Arkadaşlar, bizim Cumartesi buluşması ne oldu? Kimseden ses soluk çıkmıyor...buluşuyor muyuz? yer saat tamam mı? ses verin huuuuuuu
Arkadaşlar, bizim Cumartesi buluşması ne oldu? Kimseden ses soluk çıkmıyor...buluşuyor muyuz? yer saat tamam mı? ses verin huuuuuuu
[B]In order to be old & wise, you have to be young & stupid first[/B]
Ben dedim , zaten gelmişim İstanbuluma , ben gezmeyeyim de kim gezsin?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hava kuru olursa olur
mekanı ve zamanı da kesinleştirelim.
mekan: kahve dünyası olsun
zamanı da baz arkadaşlar hafta sonu talebinde bulunmuşlar. zamanı çok geç kalmadan kararlaştırın ki insanlar kendilerini ona göre ayarlasınlar.
Cumartesi günü hava güzel olacakmış. Ben daha önce hava tahmini vermiştim. Şu anda bir daha baktım, Cumartesi parçalı bulutlu/güneli 2/7 C, Pazar parçalı bulutlu/güneşli 5/6 C diyor.
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-i...aspx?m=KADIKOY
Bu durumda, eğer herkes için de uygunsa
Gün ve Saat :Cumartesi @ 14:00
Yer : Kahve Dünyası @ Göztepe Işıklar
Boy Allah analı babalı büyütsün.
Haberim olmadı ikizlerden.
Maşşallah diyeyim.
Gözlere takılıp kaldım.
Çok işin var abicim senin.
Maşallah ferfecir bakıyorlar.
Bu arada kazaklar yengenin elinden çıkmamı.
Yoksa bizim müthiş Türk imalatçıları artık sanatsal çalışmalara mı takılıyorlar?
Ayenin sinyal esprisi çok kaliteliydi.
Hakkını vermek lazım.
Buluşma işinde size kolay gelsin diyeceğim.
Ama önümüzdeki Türkiye ziyaretimde, birlikte birkaç saat geçirme fikri beni oldukça heyecanlandırır doğrusu.
Her izinde bir kaç günümü mutlaka İstanbul'a ayırırım.
Belki temmuz sonu ağustos başı bir iki muhabbet yaparız.
O tarihlerde kesinlikle Tuzla'dayım haberiniz olsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
arkadaşlar herkese merhaba siteyi henüz tanımıyorum. buradailan verebilme imkanımız varmı? yradımcı olursanız sevinirim
Valla çok memnun olurum.
Yolunuz biraz uzun amma velakin.
Kenan Sofuoğlu benim burda yarışır.
Hani onuda bahane edip güzel bir SBK gezisi düzenleseniz çok hoş olur.
Avrupa'da yaşayan gurbetçi ve de aynı zamanda motorcu arkadaşlar burayı ezberlediler.
İsterimki Türkiye'de ki motosiklet tutkunu arkadaşlar da gelsinler, görsünler buraları.
Motosiklet cennetinde yaşıyorum.
Trafiğinden tut, insanların sürüş stiline kadar büyük bir etkisi ve yaptırımları olan bir motosiklet cenneti.
Bazıları buraya Fransa diyorlar.
Evim ve yüreğim geniştir.
Beklerim.....
Buradan ilan verebilme imkanınız var.
Fakat biz buraya ilan vermeye değil de bir şeyler paylaşmaya gelenlere daha nazik davranıyoruz.
Kalbinizi kırmak istemem ama sahibinden com gibi siteler satış için daha elverişli.
Bu nedenle oralara bakmanızı tavsiye edeceğim.
Ama yok ben takılacam buralarda diyorsanız hoşgeldiniz....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Buyrun sizi buraya alalım.
Satmak İsteyenler
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
@coq
Sağolasın abicim, eğer benim küçüklüğüme benzerlerse ayvayı yedik, üç kişi baş edemiyordu biz iki kişi ikisiyle nasıl baş ederiz bilmiyorum. Şimdilik işler yolunda, bir sorun yok. Kazakları annem ördü, kadın saykoya bağladı, devamlı birşeyler örüp kargo ile yolluyorBoy Allah analı babalı büyütsün.
