Toplanma fikrine ben de katılıyorum. Bağdat caddesi civarlarında olabilir.
Toplanma fikrine ben de katılıyorum. Bağdat caddesi civarlarında olabilir.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Herkes için de uygunsa bu pazar olabilir bence toplanma işi...Göztepe Işıklar'ın ordaki Kahve Dünyası mesela... 11.Ocak.Pazar - Saat 14:00 nasıl??
Abi perşembe günü hava sıcaklığı 9/4 ve güneşli , cumartesi günü bulutlu ve 5/-4 ve güneşli diyor...buluşmayı cumartesi yapıp motorlarla mı gelsek ne etsek?
[B]In order to be old & wise, you have to be young & stupid first[/B]
Cumartesi-Pazar bana uyar... Hoş pazar günü bir planım vardı sanki ama neydi unuttum
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Valla arkadaşlar haftasonları neredeyse günün tam zamanı aşağıdaki canavarlar ile uğraştığımdan genelde hiç vaktim yok. Ancak belki bir saatliğine kaçıp hem azıcık gazlarım, hem de tanışmadığım kişilerle tanışırım. Havanın yağışlı olmadığı bir günü ve saati seçerseniz sevinirim.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Meteorolojiye göre bu cumartesi hava güzel görünüyor...cumartesi buluşalım abiler, (varsa) ablalar
[B]In order to be old & wise, you have to be young & stupid first[/B]
yine mi kahve dünyası ? 2006'dan beri bıktım artık ya
şaka bir yana kahve dünyası falan farketmez. yerler ve hava kuru olsun yeter.
kahve dünyası şart değil benim ağzımdan çıktıda baktım her buluşmada oraya gidilmiş o yüzden gelenektir bozmiim dedim. Her yer olur farketmez. Ama hafta içi olmasın 22:15'te döndüm işten eve daha yeni yemek yedim gece 2-3 kadar daha çalışıcam sabah kalkıp işe gidicemm offff....!
Bu arada honda'ya mail attım ama sallamadılar ( evin duvarına atsam cevap gelirdi en azından eko yapardı ) Şu Cbr limited edition tr'ye gelecek mi? Bilgisi olan var mı?
@boy
allahım ne güzel bebekler onnar öyle yirim ben onları. Allah bağışlasın abi analı babalı büyütmek nasip etsin. çok şekerler...
it's just living and leaving::145::
Konu hakkında hiçbir bilgim olmamasına rağmen kesin olarak söyleyebiliyorum ki limited ediyşın mimited ediyşın gelmez. Her sektörde olduğu gibi motosiklet sektörünün durumu da pek iç açıcı değil. Honda'nın Abs'yi getireceği bile mechul iken , limited'ler hiç gelmez.
Keske bende Türkiye'de olsaydim mutlaka katilirdim. Sizlere hos vakitler gecirmenizi temenni ediyorum.
Phoenix Avrupa'da satılmayan bir renk seçeneği. Amerikada piyasaya sürülüyor. Bu yüzden gelmeyecek.
Hoşgeldiniz Ozcan_Berlin.
ben de gelmek isterdim ama akü ve lsatik sıkıntısı içindeyim.. ve subat ayındaki fuardan temin etmeyi planlıyorum. bu yüzden zor görünüyor benim için.. :(
Honda sinyalleri ne zaman aynalara alacak merakla bekliyorum. Bu arada renk kombinasyonunu güzel buldum. Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.
Bilmediğim bir şeylermi var , yağ yakmakla ne alakası var. amma kafiyeli oldu beeee
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)