MT Süper Sport Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ekim 2008, 15:25
boy
Oncelikle ben sorunun tam olarak cevabına yonelik acıklama yaptım abi.
Tabiki bunu yasamıs tecrube etmis kisilerin dusuncelerine cok buyuk saygım var.
Kale almıyorsun demissin. Her yazıyı tek tek okuyorum. Ama senin de dedigin gibi sen dustugunde pistteydin ve high side oldun. Bu magmanın sorusunun cevabı degil.
Biliyorum biraz farklı yonden yaklastım fakat sorunun tam cevabını vermek amacım.
Diger yonden kazaların mantık ile acıklanamayacagını ben de biliyorum. Her kosul farklı olabilir. Magmanın sorusu ve benim cevabım biraz mantık dısı. Yani farz etmek... Farzedelim ile baslayabiliriz soruya ve benim cevabıma
Bunun dısında senin ayenin ve coqun dusuncelerine katılıyorum. Katılmasaydım deri mont giymezdim.
Derdimi anlatabildim mi?
Simdi magma nın sorusunu sana da sorayım.
Farzedelim havaalanındasın. 200 ile giderken dustun. Hicbiryere carpmadan asfalt uzerinde durana kadar suruklendin. Uzerinde tulum var? Hayatta kalır mısın?
gass
anakha_turk
Hosgeldiniz
Reklamlar
-
13 Ekim 2008, 23:30
@GorkeM
Simdi magma nın sorusunu sana da sorayım. Farzedelim havaalanındasın. 200 ile giderken dustun. Hicbiryere carpmadan asfalt uzerinde durana kadar suruklendin. Uzerinde tulum var? Hayatta kalır mısın?
Görkem'cim bu çok komik bir soru olmuş Yahu sana hayatta kalma garantisini kim veriyor ki? Daha önce verdiğim cevap değişmeyecek ne yazık ki, havaalanında da düşsen, üzerinde tulum da olsa hayatta kalma şansın %100 değildir. Bu nasıl ve ne şekilde düştüğün ile ilgili. Tek diyeceğim, tulum motosiklete binerken hayatta kalmak adına alabileceğin dünyadaki en iyi önlemdir, başka yolu olsa MotoGP'de kullanırlardı. Yani eğer ben motora binerken kendimi en iyi nasıl koruyabilirim diye sorarsan cevabım "tulum giy" olurdu. Tabi iyi bir tulumun yanında iyi bir kask, eldiven ve bot da giymen gerekiyor.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
13 Ekim 2008, 23:46
boy adlı üyeden alıntı
Tek diyeceğim, tulum motosiklete binerken hayatta kalmak adına alabileceğin dünyadaki en iyi önlemdir, başka yolu olsa MotoGP'de kullanırlardı. Yani eğer ben motora binerken kendimi en iyi nasıl koruyabilirim diye sorarsan cevabım "tulum giy" olurdu. Tabi iyi bir tulumun yanında iyi bir kask, eldiven ve bot da giymen gerekiyor.
2 sayfadır tartışılanın cevabı hepsi hepsi bu kadar işte
-
13 Ekim 2008, 23:54
coq adlı üyeden alıntı
Fakat ölmek istemiyorsanız, vücudunuzun kritik bölgelerini de korumanız gerekiyor.
Mesela göğüs.MotoGP'de Casey Stoner ve Colin Edwards'ın tulumun altına göğüs bölgelerine tek parçadan bir koruma taktıklarını görmüştüm.Sanırım motoGP ve Superbike'da birçok pilot göğüs bölgelerini korumak için benzer teçhizat kullanıyor.
Aynı böyle birşey : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ALPIN...mZ350109244200
coq adlı üyeden alıntı
Ulem belki de öldüm.
Bu durumda sizde çoktan ölmüş oluyorsunuz.
Yani öbür tarafta salakça yazışıyoruz.
Tüh keşke alıştıra alıştıra söyleseydim size...
Teksin
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
13 Ekim 2008, 23:55
GorkeM adlı üyeden alıntı
boy
Simdi magma nın sorusunu sana da sorayım.
