yok abi cc yetmıyor buraya yazmaya sekil ssde motor ufak kaldı heheh
yok abi cc yetmıyor buraya yazmaya sekil ssde motor ufak kaldı heheh
bendede aynı sorundan war okan ne yapsak :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
hoş bulduk arkadaşlar
@ultraukala
Powercommander üzerinde bulunan o düğmeler hiçbir işe yaramaz, fantezi sadece. Full egsoz ve powercommander kullanıyorsanız maksimum performans ve motorun düzgün çalışabilmesi için ilk olarak yapmanız gereken şey motoru dinanometreye çıkartmanız ve AFR (air fuel ratio) ayarlarını yapmanız gerekiyor. Bunu yapmadığınız sürece motor düzgün çalışmaz çünkü motorun üzerindeki ECU (halk arasında beyin de denir) fabrika egsozu için ayarlanmıştır.06 model motorumuzda dynojet-power commander-komple akrepoviç karbon eksoz performansa yönelik olarak bulunmakta.Güvenlik içinde hyper-pro direksiyon damperi ve pirelli diablo corsa lastiklerimiz var idi...power commander'ı low'da kullanıyoruz bir dahakinde mid ve high farklarını denediğimizde farkları kendimce anlatmaya çalışacağım...
ZX-636R diğer 600cc motorlar içerisinde daha güçlüdür çünkü motorundaki 36cc lik fark nedeniyle avantajı var. Ancak kıyaslama yapacaksan 750cc lik motorlar ile yapman lazım çünkü ZX-636R 600cc sınıfında değil 750cc sınıfındadır, bu yüzdendir ki dünya standartlarında hiçbir 600cc yarışına giremez, 1000cc lerin yarıştığı Superbike sınıfında yarışabilir. Sana tavsiyem tam olarak kararını vermeden önce deneme şansın varsa kullan derim, artçı olarak hiçbir şey anlamazsın. Motorun performansını, kullanım rahatlığını kıyaslaman adına sürmen şart.AYrıca fikirlerinizi almak istediğim bir konu var...05-06 kasa olan 636'tı?Benim için daha cezbedici.Kullanma fırsatım olmadı çok sefer artçı olarak bindim...Karşılaştırma yapmam mümkün deil.Sizin fikirleriniz neler?Yeni sezonda sahip olmak istediğim bir alet!Fikirlerinizi bekliyorum...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Abilerim Merhaba Ben Ali..sitenize Yeni üye Oldum...benim Bundan Bir Sene önce Skygo Marka Chooperim Var Dı..250 Lik...ben Süper Sport Almak Istiyorumm örneğin Kawasaki Zx-7r Bu Motora Benim Binmem Sakıncalı Olur Mu..yanii Binebilirmiyim..sizlerle Onu Konuşmak Istedim..
@ ZX7R(ALİ)
son motorunun 250cc chopper oldugunu ve yarış motosikletini kullanabilecek eğitiminin olmadıgını düşünürsek; kawasaki zx-7r senin için oldukça tehlikeli bir motor.
aslında bu soruyu soracak kadar bilgin varsa cevabını da kendin verebilmen gerekirdi.
görüntüsü güzel geldigi için yarış motoruna heves etmeyin. kullanmayı bilmezseniz gerçekten çok tehlikeli motorlar.
binemezsin demiyoruz ama daha önce kullandığın tarz motora bakarakta bu motor senin için riskli olabilir diyorum çünkü tepkileri yolda gidişleri 1 olmaz bu motorların sonuç olarak yapabiliyorsan bi ara motor kullan derim öncesinde denge olarak chooper ve racing farklı motorlardır tepkileride farklı olucaktır biri tork üzerine biri beygir canavarlığı üzerine kurulmuş bir yapıya sahipler sonuçta...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
beyler benim biraz yardıma ihtiyacımvar. bir motorsiklet kiralıycam honda cbr600 rr ,dahaönce sdece kursta honda 125 r ve 150 f kullandım yanı tek cıkmak istemiyorum bilenbirileri olursa iyi olur ,trafıkte problem olmaz zaten araba kullanıyorum, ama bu makineyi bilen biri olursa yardımları bekliyorum amacımbu makine nekadar hızlıysada ,yavaş yavaş ögrenmekromaldo_antigoni@hotmail.com
slm arkadaslar,abiler ben siteye yeni uye oldum bendede cbr 125 var pek super sport sayılmas kabul edermısınız
yaw ben buraya neden dalmadım daha önceden
29 ekimde üye olduk anca şimdi yazabiliyom buraya
vaay halimeki 3 sene sonunda ancak alabildim 600F imi şüküüürrrr
herkeze slm yola devaam
selam beyler. benim de sorum Kawacılara:
zx6r 08 ile 09 modeller arasında büyük farklar var mı? yeni modeldeki soba borusu gibi egzoz çok kötü gözüküyor eskiyi begeniyorum bu açıdan. 09daki fuarda eski modeli de satarlar heralde değil mi?
zx6r'ın liste fiyatı benim fark etmedigim bir ara 20600'e düşmüş bu ne zaman oldu? gelecek fuara kadar aynı kalır mı sizce ve hatta fuarda daha ucuza alınabilir mi?
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Slm millet. Geçen pazar rivaya bir arkadaşımla saat akşam 5 gibi gittik. Biz giderken dönen SS kafilesi vardı. Onlar MT den mi acaba? Eğer öyleyse bende aranıza katılabilir miyim?
ilk göz ağrım: Kawasaki ER6F
ikinci göz ağrım: Honda 600RR
bakalım 3ncü ne olacak? :)
@ 507rr,
fotolardan gordugum kadarıyla yeni kasa 2009 zx-6'da manuel öhlins direksiyon amortisörü var. bildigim kadarıyla 2008 zx-6'da direksiyon amortisörü yok.
@equinoxxx,
başlıga hoş geldin.
herkese slm millet :D daha motorum malesef yok ama ins hyo 250 alcam tbi gonul isterki bi r1imiz olsun ama malum kriz fln
o kadarını bilmiyor gibi miyim? supersportları ve streetbike'ları hem ucuzlattılar hem de TL'ye çevirdiler artık. benim merakım da bu olayın ne zaman oldugu zaten
http://www.kawasaki.com.tr/fiyatlar.html
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)