MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Şubat 2009, 13:49
varda kısa devre yaparsa gösteriyo
Reklamlar
-
17 Şubat 2009, 14:10
RoMe0 adlı üyeden alıntı
yoktur AMa Getirttirilir zannedersem
Madem Geldik Sormadan GitmieLim 600 F in Artı Ve Eksilerini Kısa Ve Öz Anlatabilicek Bi Arkadaş Varmıdır ? Dreamdark La Görüşücez qerçide
Görüşmeden Önce Bi Soriiim Dedim
Görüş bakalım Dreamdark' la, sen benden gizli arkamdan iş çevir bakalım
Şaka bir yana, eksi olarak sayabileceğim pek birşey gelmiyor aklıma. 4 silindirli, 600cc, 109 hp, 14,000 RPM devir çeviren bir motor, performans olarak oldukça yeterli. Kullanımı yumuşak, dengeli ve rahat bir motor; amortisörler de aynı şekilde. Yine gidon pozisyonu ve selesiyle daha az yorucu ve artçı için de rahat sayılır. Grenajları ve aerodinamiği sayesinde yüksek süratlerde de güvenli kullanım imkanı, iyi tutan frenler. Bol yedek parça ve en önemlisi sağlamlığı ve motor kalitesi ile kendini kanıtlamış, seni hiç üzmeyen bir motor. Yağını koy ve git, bakımlarını aksatma yeter. Hiçbir kronik problemi yoktur.
-
17 Şubat 2009, 14:15
f lerde bildiğim kadarıyla bi egzantrik gergisi sorunu var kronik olarak, o da garantiden değiştirilip çözülüyor.
-
17 Şubat 2009, 14:19
dreamdark adlı üyeden alıntı
Görüş bakalım Dreamdark' la, sen benden gizli arkamdan iş çevir bakalım
Şaka bir yana, eksi olarak sayabileceğim pek birşey gelmiyor aklıma. 4 silindirli, 600cc, 109 hp, 14,000 RPM devir çeviren bir motor, performans olarak oldukça yeterli. Kullanımı yumuşak, dengeli ve rahat bir motor; amortisörler de aynı şekilde. Yine gidon pozisyonu ve selesiyle daha az yorucu ve artçı için de rahat sayılır. Grenajları ve aerodinamiği sayesinde yüksek süratlerde de güvenli kullanım imkanı, iyi tutan frenler. Bol yedek parça ve en önemlisi sağlamlığı ve motor kalitesi ile kendini kanıtlamış, seni hiç üzmeyen bir motor. Yağını koy ve git, bakımlarını aksatma yeter. Hiçbir kronik problemi yoktur.
işte o Snn makinei ve lijolunanın makinei qördüğümde yazdıııım msj Arkandan işçevirmeq diil yau :p Mt ye yaqışmaz maksat kapasitemizi yükseltmek bilgi edinmeq
GKN adlı üyeden alıntı
f lerde bildiğim kadarıyla bi egzantrik gergisi sorunu var kronik olarak, o da garantiden değiştirilip çözülüyor.
mjxx şekerim saols
-
17 Şubat 2009, 14:22
GKN adlı üyeden alıntı
Gökhan bunu ilk defa duydum kanka, neyseki ben yaşamadım şu ana kadar böyle bir sorun. Belli bir km.de fln olan birşey mi bu?
RoMe0 adlı üyeden alıntı
işte o Snn makinei ve lijolunanın makinei qördüğümde yazdıııım msj
Arkandan işçevirmeq diil yau :p Mt ye yaqışmaz
maksat kapasitemizi yükseltmek bilgi edinmeq
Tabiki, takılıyorum bakma sen
-
17 Şubat 2009, 14:28
-
17 Şubat 2009, 16:01
-
17 Şubat 2009, 17:09
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
valla dostum 15000 nakit param vardı sonuna kadar verdim rr ı aldım
cefa cekilmeden sefası sürülmezmiş
tabiki senin düşüncen çok güzel ama, benim fırsatlarım imkan vermedi buna...
En güzelini yapmışsın hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan
-
18 Şubat 2009, 09:29
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Ya Bu arada Şöyle Bi durum Var
Sanırım F Yalan Oldu Bnm için F i aldım Dielim Kenara Hiç bi Canlı Kalmio :( Buda En Ufak bi Arızada KAzada belada allah göstermesinde Sıkıntıya Düşmeye Sebep oluyo Alıpda ikigün sonra Sıkıştım die Satmak Koyar bana :( Oyüzden 8,000 e Bi Zx 250 r buldum Sanırım onunla işi Halledicez en Azından Kenara Köşeye bi Kaza Bela Parası Ayrılmış olucak buda Kafamı Rahat Sezonu Geçirmemis Sağlicak Gerçi o Ayırdıım canlıyıda Zmoto Çiğ çiğ Yer ama En azından Güvence SAğlio
Hayırlısı olsun, bence de kafan nasıl rahat olacaksa o şekilde hareket et. İleride biraz daha birikimin olur, 4 silindir bir makina da kullanırsın. Zamanla rayına oturur herşey.