Farzedelim havaalanındasın. 200 ile giderken dustun. Hicbiryere carpmadan asfalt uzerinde durana kadar suruklendin. Uzerinde tulum var? Hayatta kalır mısın?
görkem bu sorunun cevabı yok sende biliyorsun :D siz onu bunu bırakın benim gsr600 için gidon amortisörü bakın
-
14 Ekim 2008, 00:19
boy adlı üyeden alıntı
@GorkeM
Görkem'cim bu çok komik bir soru olmuş
Discordian adlı üyeden alıntı
görkem bu sorunun cevabı yok sende biliyorsun :D
Soruyu soran ben degilim Magma yaktın beni
Aslında benim tartısmak istedigim tulumların surtunme dayanıklılıydı ama... neyse artık
-
14 Ekim 2008, 00:37
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
14 Ekim 2008, 11:47
Bakın benim tulum iki kez yüksek süratle taklalar attıktan sonra bile yepyeni. Bulgaristan'da çok sağlam düştüm ama tulum hala iyi durumda, herhalde üçüncü düşmede yeni tulum almam gerekecek.
Çok yüksek çözünürlükte 2009 Honda modelleri...
Arkadaşlar bu kıyağımı unutmayın
http://www.hondaitalia.com/Moto/uff_...to_strada.html
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
14 Ekim 2008, 17:28
aye
Sana almanya yolu gorundu... Bi Hein Geriche yap da topla gel
boy
Saolasın abisi
Su HRC 1000e bayılıyorum...
-
14 Ekim 2008, 19:15
boy Fotoğraflar için gerçekten teşekkürler...
-
15 Ekim 2008, 00:47
Selam Arkadaşlar aranızda yaşlı da olsa motor eraklısı birine yer varmı?
Ben Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan çok eski bir motor severim. Hepinize selamlar.
-
25 Ekim 2008, 12:52
aha da daldım olaya
zx 9r
r1
zx 10 r
her daim Süper Sport
-
26 Ekim 2008, 02:16
Bugün çıtırdan bir teste çıktık 2 arkadas hem alışma hem deneme amaçlı...yeni 600rr'ımızla Bursa otobanın biraz tozunu aldık...Fazla rüzgardan ve maalesef kasklarımızın azizliğinden dolayı fazla yüklenemedik...
06 model motorumuzda dynojet-power commander-komple akrepoviç karbon eksoz performansa yönelik olarak bulunmakta.Güvenlik içinde hyper-pro direksiyon damperi ve pirelli diablo corsa lastiklerimiz var idi...power commander'ı low'da kullanıyoruz bir dahakinde mid ve high farklarını denediğimizde farkları kendimce anlatmaya çalışacağım...
rr'ın en çok sevdiğim yönüne gelince şehir içi kıvraklığı olduğunu belirtmek isterim ama kesinlikle şehir içinde kullanılmaması gerekiyor.2lambadan sora derece ciddi miktarda artmaya başlıyor...Tophane maçka arasında kendi motorum olan cbr125 ile aynı kıvamda kullanabildiğimi belirtmek isterim...DAha önce kullandığım 2000 600f ile 2006 her ne kadar race olmasa da cagiva raptor650 içinde raptorden bile daha kıvrak..600f çok vasat idi..
AYrıca fikirlerinizi almak istediğim bir konu var...05-06 kasa olan 636'tı?Benim için daha cezbedici.Kullanma fırsatım olmadı çok sefer artçı olarak bindim...Karşılaştırma yapmam mümkün deil.Sizin fikirleriniz neler?Yeni sezonda sahip olmak istediğim bir alet!Fikirlerinizi bekliyorum...
-
27 Ekim 2008, 11:56
ben de gelim bari. henüz motorum bitmedi yola çıkmaya hazır değil ama herlde tutkusu yeter?
-
27 Ekim 2008, 12:46
herkese selamlar.. bnde aranızdayım
-
27 Ekim 2008, 12:58
Bende geldim selamlar. CBR600RR 2007 kullanıyorum.
-
27 Ekim 2008, 13:04
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
deCCaL1234 adlı üyeden alıntı
aha da daldım olaya
zx 9r
r1
zx 10 r
her daim Süper Sport
Hepsi senin mi
sessizsakin adlı üyeden alıntı
ben de gelim bari. henüz motorum bitmedi yola çıkmaya hazır değil ama
herlde tutkusu yeter?
Sen zaten vardın forumda kandırma şimdi
Modifiye ettiğin motosiklet nedir?
alperiz adlı üyeden alıntı
blackpearlRR adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
27 Ekim 2008, 13:08
sessizsakin adlı üyeden alıntı
ben de gelim bari. henüz motorum bitmedi yola çıkmaya hazır değil ama
herlde tutkusu yeter?
alperiz adlı üyeden alıntı
blackpearlRR adlı üyeden alıntı
Mahallemize hoş geldiiz arkadaşlar
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
27 Ekim 2008, 13:36
-
27 Ekim 2008, 14:19
Tesekkür ederim arkadaşlar. Hoşbulduk.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler