ALTINCABA
Kawa'nın kitapçığında rodaj bilgileri yazar...
ALTINCABA
Kawa'nın kitapçığında rodaj bilgileri yazar...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bende sizlerin arasına yeni katıldım. Güvenli sürüşler
Hoşgeldin yakınlarda buluşma olursa tanışırız
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
ben ss ci değilim gerçi ama o ruh bende de war ben de gelim mi
Hoşgeldin , yeni grenajlarını güle güle kullan...
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
cooper061
Ben motorun kuyruk grenajının bir kısmını maslak sanayi'de yaptırmıştım , bir kısmını da kendim yapmıştım. Fakat o motoru malesef sattım...
Eğer ileride istanbul'da bir motorum olursa yeniden grenaj yapmak veya getirtmek istiyorum. Size de danışırım
Sahi!
Bizim böyle bir topiğimiz vardı.
Yeni gelen arkadaşlara merhaba ve hoşgeldin diyeyim ben de..
Motoru parçalayıp, yarış sezonunu başlamadan kapattığım için bu yıl cadde motorcusu olarak takılacağım.
Yeni cıbırı da zevk için piste hazırlayacağız artık öyle görünüyor.
Hafta sonları römorka koyup pistte bir-iki tur atıp kendimizi Rossi zannedeceğiz ve mutlu olacağız.
Günlük kullanım için bir naked alayım dedim.
Armudun sapı, üzümün çöpü var muhabbeti yüzünden hala işe arabayla gidip geliyorum.
Yahu beni tatmin edecek bir motosiklet henüz yapılmamış anladım.
Dergi uzun soluklu test sürüşü için R1 vermişti.
Ondan inip sportive olmayan bir motosiklet almaya çalışmak saçma sapan bişeymiş öğrendim.
Neye binsem bi tarafım eksik kalıyor.
Bakalım ne alacağım?
Çok merak ediyorum....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bu hafta sonu istanbuldan yalovaya giden gurup warmı.
bende bu pazar tekirdağ gitmeyi planlıyorum, uzun yol yapmak ısteyen arkadaşlarla konusalım bıseyler duzenleyelım
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Artcı arayan varmı SS ciler
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)