-
19 Şubat 2009, 21:46
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
19 Şubat 2009, 22:09
aYe adlı üyeden alıntı
Yamaha R1 ve Honda CBR1000RR'ın 2009 modelleri MCN tarafından karşılaştırılmış.
Aslında karşılaştırmadan ziyade bu video'nun detayları dikkatimi çekti...
Sürekli yazılır ya "diz koyma bir pist tekniğidir" bu video da diz konulan yerler pist mi?
Bir diğer dikkatimi çeken nokta test sürücülerinin kötü oluşu, sollama yasağı olan yerde sollama, hatta viraj alırken karşı şeride geçen diz, motor v.s.
Bu kadar kötü sürücülere 2 modeli test ettirmek ne kadar etik, onuda geçtik MCN gibi bir ticari marka trafikte kuralları resmen ihlal etmesine rağmen bu görüntüleri nasıl test haberi olarak yayınlıyor.
Bizdeki olumsuzluklara avrupa doğru örnek olarak verilir, bunlar nedir avrupa apaçisi mi.
Sonuç ne çıqmış
-
19 Şubat 2009, 22:11
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Sonuç ne çıqmış
Bunlar apaçi bunların sonucu beni bağlamaz.
-
19 Şubat 2009, 22:13
bu TestLeri YapıcaK bi enstitü Kurucam Sırf Tercüme Sorunu kaLmasn die
-
20 Şubat 2009, 10:07
aYe adlı üyeden alıntı
Sürekli yazılır ya "diz koyma bir pist tekniğidir" bu video da diz konulan yerler pist mi?
Bir diğer dikkatimi çeken nokta test sürücülerinin kötü oluşu, sollama yasağı olan yerde sollama, hatta viraj alırken karşı şeride geçen diz, motor v.s.
Bu kadar kötü sürücülere 2 modeli test ettirmek ne kadar etik, onuda geçtik MCN gibi bir ticari marka trafikte kuralları resmen ihlal etmesine rağmen bu görüntüleri nasıl test haberi olarak yayınlıyor.
Bizdeki olumsuzluklara avrupa doğru örnek olarak verilir, bunlar nedir avrupa apaçisi mi.
tek laf derim 2009 lar beş para etmez uzay çağı hesabı mundar ettiler motorları
-
21 Şubat 2009, 15:24
"So this morning , we were convinced that the fireblade is the best"
Bu cümle çok hoşuma gitti.
Testten anladığıma göre Fireblade çok daha kullanıcı dostu. Tüm devirlerde verdiği tepki çok pürüssüz. Kullanımı kolay ,hafif ve güçlü.
Yamaha ise daha atak. 2 zamanlı gibi çalışan bir motora sahip. Kullanımı daha zor. Eğer işi biliyorsanız kullanmanız gereken bir motosiklet.
Motor olarak baktınız mı işe , test birincisi yeni R1.
Kendimize uyarlarsak bu testi , motosiklet eğitimi bile almadan SS üzerine tırmanıp kendini Rossi zanneden bizler için , en iyi seçim Fireblade...
-
24 Şubat 2009, 11:51
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aYe adlı üyeden alıntı
Profesyonel arkadaşların sesi çıkmıyor, nedir bu caddede diz koyma v.s.?
Konu R1 mi 1000RR mı değil, videoyu neden eklediğim altında açık açık yazıyor.
Ben eğitim şart bunlar cadde değil pist tekniği diyen uzmanlardan yorum bekliyorum...
-
24 Şubat 2009, 22:08
MERHABALAR..
bende geldim sonunda..uzun zamandır sitede gözlemdeyim ama üyelik için hemen olaya girişmedim.bende ehliyetini alıp cebine koymuş, bir iki aya ybr125 almayı kafaya koymuş,akıllı uslu bir bayan kullacı olarak siteye müsadenizle dahil olmuş durumdayım..ilerideki forumlarda yardımlarınızı şiddetle bekliyorum..hele bir forumları gezeyim göreyim..çok sorum var çoookkk
eyvallah..
-
26 Şubat 2009, 11:57
aYe adlı üyeden alıntı
Profesyonel arkadaşların sesi çıkmıyor, nedir bu caddede diz koyma v.s.?
Konu R1 mi 1000RR mı değil, videoyu neden eklediğim altında açık açık yazıyor.
Ben eğitim şart bunlar cadde değil pist tekniği diyen uzmanlardan yorum bekliyorum...
prof yap bizi aye
-
26 Şubat 2009, 14:19
-
26 Şubat 2009, 15:37
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler