annadım, umarıkm kavuşursun bir an önce, bizde bi taylormade sesi duyarız
annadım, umarıkm kavuşursun bir an önce, bizde bi taylormade sesi duyarız
GKN MOTORS
Görkem sağol ama bende zaten 600RR service manual vardı, hatta işyerinde bastım, kitap halinde var
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
elimde bi site var 2007 oncesi her motorun service manueli var nerdeyse ihtiyacı olan varsa
true love..
Drift Religion
Onemli degil , tahmin etmistim
Gsxr'a gelirsek, motosiklet uzerinde cok fazla karbon kullanilmasi bence sadeligi bozuyor. Hele ki parcalarin cogunun sadece kaplama oldugunu dusunursek , bence motoru basitlestiriyor.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
yasaklıymıs sitede galiba ben girdim ama
link burda
true love..
Drift Religion
Bu akşam sağnak altında 60km yol yaptım, baştan aşağı ıslandım, onu dert etmiyorum ama montun arkası kask tamamen çamur oldu, bir an önce almam lazım.
Bu çamurluğun fiyatı hakkında bir bilgisi olan yok mu?
Bir tek honda güngör mü satıyor ki böyle şeyleri, yada bir tek ben mi yağmurda 1000rr kullanıyorum.
Bir parça plastiğe 375ytl bayılmak zorunda kalıcam.
Eveet... Geldik bir geyigin de sonuna Baska geyiklerde gorusmek uzere , hoscakalin , esenkalin.
Konuyla alakasi olmayan mesajlari siliyorum
*olcan benden once davrandi... eee ne de olsa kidemli mod
Sonrasinda konuyla alakali mesaj yaziyorum.
Aye, ne yazikki yurt disindan da getirtsen yine ayni masrafi hemen hemen yapacaksin diye dusunuyorum. Bak mesela asagidaki linkte boyasiz parca fiyati 80$ . Fakat shipping eklersek , yine asagi yukari ayni fiyati bulabilir.
http://www.hotbodiesracing.com/en/pr...2008_cbr1000rr
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sanırsam haklısın Görkem, servise bayılmak en hızlı ve orjinal çözüm gibi, teşekkürler
Sen servise bayil , seninkinden kalip cikarir satariz
Az önce Mustafa'yla(magma) tartıştık, neymiş 200kmh hızla düşüp asfaltta süründüğünde hiç bir yere çarpmasan ve hiç birşey sana çarpmasa dahi hayatta kalmak imkansıza yakınmış, tulumun pek bir faydası olmazmış.
Bense ciddi oranda koruyacağını düşünmekteyim.
Ortalama 150kmh ve üstü hızlarda düşen ve/veya düşenleri gören tanıyan arkadaşların nacizane tecrübelerine ihtiyacım var, yoksa yiyecez birbirimizi.
+ 16
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
tulum korimicak olsa yarışlarda nasıl oluyorda adam 10 dk sürüklendikten sonra ayağa kalkıyor....
bence bu karşı tarafı çürütücek en basit örnek
180 le tekerde kafama geçti motor, bilen bilir..
motoru bostancı denizotobüsü iskelesinin içinden aldılar.. 8000 ytl sırf iskeleye zare vermişim, motoru anlatmaya gerek yok
ben sürüklenip bariyerlerin arasına girmiişim..
üzerimde nolan kask, spool deri mont, bellik ve alpinestars mafsallı çizme vardı, bayaa parçalandılar bende ise sadece küçük 2-3 sıyrık..
bide bilincim gitti 3 saat kadar.. saçmalamışımi, sağa sola salça olmuşum, sarhoş zannetmişler, alkol muayenesi yapmak istememişler yaptırmamışım falan köşe kapmaca oynamışım polislerle, hiçbirini hatırlamıyorum..
tabi kazadan soora bikaçgün kas ezilme ağrısı ve belimde sızlama çektim..
en azından küçük yara izleri dışında hiçbir sakatlığım olmadı..
o süratlerde full koruma patlarsan, düşmesinide az çokk aklında tasarlıyabiliysan biyere çarpmayıp üstünden birigeçmezse muhtemelen kalkıp yürürsün..
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)