en fazla ara bu oldu herhalde. 12 gündür bir şey yazılmamış.
hava bugün çok güzel gözüküyor. muhtemelen akşam çıkarım. düşünen varsa buraya yazsın.
bu arada lastigi yıkamanın yol tutuşuna olumlu veya olumsuz bir etkisi olur mu?
en fazla ara bu oldu herhalde. 12 gündür bir şey yazılmamış.
hava bugün çok güzel gözüküyor. muhtemelen akşam çıkarım. düşünen varsa buraya yazsın.
bu arada lastigi yıkamanın yol tutuşuna olumlu veya olumsuz bir etkisi olur mu?
Ben düşünüyorum da sizlere yetişemem 250'likle
bende geldim
ZXR-750, ilk aşık olduğum motordur
Kazasız belasız binersin umarım *umut_v6*"
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Hoşgeldin...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Öncelikle herkese merhabalar.
Bazı sorularım var umarım cevaplarsınız...
1) Yarışçı olabilmek için hangi yolları izlemek lazım?
2) Kaç yıllık tecrübe sonucu yarışçı olunabilir?
( süper sport kullanıcıları topici olduğu için sorularımı burda sorma gereği duydum. )
Samet Bahtiyar
@smtbhtyr,
güzel motosiklet kullanıyor olman lazım. yarış teknikleri hatasız uygulayabildiginin farkında olman lazım.
bedensel kondisyona sahip olman lazım, yorucu bir iştir.
herşeyden önce bu işe başlamak için finansal destege sahip olman lazım yani paran olması lazım.
125 cc veya 250cc'den yarışmaya başlarsan senin için maddi açıdan daha makul olacaktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bende aranıza VAN dan katıldım 2003 yamaha r6 ile...
bu nasıl bir plotajdır valla tebrik ettim kendisini.....
youtube izlemek için tıkla(linkteki programı kurun k-v tunnel proxygenie vs. gibi saçma sapan sitelerden girmekten kurtulun...)
[B]uǝǝɹƃ ǝʌıl[/B] :cat:
Ducati pilotu üç defa şampiyon Bayliss ve takım patronu Tardozzi'nin yüz ifadeleri herşeyi anlatıyor
Bu arada pilot Dünya Superbike Şampiyonası'nda mücadele eden Ryuichi Kiyonari. Kenan'la 2008 sezonunda aynı takım/motorla yarışmışlardı. Bu seneki dereceleri malesef geçen yılkiler kadar iyi değil.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Aslında bu başlık en az 4 ana katagoriye bölünür...
Yarışçılar
Apaçiler
Gazcılar
Kafeci tikiler
Bir ve üçe sesleniyorum, önümüzdeki hafta içi bir akşam otobandan sapanca yapsak kimler gelir?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
CBR125R'dan sora 2006 600rr ile birlikte yollara devam ediyorum...Bilmeyenler için öğrenim için (İTÜ) senenin büyük bir kısmını İstanbul'da geçiriyorum...
Yeni 600rr'ımdan bi kaç bilgi vermek istiyorum...Çok yakın bir arkadasımdan aldım 2ay kadar oldu...
Komple akrepovic karbon egsoz
Power Commander
Dyno-jet
Dereceli egzantirik
Hyper pro direksiyon amortisörü
Diablo Super Corsa Lastikleri
45'lik arka dişli ve DİD yarış zinciri
Şimdilik aklıma gelenler...
Ufak ufak çalışmalara başladım.Bana da yardımcı Geçen sene Bulgaristan Pleven'de 1000B'de 3.olan Hüseyin Harputluoğlu oluyor.Sağolsun hiç bir türlü desteğini esirgemiyor teorik pratik mekanik...Aranızdan bazıları Hüseyin abiyi tanıyorlar...
Açıkçası son hız meraklısı olmadığımdan dolayı 600rr tam istediğim tepkileri veriyor.Viraj yapmayı her zaman sevmişimdir ama bununla viraj çalışmalarına başladığımdan beri kendimi daha mutlu ve huzurlu hissediyorum.Hafifliği ve rahatlığı en çok cezbeden tarafı zaten...Mekanik olarak yapılan modifikasyonların da ayarlamaları yapılmış hiç biri boş boş durmuyor yerinde...
24-25-26Temmuz'da sanırım Körfez'de yarış var orada görüşmek üzere...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)