Kamera sistemini sadece gittiğin yolu kaydetmek için kullanabilirsin , diğer yandan kullanışsız bir sistem.
Kamera sistemini sadece gittiğin yolu kaydetmek için kullanabilirsin , diğer yandan kullanışsız bir sistem.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Nası yani
Ama ben böyle bir sistemi gittiğim yolu çekebilmek için isterdim...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[QUOTE=patriote;540043]Sana da merhaba. Eğer sportive bir motoru şehir içinde kullanmak için alacaksan alma derim çünkü hararet gerçekten problem ve aynı problem 600cc de de var.
Önerileriniz için teşekkür ederim.İlk olarak benim motosikleti değiştirip biraz daha bindikten sonra kawasaki er-5 düşünüyorum biraz racelere alışmak için ondan sonrada onümüzdeki 1-2 sene içinde race almayı düşünüyorum tabi malum tecrübe edinmek gerek Aşagı yukarı 3 senedir motosiklet kullanıyorum. Geçmiş sayfalarda lastik konusu konuşulmuştu Bunu gibi race tipi motorsikletlerde daha dikkat edilmesi gereken ne tür konular var bunun gibi diğer motosikletlerden farklı olarak Tecrübeli biri olarak ben ve benim gibi meraklı arkadaşları bilgilendirirseniz sevinirim tüm ss kullanıcıları .
@cancagliyan
Bahsettiğin makinanın racing makinalarla uzaktan yakından ilgisi yok. ER-5 ten sonra racing kullanırım diyorsan bence yanlış seçim yaparsın. 250cc olmasına rağmen Hyosung GT-250R al derim. O biraz racinge daha yakın bir model. ER-5 500cc olmasına rağmen çok güçsüz ve dengesiz bir motordur.İlk olarak benim motosikleti değiştirip biraz daha bindikten sonra kawasaki er-5 düşünüyorum biraz racelere alışmak için ondan sonrada onümüzdeki 1-2 sene içinde race almayı düşünüyorum tabi malum tecrübe edinmek gerek
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Kawasaki ER5 ve benzeri motosikletler, Avrupada ehliyet kurslarında motosiklet kullanmayı öğretmek için kullanılıyor.
Bu motosikletten race türü bir motosiklete geçiş yapmanı tavsiye etmem.
Benim tavsiyem aşağıda resimlerini gördüğün motosikletlerin modelleri ile ilgilenmen ve bayaaa bi kilometre yapmandır.
Kawasaki
Yamaha
Suzuki
Honda
Tabii resimlere bakıpta bunları tavsiye ettiğimi düşünme ben örnek olsun diye koydum. Bu tür motorlarda mümkün mertebe küçük hacimle başlamak iyidir.
Eğer ben yeni başlıyor olsaydım, Kawasaki ile başlardım.
Denge konusuna gelince Boy arkadaşımızın senin için bulunduğu tavsiyeye katılıyorum ama her sürücünün de bir sürüş karakteri var.
Örneğin ben pistte dengeli bir motoru sevmiyorum. Motor mümkün mertebe dengesiz olursa istediklerimi gerçekleştirmem daha mümkün oluyor.
İleride kullandıkça sen de kendi tekniğin ve sürüş kabiliyetine uygun motoru seçeceksin. Tabii kullanım amacında önemli.
@patriote
Arkadaşım Yamaha FZ1'in yarış motorundan çok farkı yok. 150hp gücündeki bir motor en az yarış motoru kadar tehlikeli. Bence yarış motoruna geçmeden önce, yarış motoru ile uzaktan yakından ilgisi olmasa da en azından yarış motoru karakteristiğini anlayabilmek açısından Hyosung GT-250R gibi bir motor seçmek doğru olacaktır bence.Benim tavsiyem aşağıda resimlerini gördüğün motosikletlerin modelleri ile ilgilenmen ve bayaaa bi kilometre yapmandır.
bende boy'a katılıyorum hyosung bence çok iyi bir başlangınc motoru, bende herkese onu tavsiye ediyorum. karakter olarak supersportlara en yakın onu buluyorum. patriote sana bu konuda katılmıyorum kawasaki z750 ,Fz1 gerçekten sıkı makinelerdir. onlarla başlamak bence sağlıklı olmaz.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
diye yazmış patriot nick'li arkadaşımız.Tabii resimlere bakıpta bunları tavsiye ettiğimi düşünme ben örnek olsun diye koydum. Bu tür motorlarda mümkün mertebe küçük hacimle başlamak iyidir.
bu arada haftaya hava nasıl olacak bilmiyorum ama haftasonunu degerlendirmek lazım. haftasonu yagışsız olacakmış hava.
bencede bu aralar buluşabiliriz, haftaya iyice bozulacak havalar.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Arkadaşlar bu Pazar hava güzel olursa bir buluşma yapalım ne dersiniz?
pazar boşum . ben varım
Bende varım
Tamamdır o zaman Pazar günü buluşuyoruz. Hava güneşli olacakmış. Tüm SS'çiler davetlidir! Buluşma ile ilgili detayları aşağıya yazıyorum. Buluştuktan sonra ne yapacağımızı burada konuşup karar veririz.
Tarih : 07 Ocak 2006 Pazar
Saat : 10:00
Yer : Fenerbahçe Tesadüf Cafe
Saat 10 güzel... Kahvaltı edelim birlikte... Ama tesadüf nere? Tesadüfen bulmamızı beklemiyorsun heralde boy?
Arkadaşlar önerileriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim.
@GorkeM
Fenerbahçe'de kime sorsan gösterir. Zaten ufacık yer Fenerbahçe dediğin. Ancak şöyle bir detay vereyim. Buluşma oturup sohbet etmekten ibaret değil, büyük ihtimalle motorla biryerlere gideriz, o yüzden motorlu gelseniz iyi olur.Saat 10 güzel... Kahvaltı edelim birlikte... Ama tesadüf nere? Tesadüfen bulmamızı beklemiyorsun heralde boy?
walla bende katılmak isterim ama 4 tekerlekle yetişebilirmiyimki ama ben yetişirim bee
Acımadıki, acımadıki
ben ordayım. erken olması daha ıyı , günü öldürmeyizz. bol bol gezeriz
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)