shellden %10 indirimim var isteyenin deposunu %7 indirim ile doldururum
shellden %10 indirimim var isteyenin deposunu %7 indirim ile doldururum
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
bana işlem görmüş gibi geldi o yüzden özellikle ölçü istedim yani sele tam yerine oturunca arka kısımda biraz açıklık kalıyor,yo illaki kartal olmasına gerek yok onu sadece bakabilecek anlamda,herkes her han müsait olmayabilir gibisinden
olabilir müsait olduğunda yollayabilirsen memnun olurum
Ben hayatımı her seferinde ÇEYREK MİL yaşarım...
Drift Religion
225km belki gider benzin az yaksin diye ugrasirsan ama ben her doldurdugumda
hesapliyorum son 6 full depomda ortalamam 192 kusur km cikti hesapladigimda.
Tabi egzos, performans hava filtresi, hizlanma-zincir kiti ve eski bujiler bunun
icine dahil bende.
Gerci 1 galon 4.19 dolar burda.
Bu arada sende hava filtresi ve buji ne var?
K&N aldim hava filtreside bujide karar kilamadim...
We are many...
ben 600f kullanıyorum ve son hesabımda şehir içi ara gazlı yoğun deparlı ) bi kullanımda 7 lt tüketmişim. ağzım kulaklarıma vardı vallahi two-bro egzos olmasına rağmen güzel bi tüketim oldu.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Hesapladığımda 2sefer gittim geldim izmire işte uzun yol sabit hız 7lt yaktı 100km'de.Ama dediğim gibi 8bin deviri hiç geçmeden 150km ortalam üç aşağı beş yukarı sabit gazla gittim geldim hep...
Hava filtresi pipercross
http://www.ukbikeparts.net/acatalog/...ndaCBR600.html
2.sıradaki ilan 2006 model benim RR
-1+2 vortex dişli kiti
Komple akrapovic evolution karbon egsoz
http://www.akrapovicparts.com/honda-...st-system.html
Buji NGK İMR9C-9H laser iridium
http://www.motoplus.com.tr/urun/6450...R-IRIDIUM-BUJI
PwerCommanderIII ve Wideband Commander var üzerinde map ayarları yapılmış dyno üzerinde ram airsiz 110HP arka tekerde...
AKIN FİDAN
Uzun yolda sabit hızda ve neredeyse hiç fren kullanmadan ki kullanımda 7 litre çokda iç açıçı değil. toplam 300 kg yoksun ve 600cc yahu
Motor 15 bin devirde 290 yapıyosa 6 binde 115 falan yaparki benzinli 1600cc benzinli bir golf den az yakmaması normal. golf o hızda 3700 devir civarında oluyor
Demem odurki 7. vites şart uzun yolda. niye koymazlar anlamam? Tamam üretim felsefesine tersde o koymadığın bir dişli(maliyeti kaç kuruş?) uzun yolda yakıttan en az %15 tasarruf sağlardı
Benim motorun bujileri eski degistiricem cok yakin bi tarihte.
Hava filtresi daha yeni degisti, bakalim nasil etkiliyecek yakiti.
Bu arada dikkatimi cekti senin hava filtresi benimkinden cok cok farkli seninki cross makinalarin hava filtresine benziyor.
Tabi bide benim makinada power commander falan hak getire kuru duzen orjinal egzosa gore benzin veriyor enjeksiyon.
We are many...
Şehir içinde de ben zaten 7-8bin devri geçerek kullanmıyorum.Polislerle uğraşmamak için ve etrafı da rahatsız etmeye gerek yok.Hastası var uyuyanı var.Zaten akrapovic 6bin devire kadar usul usul ses veriyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 ----------
Senin hava filtresi sanıyorum ki orjinali gibi yamuk şeklinde...Önerir miyim benim ki gibi meme şeklindeki hava filtresini bu benim branşım deil =)) Ustanın sölediği dikkat et yırtık vs olmasın elinden geldiğince de temizle bu kadar.Ben anlamaz o işlerden
AKIN FİDAN
[QUOTE=ultraukala;2378580]Şehir içinde de ben zaten 7-8bin devri geçerek kullanmıyorum.Polislerle uğraşmamak için ve etrafı da rahatsız etmeye gerek yok.Hastası var uyuyanı var.Zaten akrapovic 6bin devire kadar usul usul ses veriyor...QUOTE]
bizimki hızdan cok dur-kalklardan artıyo yakın
[QUOTE=casillas00;2378587] Orası istanbul 'da benim için en büyük şehir içi ana yollar.Merkeze girmeyi sevmiyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:37 ----------
Bu arada ilkay abinin eski RR'ı arka tekerde 135hp idi sanırım neler var neler yok bi anlatsın motorda yahu merak ettim =))
AKIN FİDAN
Senin hava filtresi sanıyorum ki orjinali gibi yamuk şeklinde...Önerir miyim benim ki gibi meme şeklindeki hava filtresini bu benim branşım deil =)) Ustanın sölediği dikkat et yırtık vs olmasın elinden geldiğince de temizle bu kadar.Ben anlamaz o işlerden
Evet benimki o sekilde.
Mantik olarak ne kadar hava girerse o kadar iyi.
Yani seninki motorun performansi icin daha iyi.
Fakat ustaninda dedigi gibi en ufak yirtik canini cok yakar.
Ben hava filtresini degistirirken, hava filtresinin arkasindaki yerde tesbih boncugu buyuklugunde taslar vardi, bi kac tanede ari,sinek falan vardi.
Hava filtresini gecmeyi basarirsa ordan direk kelebeklerden motorun icine gider o bahsettigim seyler.
Silindirinde cok guzel sekiller cizerler.
Piste cikip zaman tutmadiktan sonra tekere verdigi beygirin pek onemi kalmiyor motorun, o yuzden beygir benim son dusundugum kriter.
We are many...
Dün gelen bir telefonla 2gündür kafamın hala daha kazan gibi olması...Erkin Korkmaz dün izmir ülkü yarış pistinde geçirdiği kazada hayatını kaybetmiştir.Artık hoş sohbeti saygılı duruşu ile aramızda olmayacaktır...
AKIN FİDAN
testim sonuçlandı.Ve 100km de 3.4litre yakmışım Bu değeri görünce ilk önce inanamadım ama hesabımda bir yanlış yok
Sürüş stili olarakta orta şekerli bi 100km oldu diyebilirim
@ultraukala
kazayı ilk olarak dün akşam hürriyetin sitesinde gördüm.Ne yazıkki ülkemizde bırakın caddeyi pist bile güvenli değil.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Zaten pınarbaşı ve körfez pistinin yeterince tehlikeli olduğunu bilmekteydik lakin son kazanın oluşunu izledikten sonra gerçekten ultra yüksek bir hızla girilen bir hızlı soldan sonra olan olmuş...Tüylerim diken diken oluyor hala aklıma geldikçe..İnanasım gelmiyor..
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)