ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Beni unuttunuz mu leynnnnn? Bu başlığa yazmayalı bayağı bir zaman oldu... Kendimi hatırlatayım dedim...
@GeCe__
600cc ve 1000cc tüm yarış motorlarına standart lastik için ön 36, arka 42 basılır. Havalar ısınınca biraz daha az basabilirsiniz. Al sana cevapya beyler en çokta 600 f kullanıcıları lastiklere kaç ps vuruyorsunuz her kafadan ayı tel çıkıyor ayar oluyorum
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
beyler nekadar supersporta girer bilmiyorum ama hyo 250 gtr var valla billa yas 20 kendi paramla aldım hehe 3. motorum scooter çin malı chopperdan sonra malum ogrenci cebi hem okuyup hem calısınca anca buna yetti sıradaki hedef suzukı gsxr 600 herkese slmlar saygılar
hosgeldın Mehmet abi
tsk ler boy
bu arada aye kardeş o dediğin yerde yazmyor oraya çoktan baktık zaten
ayrıca yeni gelenler için h.g. diyorum ben pek fazla girmiyorum siteye millet yanlış anlamasında.havalarda soğumaya başladı yazın tadı gitti yaww
bence bilemedin benim motor 95 model sence ordan olabilirmi ?
I can ship the exhaust this thursday. It should get to you by the 18th.
Regards,
Elana Scherr
TaylorMade Racing
7712 Gloria Ave # 3
Van Nuys
CA 91406
818 781 8123
www.racetaylormade.comMuharremcim bak benim yeni egzoz da almanyaya doğru yola çıktıDear MATHIAS BODENBURG,
This ship notification is being sent to you by the U.S. Postal Service at the request of PAUL TAYLOR. If the "Shipped To" address information is not correct, please contact the Shipper.
A package with a Click-N-Ship label created on usps.com containing the following information is scheduled to be shipped on 09/18/2008.
From: Shipped to:
PAUL TAYLOR
TAYLORMADE RACING INC
7712 GLORIA AVE
STE 3
VAN NUYS CA 91406-1802
MATHIAS BODENBURG
MAGMA GMBH KACKERTSTRASSE 11
AACHEN
GERMANY 52072
Type of Service: Express Mail International
Bu madias benim sefgilim oluyo.
Tylor Made egzos mu siparis ettin? Hadi bakalim hayirlisi. Umarim efsane jardine gibi memnun kalirsin...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Valla abi tipi harici herşey süpriz, umarım jardine gibi seside güzel çıkar.
Montajı ve deneme sürüşünü Çiçek(Morrigan) yapacak, bende sesi resmi v.s. çeker foruma koyarım.
Bu arada çaktırma madiası erkek sanıyo
Hocam senlede tanışamadık gitti, bizim madias için bişiler alıcam senin iş yerinden.
Slip-on kivaminda olacagina inaniyorum.
Jardine kadar iyi bir melodi bekleme derim ben.
Ama goruntusu 10 numara.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
tanışırız aye ne demek ne istediğini yaz bana özelden sen bu arada ben kahveye ve fenere çok gidiyorum bu mekanları biliyorsan muhakkak orda görüşmüşlüğümüz vardır
Egzoz bir yana kış geliyor, yağmurlar dolayısıyla da yeni 1000RR'ın en büyük sorunu yine can sıkmaya başladı.
Şimdi sorun şöyle;
Bu 2008 1000RR'ın arka çamurluğu;
Bu da performans çamurluğuymuş, performansa ne etkisi olacaksa;
İkisi arasındaki fark şu performans için sunulan arka tekerin ortasına kadar geliyor, orjinalse neredeyse tekeri hiç örtmüyor arka amortisörü koruyormuş gibi duruyor ama onu bile sudan çamurdan koruyamıyor.
Orjinalde en ufak suya girince sırt ense kask arkası ve botlar aynen rezalet ancak motorla ücretsiz geliyor
Diğeri eski(2007 kasa) 1000RR'da ki gibi tekeri ortaya kadar kapatıyor aynı derecede korusa(koruyacağını düşünüyorum) kafi ancak fiyatı 370Ytl(ohhaa) gibi bir rakam.
Bu nelet ukraynada var mıdır Görkemcim, varsa ne kadardır.
Kesin vardir , ama ayni fiyattadir. Burada da motosiklet luks ulasim araci statusune giriyor. Anlayacagin hersey kazik. Ama subatta almamis olursan fuardan senin icin bakarim. Bulgaristanda olsaydim bulurdum sana ucuza. Bulgaristan yarisi sirasinda bir adam simitci gibi geze geze parca satiyordu ucuza
Bir de yusuf ustaya sor diyecegim fakat 2008 var midir bilemiyorum.
Bu arada o 2008 1000RR'in arka camurlugu
Özelden yazarsam Görkem'in diline düşerim.
Bizzat tanışınca sorcam ben çeşitleri.
İki resimde 2008 ya birisi orjinal birisi performansmış, sayı hataları olsun o kadar.
Nasıl fiyatlar aynı abi, motorlar çok ucuzdu bir sürü link yolluyordun, yedek parçalar mı pahalı?
Yusuf kim? şu maslaktaki grenajcı mı?
Şubat'a kadar almam lazım abi, en ufak suda duş alıyorum yoksa
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)