edit.......
arkadaşlar şehir içi 108 de fan acıp motoru sogutuyor eyvallah..
da ısınan motor üstünde bizi pişiriyo buna bir çözüm varmı..???
mont ve kask takmasan olmuyor ince giyinsen düşünce çiziliyorsun
bi önerisi olan varmı..??
(''endro al veyadüşük cc motor al ''geyiği olmaz umarım..)..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Görüşme düzenlemişsiniz katılamadım offfff yaaaa
En çok isteyen de bendim
Bu aralar işler çok yoğun ancak gece oturabiliyorum pc başına
Arkadaşlar bu arada ABS fren sistemi hondanın yaratıcısı vs... tarafından değil bosch tarafından geliştirildi
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
arkadaslar 600rr ların takım çantası var..peki olakı yolda herhangi bir anahtar lazım oldu..takım cantasının dışındakı granajı nasıl sokucez bilen varmıı..?
@ kozalak
sorun biraz bana tuhaf geldi. anladıgım kadarıyla cevap vereyim;
eger takım cantasında grenajları sokecek anahtarlar varsa (alyan vs.) rahatlıkla grenajı sokebilirsin.
(motosikletinin kullanma klavuzuna bak orada grenajların bağlantılarını gösteriyor. misal, kuyruk grenajı için 1000rr'da koltugun altındaki vidaları felan açacan.)
not: sizin ve motosikletinizin iyiligi açısından motosikletinizin kullanma klavuzuna bakmadan motosikletinize müdahale etmeyin.
Yukarıda resimlerini gördüğünüz bu alet cebiniz de bile taşıyabileceğiniz boyutlarda olup, tam bir teknoloji harikasıdır.
Neredeyse motoru dağıtabilecek kadar fonksiyonel bu aleti herkese tavsiye ederim.
Ama bu bile büyük, ben sadece tek bir grenaj sökecem diyenler için yukarıdaki tip anahtarın teklisini almak da yeterli olur.
CBR için alacağınız alet (5) numaradır.
Müsadenizle ben kaçıyorum.
Konular birikmiş.
Diğer topiclere gidip,
Biraz geyik yapayım.
işte sorun orada granajı sokmek için en azından tornavıda gereklı oda takım cantasında..mesala motor su kaynattı ve su eksıldı işte ozaman sağ granajı açmak gerekiyor..boyle bır durumda ne yapabiliriz acaba
evet almak lazım.nerden alıcaz patriote fransa danmı? saka saka takım satanlarda vardır mutlaka..işte belkı coğu motorcu bılmıyo bu konuyu ..takım cantam var dıyo ama cantaya ulasmak ıcın takım yok.
Sorun sadece grenaj sökmekse buna da gerek yok.
Yukarıda yazdığım gibi;
Bu altıgen anahtarların tek satılanları da var.
CBR için (5) numara tek anahtar yeterli.
bende burdayım arkadaslar...herkese slmlar!
açalım bari cidden dragonball kardeşliği şeklinde....
şekil bi makinaymış
bu aralar direksiyon amortisörü hakkında bilgi toplamaya başladım. istanbulda hangi markalar mevcut bir fikri olan varmı. benim bildiğim bir tek supermoto'nun sattığı öhlins marka var. bildiğiniz başka markalar varmı varsa hangi firma getiriyor. paylaşırsanız sevinirim.
bu arada supersport'a yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
arkadaşlar yeni racing alacam ama herkez gözümü korkutuyo bide bu şimdi motorun yakması çıktı bu racinglerin eksileri ve artılarını birisi söyliyebilirmi lüften
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)