 2013 basina kadar eknomik acidan farkli hedeflerim oldugundan simdilik dusunmuyorum. Cruiser olayina ise birdaha girmem sanirim. bu motor bile TEM'de (is-ev arasi) yerince yavas kaliyor. Cruiser ile herhalde hem yavas hem deli ruzgar yiyecegimdan kafayi siyiririm.
Her neyse fazla uzun oldu. Herkese tekrar merhaba. Arada mesajlarim olmustu ama yenilerini yazariz artik. Bu arada Bostanci tarafindayim.
Her turlu bulusmaya acigin. Fazlaca sorum olacak sizlere.
Iyi Geceler
Sen bu topigi bastan sona okuyup da hala soru soracaksan yandik biz.
Hosgeldin kardes.
Bulusma muhabbetlerine Türkiye'deki üye arkadaslar bakiyor,artik aranizda halledersiniz.
-
24 Temmuz 2011, 14:20
coq adlı üyeden alıntı
Sen bu topigi bastan sona okuyup da hala soru soracaksan yandik biz.
Hosgeldin kardes.
Bulusma muhabbetlerine Türkiye'deki üye arkadaslar bakiyor,artik aranizda halledersiniz.
abi sen merak etme. cevabini buldugum sorulari sormam. o yuzden tekrar okuyorum
yalniz forumda o kadar topic var (SS ile ilgili) ama cogu geyik. bazilarinda ise mantikli sorular sorulunca arkadaslar bu topice yonlendiriyor.
bu arada fransanin otoyollari hatirladigim kadariyla cillop gibiydi. bir gun oralara da motorla gitmek isterdim ama hanim izin vermez
-
24 Temmuz 2011, 16:31
-
24 Temmuz 2011, 19:37
[/COLOR]@ dptlk,
cruiser motorların tamamiyle hafta sonu motorları oldugunu düşünüyorum.
işi gidip gelmek gibi ulaşım amaçlı iki tekerlekli motorlu taşıtlarda en mantıklı seçimin 250cc scooter oldugunu düşünüyorum. yok ben 2 bacagımın arasında motor olmasını istiyorum diyorsan ulaşım için en mantıklı seçiminin 750cc altı endurolar oldugunu düşünüyorum.
yazın sıcagında pişsen de sakın korumasız binme. başına bir iş geldi mi keşke korumlarımı taksaydım dersin.
ben yaz sıcagında pişmeyi istemedigimden ulaşım için klimalı metrobüs, metro veya tramwayı tercih ediyorum. gidecegim yere 50-60 dk geç
gidiyorum fakat t-shirt ile motora binmekten daha iyi bir tercih oldugunu düşünüyorum kendim için.
ayrıca motosiklet kullanırken sagıma soluma aynalara bakacam diye çok yoruluyorum. tramway veya metroda ise klimalı ortamda sagıma soluma dikkat etmeden, terlemeden gazetemi okuyorum [/QUOTE]
Selam,
Korumasiz ciplak hissediyorum motorun uzerinde o yuzden bu acidan sikinti olmaz zaten motoru yan yatirdigimda pantolonumun sag diz ve kaval kemigi kisimlari parcalandi ama bana bisi olmadi. Giymeden cikmam.
Bu arada motoru ise gitmek icin surekli kullanmiyorum. İse gitmek motoru fazladan kullanmak icin bir bahane. Zira yol 50km. Git gel haftada 500u buluo bazen.
Bir de motoru rahatlik icin kullanmak istesem evet enduro alirdim, ama ben ss ile devam ederek rahatsizligina katlanmayi yeglerim ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler