Yok tam tersi, en büyük destekçim, genelde en ortak fikirlerde buluştuğum kişidir BBRR, diğerleri kesiyorlar önümü...
Bu arada harf hizmetim, hakettiği değeri gördüğüne göre, ben de klavyem için şöyle bir Fransız M'si isteyecektim...
Olay yerini temizleriz...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
El yazisi o yahu.
Senin burda ne isin var Olcan?
Karsi mahallede Metehan moderatorleri dovuyor.
Yetis...;
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Ben anlamam, o kadar harf verdim, bir tanesi mi esirgeniyor şimdi benden... Yalnız ilk defasında ve tırt bir mouse'la hiç fena yapmamışım, takdir ettim kendimi
O sabah gazı, her sabah gazı olan, çıkarıyor rahatlıyor, 3 vakte sakinleşir...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Boy Mehmet senden bir tane daha buldum pP
http://www.facebook.com/profile.php?id=1847665328
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Vay çapkın vayy demek kenan kod adını kullanıyo.
S1000RR
"Welcome to planet power"
sloganiyla 5 Aralikta Fransa'da satisa çikiyor.
Bu bir tarafi baska,bir tarafi daha baska acaip makinanin satis fiyati
15900€
Vatana millete hayirli olsun.....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
selamın aleyküm lem mert :D herkese slm
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bendeki arrow marka 10 ayarlı damper.. şehir içi ve 90-120 hızlarda viraj yapıcaksam en yumuşaktan 4 kademe sertte sabit duruyor hep.zırt pırt oynama çabuk bozarsın. +200 hızlarda seyir etceksemde bir kademe daha arttırıyorum 5 te. risk alıp +200 lerde öndekini yetişcem geçcem derdindeysem 6 kademe sertte yeterli çünkü kontrayı yapıştırmaya mecalin kalmıyor gidon sert oluyor bana yeterli hiç 7 ye almadım ve üstüne almadım viraj işi sakata geliyor en fazla 6 derecede bile kontra yapmak zor belki 6 bile çok ama güvenemiyorsunki yola
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
636'nın denge topuzlarına da maşallah demek lazım: Maşallah.
mehmet sanal aleme el altından feyk üyelikler veriyor ki popüleritesi artsın; ah seniii
orjinal denge topuzları değiştirmedim bilerek rizoma da almıştım duruyor öle çünkü bi işe yaramıyor titreşim önleyici içi lastikli değil. safi gösteriş bana icraat lazım
ben sezonu kaptmışken parca parca motoru modifiye etmek istiyorum sizce 600rr hangi eksoz daha iyi yakışır ben akrepi begendim ama diger fikirlerede acıgım ama resim olursa sevinirim cok şeymi istedim ne
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bathucum makinan yakıyor evde lastik yakmıyon dimi gaza gelip...nette bi vido vardı herif evde lastik yakıyodu...tam serserilik yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)