2009 modellerı bekleyecem, R1 veya suzuki olabilir , ben yenı çıkacak olan R1 çok merak ediyorum. bir kaç resim dolaşıyor ama hepsi sıkı photoshoplar. 2-3 ay içerisinde belli olur.
2009 modellerı bekleyecem, R1 veya suzuki olabilir , ben yenı çıkacak olan R1 çok merak ediyorum. bir kaç resim dolaşıyor ama hepsi sıkı photoshoplar. 2-3 ay içerisinde belli olur.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
2004,2005,2006,2007,2008, yeter bence değişikliğin zamanı geldi 5 sene boyunca temel aynı fakat ufak tefek seyler değişti. bence zamanı geldi.
burdaki sayfadan inceleyebilirsin
http://www.bikepics.com/yamaha/r1/
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Minor değil major değişiklik lazım R1'e... R1 hep aynı R1 oldu...
Aman ZX-10 gibi yapmasınlar da... namı diğer böcek...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
haklısın teknik olrak aslında değişti ama pek farkı yoktu 2006 dan görünüş ve kasa anlamında.
işte sana değişiklik
tabıkı bunlar sadece çizimler gerçek fotolar değil ama 2009 R1 nın farklı olacagına ınanıyorum.
By edy at 2008-07-30
bu resımlerın uzun zamandır ortalarda oldugunu bılıyorum. ben sadece konu oraya geldıgı için bır kaç resım koyayım dedım. renklensın topik dedım. gerçek R1 fotoları sabırsızlıkla beklıyoru. tabı bu arada gsxr1000 modelınınde değişeceği söylenıyor. onuda merak etmıyor değilim. o ıkı motoru gormeden 2009 model motor alınmaz.
Hiçbirinde sinyaller aynada değil... Sinyaller artık aynaya alınacaktır...
En sevmediğim dizayn Zx olsa da , en güzel sinyaller onda bana kalırsa.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hayırlı olsun edy en kısa zamanda isteğine kavuşursun
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
ohhh bee .. içim rahatladı 3 yıl sonra ehliyetimi alıyorum sonra da ufaktan bi ss .. senle ufka doğru gaz açmadan bırakmaa. .
abi motosiklet .net çıkarmasını nerden alıyosunuz eger elinizde varsa fazlada banada verin yyha
sanırım ben en iyi cevabı burada alırım ..
uzun süredir kafamı kurcalayan bi soru var .. ss motosikletler yavaş gittiğinde hararet yapıyorlarmış böyle bişey duydum ..
1.kaçla gidilirse hararet yapar
2.hiç yavaş gidilemeyecekmi şehir içinde ne kadar hızlı gidebilirsinki
3.yavaş gitmen gerekiyo ne yapabilirsin
4.bunun bi çözüm yolu varmıdır
5.diyelim grup sürüşündesin tüm herkes yavaş gidiyo ne yapacaksın
bunlara cevap verebilecek biri var mı
Merhaba Arkadaşlar bende katılabilirmiyim motorumu yeni aldım, forumda SS kullanıcılarını arıyordum ancak bulabildim...
Hosgeldın
ve bende sorumu tekrarlayayım eski sayfada görünmez ..
sanırım ben en iyi cevabı burada alırım ..
uzun süredir kafamı kurcalayan bi soru var .. ss motosikletler yavaş gittiğinde hararet yapıyorlarmış böyle bişey duydum ..
1.kaçla gidilirse hararet yapar
2.hiç yavaş gidilemeyecekmi şehir içinde ne kadar hızlı gidebilirsinki
3.yavaş gitmen gerekiyo ne yapabilirsin
4.bunun bi çözüm yolu varmıdır
5.diyelim grup sürüşündesin tüm herkes yavaş gidiyo ne yapacaksın
bunlara cevap verebilecek biri var mı
Yeni başladım ama cevaplamak isterim, Geçen hafta sonu bende Tekirdağ yaptım motorumla ilk kez..İlk deneyimimden çıkardığım kadarıyla, hala tecrube eksikliğim var
1.sürekl 1. ve 2. vites 30- 40 yaparsan trafikte özellikle hararet hemen 103-106 lara çıkıyor, motoru hemen rahatlatman yani ruzgar alacağı şşekilde en az 75-80 ve üzeri yapman gerekiyor.
2.yani 4 vites 85 -100 git şehir içi trafiğinde kullanıcıya göre değişir, daha yavaş yada daha sakin gitmen gereken yerler oluyor.
3.O zaman yavaş gideceksin gerekiyorsa, ancak hararete dikkat tabi
4.
5.Grup sürüşünde herkes yavaş gidiyor olabilir ama ne kadar yavaş oda önemli herkes SS kullanıcısı ise en öndekinin ve en arkadakinin hızı aynı ise hararetleride birbirine yakın olacaktır diye düşünüyorum
by_moto
1- 60-70'in altında sürekli gidersen hararet yapar.
2- Yavaş gitsen bile 50'nin altına girmeden motoru zorlamadan yavaş gidilebilinir.
3- Fan açar ve soğutma yapılır 100 derecenin üzerine çıkmamaya devam edilir.
4- Yavaş gitmeyeceksin...
5- Grup sürüşüne uymak zorunda değilsin. Gidilecek yere önden gidersin...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)