Haberim olmadı ikizlerden.
Maşşallah diyeyim.
Gözlere takılıp kaldım.
Çok işin var abicim senin.
Maşallah ferfecir bakıyorlar.
Bu arada kazaklar yengenin elinden çıkmamı.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Coq, teşekkür ederim.
Bugün hava maşallah arkadaşlar, boşverin haftasonunu hadi akşam buluşalım
Hadimesenizde ben motorla sağa sola gazlıyor olacağım, yoksa çatlamak üzereyim, motoruyla çıkan olursa arasın beni buluşuruz.
Emer sigorta'nın daha önce forumda reklamı verilmişti, benim motorumun kaskosu vardı ama 2 tane jeep'e çok uygun fiyatla bu firmadan kasko yaptırdım.
Az önce Ercüment(emer sigorta) beni aradı, acilen 5 tane SS makineye kasko yapması lazımmış, pazarlık yapınca çok çok uygun fiyatlar çıkabiliyor.
Kaskosu olmayıpta düşünenler varsa çok iyi bir fırsat olabilir.
Bu arada poliçeleri başakgrupama mı ne öyle bişiyden kesiyo.
Boy, abicim şu benim arka kuyruktaki haç şeklindeki plakalığı tarumar etmek istiyorum, hacı babam çok kızıyo.
Sultanbeylide bir arkadaşın vardı, bu kuyruk altı kapakları imal eden çocuk, bir zahmet bana onun telefonu lazım.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Valla soğuğa kışa inat biz bugün buluştuk arkadaşlar...ben, Murat, Mert, Gürkan ve Hakkı Mehmetçik Vakfı Opet'de buluştuk. Çaylarımızı içtik, yemek yedik, yoldan geçen Yalova motocularını çevirdik Sonra onlara Eskihisar'a kadar eşlik ettik ve günü Kızıltoprak Kahve Dünyası'nda "Capuccino'lu Sahlep" içerek noktaladık...Güzel bir gündü, tüm arkadaşlarıma teşekkürler...Gerçi ben arkadan nal toplayarak geldim VFR'yle ama gezi pek keyifliydi...Cumartesi görüşmek üzere...
Güzel buluşmaydı, çapiçinolu sahlepe de hasta oldum, cumartesi de içelim.
Yok yok dostum nal felan toplamadın, bariz sende apaçisin.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
bensiz gazlayın çakma gazcılar sizi, sorucam hepinize teker teker
GKN MOTORS
Evet yaw...cumartesi de içelim o sahlepden...içimi ısıttı
Yaw ne apaçiliğimi gördünüz be...sakin sakin VFR'mizi kullandık, size yetişmek ne mümkün kardeşim, otobana çıkında yasladınız 280-290 allah ne verdiyse...Allahtan lastik izleri vardı da yolu bulduk neyse ben bilahare gösterecem Mert'e o "silme"yi bi silicem onu Hakkı'nın 1000RR'ı gibi pırıl pırıl olacak R1'i
Kimseye zararmızı yok kardeim kendi halimize çalışıyoruz işte
Soğuk felnadı ama güzel bi akşam oldu
GKN kulaklarını çınlattık merak etme canım almadı gitti dedik şu makınayı arıcakdık senide nese bidahak sefere inş
Abi o seleplerin fincanına kafam takıldı benimm
gelçi kavonoz desek daha mandıklı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
@aYe
Hani sizin Halis abiyle bana yaptığınız muhabbette ağzınıza aldığınız isim vardı ya, "Evren" işte o Sultanbeyli'de dükkanı olan çocukBoy, abicim şu benim arka kuyruktaki haç şeklindeki plakalığı tarumar etmek istiyorum, hacı babam çok kızıyo. Sultanbeylide bir arkadaşın vardı, bu kuyruk altı kapakları imal eden çocuk, bir zahmet bana onun telefonu lazım.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)